"Songs In Time"

AeroTom

New member
../images/Emo168.gif "Songs In Time"

והפעם יצאה לנו גרסת לייב... Dream On - Live at MTV 10'th Anniversary Special פרטים:
נכתב ע"י סטיבן טיילר (עוד הרבה לפני שאירוסמית' החלה את דרכה כלהקה)
הגרסה הספציפית הזו שוחררה לראשונה בפסקול הסרט "Last Action Hero" ב-1993. שנה לאחר מכן, ב-94, היא שוחררה גם בדיסק הבונוס של המארז Box Of Fire (שאפשר למצוא אותו גם במהדורה המיוחדת היפנית של האלבום Nine Lives שיצאה ב-1998).
הבלדה הראשונה של הלהקה, באלבום הראשון.
מהלהיטים הגדולים והמוכרים של הלהקה שמבוצעים די בקביעות בהופעות משנות ה-70 עד היום.
הגרסה הספציפית הזו הוקלטה ב-1991 עם להקת Orchestra מיוחדת לכבוד אירוע העשור של MTV. שאלות: (שימו לב, השאלות הן רק לגרסה הספציפית הזאת של השיר, לא על גרסת הסטודיו שלו)
מה אתם חושבים כיום על גרסת הלייב הזאת של השיר?
מה חשבתם עליה בשמיעה ראשונה והאם זה השתנה עם הזמן?
מה דעתכם על השילוב של ה-Orchestra בשיר, בנוסף לחברי הלהקה?
האם הייתם רוצים לראות את הגרסה הזו משוחררת רשמית במקום נוסף? ואם כן באיזו מין הוצאה? (אלבום לייב, אוסף מסויים, הוצאה מיוחדת כלשהיא מהדמיון וכו').
וכמובן אתם מוזמנים לכתוב עוד דברים כרצונכם בנוסף לשאלות. וזכרו שהשאלות הן רק על הגרסת לייב הספציפית הזאת. גרסת הסטודיו של השיר תגיע גם בעתיד, אז אנחנו מתמקדים הפעם לא בדעה הכללית על השיר עצמו, אלא על הגרסה הזו. Songs In TIme - Dream On Live MTV 10'th Anniversary

AeroFan

New member
אחלה בחירה!!

מה אתם חושבים כיום על גרסת הלייב הזאת של השיר? גרסה מצויינת, אחד הביצועים הטובים לשיר הזה. מה חשבתם עליה בשמיעה ראשונה והאם זה השתנה עם הזמן? משמיעה ראשונה אהבתי את הגרסה הזאת וזה לא השתנה. מה דעתכם על השילוב של ה-Orchestra בשיר, בנוסף לחברי הלהקה? שילוב טוב. האם הייתם רוצים לראות את הגרסה הזו משוחררת רשמית במקום נוסף? ואם כן באיזו מין הוצאה? (אלבום לייב, אוסף מסויים, הוצאה מיוחדת כלשהיא מהדמיון וכו'). ב-DVD הבא שהלהקה תוציא, בבונוס של הדי וי די יהיה נחמד אם הם יצרפו אותו. (כמובן לא באודיו, בוידאו!)

