"Songs In Time"

AeroTom

New member
../images/Emo168.gif "Songs In Time"

והפעם... No Surprize פרטים:
נכתב ע"י סטיבן טיילר וג'ו פרי.
שוחרר לראשונה באלבום הסטודיו Night In The Ruts ב-1979.
סטיבן כתב את מילות השיר בגלל רצון לכתוב את סיפור הלהקה בשיר. המילים מדברות על אירוסמית' ומוזכרים בהן שמות מוכרים מתחילת הדרך של הלהקה כמו ג'וני אוט'ול והמועדון Max's Kansas City. שאלות:
מה דעתכם כיום על השיר?
מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו השתנה מאז עד היום?
מה דעתכם על זה שהשיר מספר בעיקרון את הסיפור של הלהקה מפיו של סטיבן, והרעיון הזה בתור Lyrics?
האם לדעתכם הוא שיר פתיחה ראוי לאלבום Night In The Ruts, או אולי הייתם מעדיפים לראות שיר אחר שם פותח את האלבום הזה?
איזה ציון מ-1 עד 10 אתם מביאים לו ולמה?
Songs In Time - No Surprize

AeroFan

New member
אווו איזה שיר

מה דעתכם כיום על השיר? שיר מעולה, מילים ממש יפות ואמיתיות מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו השתנה מאז עד היום? לקח לי קצת זמן להתחבר אליו... (כמו כל Night In The Ruts) אבל בסופו של דבר התחלתי מאוד לאהוב אותו. מה דעתכם על זה שהשיר מספר בעיקרון את הסיפור של הלהקה מפיו של סטיבן, והרעיון הזה בתור Lyrics? מעולה ומדהים האם לדעתכם הוא שיר פתיחה ראוי לאלבום Night In The Ruts, או אולי הייתם מעדיפים לראות שיר אחר שם פותח את האלבום הזה? הוא לא מהפתיחות הרועשות והמעניינות שאנחנו רגילים לשמוע מהם, אבל הוא אחלה שיר לפתיחה. איזה ציון מ-1 עד 10 אתם מביאים לו ולמה? 9

AeroSlash

New member
אההההה ../images/Emo99.gif

מה דעתכם כיום על השיר? רק דברים חיוביים
. מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו השתנה מאז עד היום? תמיד אהבתי אותו. אני כולי בעד השירים ההיסטוריים האלה, הם עושים לי משהו. מה דעתכם על זה שהשיר מספר בעיקרון את הסיפור של הלהקה מפיו של סטיבן, והרעיון הזה בתור Lyrics? מעולה, כאמור אני מתה על כזה רעיון לשירים. האם לדעתכם הוא שיר פתיחה ראוי לאלבום Night In The Ruts, או אולי הייתם מעדיפים לראות שיר אחר שם פותח את האלבום הזה? לא, אני דווקא חושבת שהוא במקומו. איזה ציון מ-1 עד 10 אתם מביאים לו ולמה? 7.5. כי לא יצירת מופת אלוהית שאותה ניתן לדרג במקום העשירי [וגם דברים כאלה אני לא עושה, כמו שאמרתי פעם, יש לי בעיה לתת את הציון הכי גבוה, ממש כמו למורים
], אבל הוא בהחלט מעל הממוצע בשבילי.

SaintJohn

New member
שיר מגניב../images/Emo45.gif

מה דעתכם כיום על השיר? שיר מגניב וכייפי, אבל לא מהאהובים עליי. הוא נמצא איפהשהו באמצע ברשימת המועדפים עליי. גם הריף וגם עבודת התופים טובים, אבל לא משהו מיוחד במינו. מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו השתנה מאז עד היום? כששמעתי את NITR בפעם הראשונה לא התלהבתי יותר מדי. אהבתי את מה ששמעתי, אבל לא יותר מזה. עם הזמן התחברתי לשיר הזה יותר כך שהיתה עליה בחיבור אליו, אבל העליה הזו היתה מתונה. מה דעתכם על זה שהשיר מספר בעיקרון את הסיפור של הלהקה מפיו של סטיבן, והרעיון הזה בתור Lyrics? זה אחלה של רעיון, אהבתי והוא מאוד תורם לשיר, אפילו שאני לא מרבה לתת חשיבות לליריקס של שיר נתון כשאני מקשיב לו. האם לדעתכם הוא שיר פתיחה ראוי לאלבום Night In The Ruts, או אולי הייתם מעדיפים לראות שיר אחר שם פותח את האלבום הזה? לדעתי אף שיר אחר באלבום לא יוכל להוות פתיחה טובה יותר, אבל מבין שירי הפתיחה השונים של אירו, הוא חלש יחסית אצלי. איזה ציון מ-1 עד 10 אתם מביאים לו ולמה? אני נותן לו 7.5. הוא לא חלש, הוא אחלה, אבל לא מדהים.

