לפי התמונות ראיתי שלא חסרים כאן נגנים(נגניות,הייתם שם רק בנות.הא?) אז חשבתי אולי כל אחד יכתוב כאן באיזה כלי הוא מנגן וכו' אהה וחג-שמח וחזרה נחמדה ללימודים לכל מי שלומד ולכל היב'ניקים המשך חופפפפפשששששש ארוך ובעיקר סבבה
בס"ד לה' הארץ ומלואה מנגנת על- גיטרה קלאסית/אקוסטית/חשמלית (האצבעות קצרות מדי בשביל בס...), חליל, אורגן (ולא אורגנית!!). זהו. מקווה ללמוד על עוד כלים, זה כיף.
אני מנגנת שנתיים על גיטרה קלאסית, והתחלתי השנה ללמוד עם באס! לקלאסית קוראים לוציפר (ועל שמה קוראים לי בתפוז....) ולבאס אני עדיין מתלבטת..... נראה לי לני..... אבל לא סגור..... בלה....
בעיקר משחק בתיאטרון אבל שר.......... הלכתי לאודישנים של כוכב נולד השנה עברתי 2 שלבים ואז כשסיימת לשיר באודישן השני הם אמרו לי: "אמרת שאתה חולה, לא? אז אם זה הקול שלך שאתה חולה אז אנחנו מאחלים לך שתהיה חולה כל הזמן........." ואז לא עברתי............לא יודע למה??................זה משגע אותי סתם רציתי לספר.
אני מנגנת על קלאסית ואקוסטית כבר משהו כמו 7 שנים.. אבל תמיד יש עוד להתמקצע, מה שאני מחכה לעשות אחרי הצבא כנראה.. אה כן, ואני מנגנת על עצבים של אנשים לפעמים, סתם בשביל הכיף
ואני יודעת אורגן טוב ואני גם שרה אבל לא כדאי לכם לשמוע אותי... למרות שקיבלתי מחמאות אז אולי אי-פעם, מי שבאמת מסתקרן (פחחח... הצחקתי את עצמי...) אני אשלח לו במסנג'ר או באייסיקקי (שלחו לי מסר)