SaintJohn

New member
בחירה נהדרת../images/Emo45.gif

מה אתם חושבים כיום על גרסת הלייב הזאת של השיר? הרבה זמן לא הקשבתי לה האמת, אבל אני חושב שזה אחד הביצועים הרשמיים הכי טובים של השיר האגדי הזה, אולי אפילו הכי טוב.
מה חשבתם עליה בשמיעה ראשונה והאם זה השתנה עם הזמן? בשמיעה הראשונה התרשמתי מאוד לטובה, אבל לא זכור לי שנפלתי מהכיסא, כמו שקרה בשמיעות ראשונות של כמה שירים אחרים. אני חושב שעם הזמן היה מה שהיה לי עם רוב שאר השירים, וזה שהיו תקופות בהם התחברתי יותר לביצוע הזה, ותקופות שפחות. ונראה לי שהיה יותר תקופות שפחות מאשר כאלה שיותר.
מה דעתכם על השילוב של ה-Orchestra בשיר, בנוסף לחברי הלהקה? נפלא, מאוד מיוחד, עושה המון חסד עם השיר, נותן לו את מה שמגיע לו ומוסיף לו המון איכות. אני גם חושב שיהיה נפלא אם אירו יעשו הופעה עם תזמורת, ויבצעו שירים נוספים באותו אופן.
האם הייתם רוצים לראות את הגרסה הזו משוחררת רשמית במקום נוסף? ואם כן באיזו מין הוצאה? (אלבום לייב, אוסף מסויים, הוצאה מיוחדת כלשהיא מהדמיון וכו'). נראה לי שמספיקות ההוצאות בהן הביצוע הזה נמצא.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Dgogo

New member
בחירה מצויינת

מה אתם חושבים כיום על גרסת הלייב הזאת של השיר? הגרסא הכי טובה של השיר לדעתי מה חשבתם עליה בשמיעה ראשונה והאם זה השתנה עם הזמן? מדהים דיי מסכם את זה במילה אחת.. מה דעתכם על השילוב של ה-Orchestra בשיר, בנוסף לחברי הלהקה? אחד החזקים... במיוחד בשיר כל כך עוצמתי זה מוסיף המון... האם הייתם רוצים לראות את הגרסה הזו משוחררת רשמית במקום נוסף? ואם כן באיזו מין הוצאה? (אלבום לייב, אוסף מסויים, הוצאה מיוחדת כלשהיא מהדמיון וכו'). כה.. בהוצאה מיוחדת של כל מני ביצועים דומים של אירוסמית עם תזמורות ענקיות... והינה עוד גיחה של בפורום.... באמת הגיע הזמן שאני יעשה את זה יותר..

SaintJohn

New member
אהלן דולב../images/Emo24.gif

תהינו לאן נעלמת, טוב לראות אותך פה שוב. הפעם תישאר!

AeroTom

New member
והנה דעתי

מה אתם חושבים כיום על גרסת הלייב הזאת של השיר? אוהב בהחלט. אני מסכים שזה אחד הביצועים הכי טובים לשיר הזה, הוא באמת עוצמתי והופך את השיר להרבה יותר גדול (ממה שהוא כבר בלייב).
מה חשבתם עליה בשמיעה ראשונה והאם זה השתנה עם הזמן? אהבתי אותו מההתחלה ודעתי לא מאוד השתנתה כ"כ מאז. נשארה אותו דבר שזו אחלה גרסה לשיר הזה ואחת הטובות ביותר.
מה דעתכם על השילוב של ה-Orchestra בשיר, בנוסף לחברי הלהקה? הוא מאוד עוצמתי ומרגש גם במידה מסויימת. זו תוספת מושלמת לשיר הזה ואני חושב שהלהקה בהחלט יכולה לעשות את זה לעוד כמה וכמה שירים בקטלוג שלה, שיצאו ככה נהדר. אני גם חושב שהשילוב של ה-Orchestra לוקח אולי קצת מהדגש של חברי הלהקה הבודדים, חוץ מסטיבן. אני גם תמיד בעד כמה שיותר אינטימיות ו"חוסר-גרנדיוזיות", או יותר נכון-פשטות במוזיקה ובמיוחד בהופעות. אבל זה היה חד פעמי וזה יופי של דבר והתוצר הסופי יצא ממש מעולה, השילוב הזה.
האם הייתם רוצים לראות את הגרסה הזו משוחררת רשמית במקום נוסף? ואם כן באיזו מין הוצאה? (אלבום לייב, אוסף מסויים, הוצאה מיוחדת כלשהיא מהדמיון וכו'). חשבתי פעם שיהיה נחמד אם הלהקה תוציא מין הוצאה של אוסף Rarities כזה, שיאגד בתוכו כל מיני הקלטות סטודיו ולייב בין השנים שלא ראו אור בכלל, או שראו אור רק בהוצאות צדדיות כאלה כמו פסקולים, בונוסים, ופרוייקטים קצת מחוץ ללהקה. הוצאה כפולה של דיסק אחד ל-לייב ואחד לסטודיו...יקראו לזה "Cuts From The Cellar" או משהו כזה
יכול להיות נחמד והביצוע הזה יוכל להתאים לשם גם.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