Aerosmith2006

New member
../images/Emo23.gif

מה דעתכם כיום על השיר? Me To Very Much Love
. סתם, אני באמת אוהבת אותו מאוד - אצלי הוא משתלב בGems הכי טוב. אחד השירים הנוסטלגים האלה ובמיוחד הרעיון שלו שממש מביעים את Aerosmith in the beginning מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו השתנה מאז עד היום? הוא תמיד היה מהיקרים והנאהבים אצלי
מה דעתכם על זה שהשיר מספר בעיקרון את הסיפור של הלהקה מפיו של סטיבן, והרעיון הזה בתור Lyrics? זה רוב היופי שבו... הוא מיוחד בזכות זה והרעיון ענק. האם לדעתכם הוא שיר פתיחה ראוי לאלבום Night In The Ruts, או אולי הייתם מעדיפים לראות שיר אחר שם פותח את האלבום הזה? אין לי את האלבום - אבל סתם מתוך ידיעה שבתור שיר פתיחה הוא בטח עושה אחלה עבודה... כי הוא מתאר באותה מידה את ההתחלה של אירו. איזה ציון מ-1 עד 10 אתם מביאים לו ולמה? 8, כי הוא פשוט ממש טוב - ולא 10 כי הוא לא מהעשירון העליון שלהם

AeroTom

New member
דעתי

מה דעתכם כיום על השיר? שיר טוב. מחבב אותו מאוד, אבל לא ברמות מאוד גדולות. הוא חלק טוב ב-Night In The Ruts שבכלליות הוא אלבום טוב.
מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו השתנה מאז עד היום? לא מאוד שמתי אליו בשמיעות ראשונות, אבל הוא היה השיר הראשון נראה לי מהאלבום שדי התחברתי אליו בזמנו. היותו שיר פתיחה כנראה עזר בזה. עם הזמן חיבבתי אותו יותר, אבל זה לא השתנה ברמות מטורפות. תמיד חשבתי שהוא נחמד וטוב.
מה דעתכם על זה שהשיר מספר בעיקרון את הסיפור של הלהקה מפיו של סטיבן, והרעיון הזה בתור Lyrics? זה נחמד מאוד, כי ללהקה אין יותר מדי שירים עם Lyrics מיוחדים או שגורמים לחשוב וכו'...הם לא ממש להקה של Lyrics מובהקת, עם הרבה שירים שמאוד מתחברים למילים שלהם. אז הרעיון כאן של סטיבן בהחלט מבורך ויצא גם טוב.
האם לדעתכם הוא שיר פתיחה ראוי לאלבום Night In The Ruts, או אולי הייתם מעדיפים לראות שיר אחר שם פותח את האלבום הזה? תמיד חשבתי ש-Bone To Bone היה אולי מתאים יותר לפתיחת האלבום הזה. אבל הוא עדיין שיר פתיחה בסדר גמור.
איזה ציון מ-1 עד 10 אתם מביאים לו ולמה? אני מביא לו 7. הוא שיר בהחלט טוב בשבילי כיום, אבל לא ברמות מאוד גבוהות.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

ErezLahat7

New member
OK

מה דעתכם כיום על השיר?
מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו השתנה מאז עד היום??
בהתחלה לא ממש השתגעתי מהלחן. אבל את הליריקה חיבבתי . היום זוהי קלאסיקה אם כי אני חושב שזאת לא שיא הגאונות המוזיקלית. שיר פשוט וחביב. מעניין אותי לשמועאיך הלהקה היתה מבצעת אותו בלייב עכשיו.
מה דעתכם על זה שהשיר מספר בעיקרון את הסיפור של הלהקה מפיו של סטיבן, והרעיון הזה בתור Lyrics??
רעיון טוב. אני דוגל בזה שכל להקה צריכה שיר אחד שיספר על תולדותיה
, בכל מקרה אני חושב שיהיה נחמד אם הם יבצעו אותו בהופעות בתוספת של עוד שני בתים שימשיכו את השתלשלות העיניינים משנת 79'.
האם לדעתכם הוא שיר פתיחה ראוי לאלבום Night In The Ruts, או אולי הייתם מעדיפים לראות שיר אחר שם פותח את האלבום הזה??
בהחלט זהו שיר פתיחה.. כי הוא נחשב בשבילי כשיר חימום מיינסטרימי יחסית לגאונות שבאה אחר כך. אין בו משהו מעניין או מפתיע (No Surprize)
איזה ציון מ-1 עד 10 אתם מביאים לו ולמה??
הייתי נותן לו 7. רק בגלל שמזמן לא שמעתי אותו והתגעגעתי.

למעלה