gloria23

New member
../images/Emo168.gif

אוקי, לאלה שיודעים איך לנגן את ההתחלה שלmuscele museum... אתם יכולים בבקשה לכתוב כאן, על איזה סריגים ומיתרים צריך ללחוץ, כדי שגם אני יהנה

ramoni

New member
דוריתה תשיר לנו סולו............

בהצלחה הנה ההתחלה(כתבתי בטאבים, מדובר רק על שני המיתרים הראשונים בסופראן מיתר מי ומיתר סי): 5 5 5 5 5 9 9 9 7 7 5 5 7 5 4 4 4 4 5 5 5 9 9 9 7 7 9 9 10 7 7 7 7 7 10 10 9 9 7 7 9 7 6 6 6 6 7 7 7 10 10 9 9 1010 12

gloria23

New member
תודה רבה../images/Emo9.gif

אני לומדת לבד לנגן בגיטרה, ואני לאט לאט מנסה להבין, אז שכתוב את השם של האקורדים אז עוד איך שהוא אני מנסה ויוצא משהו, ואפילו מצאתי איזושהי תכנה שמלמדת לנגן גם על גיטרה ועל אורגן ותאמת זה נורא עוזר,אבל אני צריכה להבין את הקטע הזה לעומק, יש לי בעיה להבין כאן מה המספרים מייצגים, ובאיזה סריג ללחוץ...אבל הרבה תודה
ואני מוכנה לשיר

ramoni

New member
זה כיף ללמוד לבד

אל תקחי מורה חבל על הכסף ועל המאמץ, מנסיון תעשי לפי הקצב שאת תקבעי לעצמך, אני ממליץ לנגן בהתחלה סתם יצירות קלאסייות קלות לגיטרה , כדי לעבוד על הטכניקה. בכל אופן את שרה, סבבי, תקליטי את עצמך פעם ותשלחי. אולי יש לנו כאן מאתית\ ננ.ב הבנת את כל מה הטאבים שכתבתי לך? כי זה לא יצא לפי הרוחים שכתבתי

gloria23

New member
זה קצת קשה לי להבין...

המספרים זה רק הסריגים, נכון? ואתה אומר להתחיל ממי...אוקי ננסה:) ופייפר קאט, אתה ממליץ על נירוונה בתור התחלה? אני צריכה דברים קלים, לא בטוח שזה קל בשבילי...אולי יש לכם עוד דברים להמליץ לי?

gloria23

New member
אהה ויש לי עוד שאלה.......

ב ruled by sec....לא יודעת איך לכתוב את זה, הקטע של הפסנתר זה של רחמינוב?

ramoni

New member
לא הקטע של ראחמנינוף הוא בB&H

Ruled, ככל שיאמר לזכותו, הוא שיר של מיוז, בלי אף השפעה או מוזה, פשוט משהו שמאצי יצר במיטב ראבגנותו המיקצועית והמוזיקלית. באשר למה שכתבתי עם המספרים, כנראה שאין סיכוי שתבינו, אז הכי טוב וצוי שתעינו בטאבים האלה , ותבינו שאת שני הטורים רשמתי מפני שמדובר ב שני מייתרים בלבד, אם הייתי מוסיף את שאר הארבעה, אז הייתי רושם כל הזמן X במקביל, כי ממילא לא פורטים עליהם, לדוגמא: 5 7 X X X X מקוא שהוהרתי לכל אילה שעדין לא יודעים. בכל אופן הלינק שידעתי יעזור לכולכם, אני מקווה, ואל תפסיקו ללשיר

ramoni

New member
חחח אני לא מאמין, יצא לי מאצי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מאצי LOL ענקי D-: (רק ירדן תבין)

ramoni

New member
הכי קטלני זה שהיא תגלה את זה....

ואני גם ככה שה תמים..

jordan bellamy

New member
ואם היא תגלה?

מי היא בכלל ? סתם ילדה מוזרה ומפחידה. שלא לדבר על הכי מטומטמת.

ramoni

New member
היא שוברת מוסכמות מה רע?

שפיליפה מריצה ומיה לא ירגישו לבד

למעלה