דעתי

מה אתם חושבים כיום על גרסת הלייב הזאת של השיר? לדעתי זה הביצוע הכי מוצלח של השיר איי פעם. ובייחוד מבחינה ווקאלית. מה חשבתם עליה בשמיעה ראשונה והאם זה השתנה עם הזמן?|סדגש מהשמיעה הראשונה הבנתי שזאת גירסה נהדרת עם המון פותנציאל. מה דעתכם על השילוב של ה-Orchestra בשיר, בנוסף לחברי הלהקה? לדעתי זה שילוב מאוד מאוד מוצלח. וחבל שאירוסמית לא עושים הופעות שלמות עם תיזמורת ומוציאים אלבומים של הופאה חיה עם תיזמורת. הדבר היחיד שהם עושים זה למחזר אותם שירים ולהבריח מעריצים. וחבל, כי הסוקרפיונס כבר מיזמן הבינו את הפותנציאל שיש לדבר הזה. האם הייתם רוצים לראות את הגרסה הזו משוחררת רשמית במקום נוסף? ואם כן באיזו מין הוצאה? (אלבום לייב, אוסף מסויים, הוצאה מיוחדת כלשהיא מהדמיון וכו'). ברור, באלבום לייב עם תיזמורת וביצוע מחודש. למרות שאני בספק שטיילר יכול לגרד אפילו את הביצוע שלו מליפני יותר מ 10 שנים.

Aerosmith2006

New member
הו כן ../images/Emo13.gif

מה אתם חושבים כיום על גרסת הלייב הזאת של השיר? היא מדהימה.... הביצע של סטיבן נהדר ונגינה, הכל ממש יפה - אהבתי מאז ומתמיד. מה חשבתם עליה בשמיעה ראשונה והאם זה השתנה עם הזמן? ובכן הפעם הראשונה שחפשתי באינטרנט לבדוק אם יש לDream On קליפ נתקלתי בגירסא הזו וחשבתי שזה הקליפ של השיר
ולא הבנתי לאן נלעמו כל הכינורות באלבום שיש לי בבית, לקח לי קצת זמן להבין ואהבתי הרבה יותר את הגירסא הזו שהורדתי בזמנו למחשב. אהבתי ועדיין אוהבת מאוד מה דעתכם על השילוב של ה-Orchestra בשיר, בנוסף לחברי הלהקה? זה מקסים ומוסיף המון, זה ממש מעלה את הערך והרף של השיר האם הייתם רוצים לראות את הגרסה הזו משוחררת רשמית במקום נוסף? ואם כן באיזו מין הוצאה? (אלבום לייב, אוסף מסויים, הוצאה מיוחדת כלשהיא מהדמיון וכו'). זה לא כזה משנה אבל זה היה נחמד אם היו מכניסים את הביצוע הזה לאיזה אלבום של ביצועיי לייב מוצלחים או whatever.

Coral T

New member
וואי איזה שירר../images/Emo99.gif

מה אתם חושבים כיום על גרסת הלייב הזאת של השיר?תמיד חשבתי שהיא פשוט גירסה מדהימה! שיר מושלם! אחת הגרסאות הטובות ביותר ואחד השירים הטובים ביותר! מה חשבתם עליה בשמיעה ראשונה והאם זה השתנה עם הזמן?עוש מהפעם הזאת ששמעתי אותו התאהבתי בו! כל פעם ששמעתי אותו אהבתי אותו יותר מהקודמת.. מה דעתכם על השילוב של ה-Orchestra בשיר, בנוסף לחברי הלהקה?מוסיף המון! העוצמה שבזה פשוט מטריפה!!

למעלה