top10

שיבולית

New member
../images/Emo168.giftop10

אז בהמשך לשרשור של עדי מהשבוע הקודם - רישמו את עשרת השירים העבריים מכל הזמנים שהכי אהבתם השבוע... אין לחזור על אותו מבצע פעמיים!!! כך נלמד להכיר טוב יותר את הטעם המוזיקלי של כולנו ואולי נמצא מכנה משותף נוסף, נוכל לראות כיצד השתנינו (אם בכלל) מהשבוע שעבר והעיקר - נרחיב את תחומי העניין שלנו במוזיקה העברית (אולי נחשף ליוצרים לא מוכרים וכו')... אז יאללה לעבודה! וזה לא פשוט אני יודעת...

אמאל'ה...../images/Emo12.gif

אורנה צריכה לתת לי תמלוגים על הפרסומות הסמויות שאני עושה לה...
טוב התקלת אותי.. אני אנסה שוב.. כמובן שזה לא לפי סדר.. ואני אשתדל לא לתת שירים שנתתי פעם שעברה..
1. מאיה/ שלום חנוך 2. את שקט/ אביתר בנאי [מילים: אביתר בנאי ועמיר לב, לחן: אביתר בנאי] 3. עד מתי/ אתי אנקרי 4. אחרי שנסעת [ואותך]/ מתי כספי [מילים: שלמה גרוניך, לחן: מתי כספי] 5. אתה הרי יודע/ נורית גלרון [מילים: נורית גלרון, לחן: אילן וירצברג] 6. באהבתנו/ יהודית רביץ [מילים: יהודה עמיחי, לחן: יהודית רביץ] 7. אביא לך/ אהוד בנאי 8. הלילות שלנו/ יזהר אשדות [מילים: אלונה קמחי, לחן: יזהר אשדות] 9. היא יושבה לחלון/ אריק איינשטיין [מילים: ח.נ. ביאליק, לחן: מיקי גבריאלוב] 10. במכונית מפוארת/ מאיר בנאי השבוע הכנסתי כבר אחד של מאיר ואחד של אביתר..
נכון שאתם גאים בי שעמדתי בחוקים ושמתי רק אחד
אני רוצה עוד...

darling2

New member
"כלום לא עצוב הכל כרגיל.."..../images/Emo9.gif

פיספסתי היום את רונה בב"ש
אבל לא הכל שחור...יש קומונה חדשה ל.. אורלי זילברשץ בנאי
..(ישששש!) טוב, הרשימה שלי להיום..כי זה משתנה כל הזמן
1.הילדה שרה לנחל-אפרת בן צור
2. לוט-יוני בלוך 3. קסיוס- רונה קינן..(מעצבנת למה היא לא מודיעה לפני?!) 4. כשהכל יעבור- עברי לידר
5. ימי ה
והאהבה-קורין אלאל..(אין לי מוגש איך?! אבל כן..) 6. החוזר-מאור כהן 7. שן לידי- אביתר בנאי 8. איימי- מאיר בנאי 9. ילדי הלילה- אהוד בנאי 10. שלח לי שקט- דנה ברגר זהו אני חושבת,
לכולם!

ramonsegev

New member
יש לי ../images/Emo9.gif

1. הדפוק הזה- ירמי קפלן 2. תשאירי לי מקום לחבק אותך- אבטיפוס 3. יו- יה
(עתיק אבל מצויין)- כוורת 4. למה לי לקחת ללב- אריק אנשטיין (במיטבו) 5. גשם 6. רדיו חזק- תיסלם 7. אקדח
- אביתר בנאי 8. התחלה חדשה- בנזין
9. זמנך עבר- אהוב בנאי 10. גברת שרה השכנה- משינה
===================תוספת
==================================== 11. אינך יכולה - החלונות הגבוהים 12. כמה יוסי- ברי סחרוף 13. ארול- מאיאל אריאל
אני יודע שאני משחק מלוכלך
רמון

ramonsegev

New member
צחקתי ../images/Emo9.gif

בטח שלבנאי
בכל מקרה, גם אני רוצה להיות אדום

שיבולית

New member
נו-

1.קחי אותי - מוש בן ארי 2.האישה שאיתי - דיוויד ברוזה 3.רואים רחוק רואים שקוף - מאיר בנאי(בהשפעת מעורב ירושלמי
4.למעני - בית הבובות 5.את מקודשת לי - אתי אנקרי 6.מסך עשן - אריאל זילבר 7.מעיין - אביתר בנאי 8.חלום כחול - פורטיס וסחרוף 9. שני צדדים - שלום חנוך 10.נבראתי לך - שלמה ארצי

