unplugged

rainbow 1974

New member
../images/Emo168.gifunplugged

מה את אומרים על ההופעות האלה? איזו הכי אהבתם? איזו הכי שנאתם? מה אתם מעדיפים, הופעות אקוסטיות רגועות או הופעות רגילות? איזה אמן שלעוד לא הופיע אנפלאגד הייתם רוצים לראות שם? והנה קישור לאתר חמוד שיש בו הכל על האנפלאגד: http://unplugged.free.fr/unplugged3.php

YDarkWolf

New member
Scorpions - Acousica

הכי אהבתי ללא ספק... לא שנאתי אף אחת ששמעתי עד כה... לכל הופעה יש את הייחוד שלה. תלוי במוסיקה שעושים. שאלון חביב! שבת שלום...

epitaph

New member
נקמת הטרקטור...

"מטבח אקוסטי" זו הופעה אקוסטית מעולה.

digression

New member
aerosmith. eric clapton

לגמרי הופעות מעולות..קצת אחריהן- alice in chains

Rusty Cage

New member
נירוונה, אליס אין צ'יינס, פרל ג'אם

בסדר הזה. והייתי רוצה שבליינד מלון היו עושים אנפלאגד (טו לייט
). ובקשר למה אני מעדיפה, הופעה רגילה או אקוסטית... זה בא לפי מצברוח כרגע זה רגילה

בליינד מלון :(

אה no rain זה השיר ילדות שלי. הנה סיפור חביב שבוע קודם לכן. אני וחבר הכי טוב שלי הולכים בחורשה ליד הבית שלו עם ידיד מעריץ פאנאטי של בריטני ספירס. חבר הכי טוב שלי מתחיל לזמזם שיר ישן משנות ה-90 ואני אומרת לו שהשיר שהכי אהבתי אז היה של בלינד מלון. ידיד שלי שואל איזה שיר כי הוא לא זוכר ואני מתחילה לשיר לו את no rain והוא נבהל ואומר שבדיוק הוא חשב על השיר הזה והוא זוכר שבקליפ הייתה ילדה שמנה עם תחפושת של דבורה. קולנס.

SomebodyElse

New member
אני אוהבת את של נירוונה

ושל אלאניס מוריסט. מה אני מעדיפה, רגיל או אנפלאגד? זה תלוי, שני דברים שונים לגמרי. לפי מצב הרוח.

Tommy The Cat

New member
Acoustica של סקורפס

ו-Unplugged in NY של נירוונה, ללא ספק
אה כן וגם את של רדיוהד:] הייתי רוצה שמיוז יוציאו הופעה אקוסטית.

Hangman Jury 87

New member
אנפלאגד של אירוסמית'

אין האנפלאגד הזה זה בין הדברים המדהימים שיש להם, והסט ליסט........ עוד יותר! רק חבל שאף פעם הם לא הוציאו את זה רשמית ככה שרוב האנשים חוץ ממעריצי הלהקה לא ראו או שמעו את כל המופע השלם.

למעלה