gggrrr

New member
../images/Emo168.gif

לפי התמונות ראיתי שלא חסרים כאן נגנים(נגניות,הייתם שם רק בנות.הא?) אז חשבתי אולי כל אחד יכתוב כאן באיזה כלי הוא מנגן וכו' אהה וחג-שמח וחזרה נחמדה ללימודים לכל מי שלומד ולכל היב'ניקים המשך חופפפפפשששששש ארוך ובעיקר סבבה

alanis2

New member
אני...

בס"ד לה' הארץ ומלואה מנגנת על- גיטרה קלאסית/אקוסטית/חשמלית (האצבעות קצרות מדי בשביל בס...), חליל, אורגן (ולא אורגנית!!). זהו. מקווה ללמוד על עוד כלים, זה כיף.

אני...

מנגנת על גיטרה...חשמלית קלאסית... ממ ולימדתי את עצמי על אורגן...לא תווים אלא בצורה חופשית, אני יודעת ממש מעט ומקווה להתחיל ללמוד על פסנתר.

נריה פי

New member
../images/Emo161.gif אליהו הנביא

(אין קשר לכותרת) אני מנגנת על גיטרה קלאסית. אבל ממש קצת. ויש לי גיטרה בשם שלומית :)

Lotzifer

New member
טחחחחחח....

אני מנגנת שנתיים על גיטרה קלאסית, והתחלתי השנה ללמוד עם באס! לקלאסית קוראים לוציפר (ועל שמה קוראים לי בתפוז....) ולבאס אני עדיין מתלבטת..... נראה לי לני..... אבל לא סגור..... בלה....

אני לא מנגן על כלום אבל אני שר.....

בעיקר משחק בתיאטרון אבל שר.......... הלכתי לאודישנים של כוכב נולד השנה עברתי 2 שלבים ואז כשסיימת לשיר באודישן השני הם אמרו לי: "אמרת שאתה חולה, לא? אז אם זה הקול שלך שאתה חולה אז אנחנו מאחלים לך שתהיה חולה כל הזמן........." ואז לא עברתי............לא יודע למה??................זה משגע אותי סתם רציתי לספר.

infatuation

New member
אוי אני אוהבת לנגן!

אני מנגנת קצת על חליל צד וקצת על פסנתר! שאני לא יתחיל לדבר לכם פה על כמה זה משמעותי בעיניי

gggrrr

New member
טוב....

אני מנגן על גיטרה(חשמלית,אקוסטית וכמובן קלאסית) וקצת על תופים(הלוואי שהייתי יודע יותר) וקצת שר-למרות שלא בדקתי את זה על אנשים אז יש מצב שאני זייפן

בעצם אני מנגן קצת בפסנתר...........

אפשר ממש לפתוח להקה............נקרא ללהקה "HAIR TRIBUTE" אני עדיין בקטע הזה...........מצטער.
אני לא אהיה בפורום שבוע שלם כי אני טס לפולין ב13 זה יוצא בדיוק ביום השואה......מזעזע בכל מקרה אני אוהב אותכם ונדבר....

Rוית

New member
וואו כמה נגנים../images/Emo70.gif

אני מנגנת על קלאסית ואקוסטית כבר משהו כמו 7 שנים.. אבל תמיד יש עוד להתמקצע, מה שאני מחכה לעשות אחרי הצבא כנראה.. אה כן, ואני מנגנת על עצבים של אנשים לפעמים, סתם בשביל הכיף

מלכוש

New member
אני מנגנת

על חליל צד כמה שנים וקצת על גיטרה קלאסית זה ממש כיף =) ובאמת יש פה הרבה נגנים אבל זה לא כ"כ מפתיע

Not The Doctor

New member
אני התחלתי לא מזמן ../images/Emo168.gif

ואני יודעת אורגן טוב ואני גם שרה אבל לא כדאי לכם לשמוע אותי... למרות שקיבלתי מחמאות אז אולי אי-פעם, מי שבאמת מסתקרן (פחחח... הצחקתי את עצמי...) אני אשלח לו במסנג'ר או באייסיקקי (שלחו לי מסר)

אני מקווה...

להתחיל לנגן בפסנתר בזמן הקרוב... אני חושבת שזה אחד הכלים הכי מיוחדים שיש... ואיי ובאמת אפשר להקים בפורום הזה תזמורת שלמה !

j u n k

New member
../images/Emo168.gif

קרוב ל-5 שנים. השנה מרוב לימודים נשחקתי אבל אני חוזרת לעצמי בחופש זה ממש..

למעלה