ח ל ו ן

New member
../images/Emo178.gif שיר לכל אמן זה קשה../images/Emo2.gif

אביתר בנאי -יש לי סיכוי מאיר בנאי- אל המנוחה רונה קינן- Waltz אתי אנקרי- מלכויות החלונות הגבוהים- אינך יכולה חוה אלברשטיין- אני אשתגע איפה הילד- נפלת חזק יהודית רביץ- שבתות וחגים אריק לביא- זה קורה שלום חנוך- ניגע אל החלום

ימית 78

New member
10 שירים אהובים.....

1. "רואה לך בעיניים" אתי אנקרי 2. "אשליות" ניסים סרוסי 3. "אני גונב לא בשביל הכסף" מאיר בנאי
4. "לשם" מירי מסיקה 5. "באה אליכם" מירי מסיקה 6. "אף אחת" מירי מסיקה 7. "לאלף נמר" ריטה 8. "אליה" מאיר בנאי
9. "האישה שאיתי" דויד ברוזה 10. "עלית לי בזכרון" ריטה

ימית 78

New member
אוי .............תיקון.....

כתבת אין לחזור על כל מבצע פעמיים......רק עכשיו קלטתי את זה אז תיקון... 1. "רואה לך בעיניים" אתי אנקרי 2. "באה אליכם" מירי מסיקה 3. "לאלף נמר" ריטה 4. "אליה" מאיר בנאי 5. "האישה שאיתי" דויד ברוזה 6. "באושר ובעוני" שי עמר 7. "לגור איתו" ריקי גל 8. "רגעים" רינת גבאי 9. "אתה פה חסר לי" נורית גלרון 10. "עד שתבין אותי" שירי מימון

../images/Emo6.gif

מהפעם הראשונה לשניה ניסים סרוסי הושמט..
זה שעשע אותי קלות...
[גם העובדה שהוא היה שם מלכתחילה...
] סתם, יש לך פשוט טעם נורא מגוון במוסיקה.. זה יפה.. נראה לי שלרובינו יש טעם שונה לחלוטין במוסיקה [חוץ מאשר לי ולאלעדי, ששם זה כמעט זהה..
] ובכל זאת יש קו מקשר מאוד חזק שנקרא מאיר בנאי
לדעתי זה אומר עליו משהו...

ימית 78

New member
אני אוהבת....

כל מוסיקה שעושה לי טוב ...כל שיר לא משנה עם זה מזרחי(לא הכבדים כמובן) רוק או נשמה..כל שיר שמשמח אותי גורם לי לרקוד או סתם לשיר....זה אחלה שיר בשבילי וכן גם "אשליות"....הוא הושמט מכוון שהעדיפות השתנתה בהתאם לדירוג...יש לי עוד המון שירים שאני אוהבת.. מלא...פשוט בחרתי מה שעולה לי בראש בכיף שלי...הרי זה כל הענין לא?..........וכן נכון אני מגוונת....

../images/Emo45.gif

זה לא היה בקטע רע.. זה מעולה.. סתם דחפתי עוד מחמאה למאיר..
מה שהתכוונתי זה שלמרות שהסגנונות שאנשים שומעים כאן הם שונים לחלוטין ושלאף אחד מאיתנו אין את אותו הטעם עדיין מאיר הצליח לגעת בכולם
זו אחת מהגדולות שלו.. זה הכל.. רק רציתי לציין ולהדגיש את זה..

AnGeLiNa JoNsOn

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo141.gif

אגב לא שמעתי יותר מדי מוזיקה השבוע...
1) מאיר בנאי- תמיד כמעט
2) אביתר בנאי- שיר טיול 3) רונה קינן- waltz 4) מטרופולין- בלי לומר מילה 5) אביב גפן- קרן אור
6) בית הבובות- נו החדש, הוא כזה יפה
7) אוהד חיטמן- תעלות 8) ארקדי- לא תדעי לעולם 9) היהודים- הימים שלנו 10) ever-who-מבצע-את-זה- עטור מצחך
אגב, אם היה אפשר כמה מאותו יוצר זה היה מאיר אביתר ורונה, הו

למעלה