"Songs In Time"

AeroTom

New member
../images/Emo168.gif "Songs In Time" ../images/Emo168.gif

והפעם: Last Child - A Little South of Sanity פרטים:
נכתב ע"י סטיבן טיילר ובראד וויטפורד.
גרסת הלייב הזאת שוחררה באלבום הלייב A Little South of Sanity ב-1998.
הגרסה הספציפית הזאת היא מהשירים הבודדים באלבום הלייב הזה שיודעים בדיוק מאיפה הם לקוחים. גרסה זו לקוחה מהופעת הלהקה ב-יוקוהמה, יפן, ב-12 במרץ 1998 (יש בוטלג קיים להופעה שמשם ההוכחה). שאלות:
מה דעתכם כיום על גרסת הלייב הזאת של השיר?
מה חשבתם עליה בשמיעות ראשונות של Sanity והאם משהו מזה השתנה עם הזמן?
האם זו גרסת הלייב האהובה עליכם של השיר, בין היותר\פחות אהובות, או מה דעתכם על גרסת הלייב הזו מול גרסאות הלייב הרשמיות האחרות שלו ב-Classics Live 2 וב-Live Bootleg?
איזה ציון מ-1 עד 10 אתם מביאים לגרסת הלייב הזו של השיר ולמה?
Songs In Time - Last Child - A LIttle South of Sanity

HeAVeN or HelL

New member
היתי עונה על זה..

אבל בטהובן מתנגן עצלי היום...ולא בא לי להפסיק
כי בשביל לענות צריך לשמוע...אולי מאוחר יותר...

AeroTom

New member
נו, לי, באמת. עד שבראד מקבל קצת במה...

מסכן הבן-אדם. עד ששמים אליו קצת לב ויש אפשרות לכתוב על הביצועים שלו. הוא בטח קורא את זה עכשיו ומקלל את בטהובן...תביאי לו קצת נחת, לבחור הנחמד

AeroTom

New member
קדימה, קדימה. בראד מחכה.

וגם אנחנו...נראה לי חשוב שכל מי שנמצא פה בסביבה יכתוב ויגיב בפורום כשיש הזדמנות. מספיק הפורום די יבש כבר תקופה לא קצרה ותמיד טוב לקרוא דברים של גולשים פה על הלהקה ומוזיקה בכלל.

SaintJohn

New member
../images/Emo99.gif

מה דעתכם כיום על גרסת הלייב הזאת של השיר? גירסה נהדרת, זה אולי השיר האהוב עליי ביותר מכל השירים ב-Sanity. הלהקה נשמעת שם מאוד בתיאום אחד עם השני, במיוחד סטיבן ובראד אבל גם ג'ו טום וג'ואי. גם באופן כללי אני מאוד אוהב את השיר הזה, והביצוע הזה רק משדרג אותו עוד יותר. מה חשבתם עליה בשמיעות ראשונות של Sanity והאם משהו מזה השתנה עם הזמן? מאוד אהבתי את הביצוע הזה עוד מהשמיעות הראשונות, אהבתי אז ואני עדיין מאוד אוהב את הסולו של בראד לקראת הסוף. האם זו גרסת הלייב האהובה עליכם של השיר, בין היותר\פחות אהובות, או מה דעתכם על גרסת הלייב הזו מול גרסאות הלייב הרשמיות האחרות שלו ב-Classics Live 2 וב-Live Bootleg? אני חושב שזו תמיד היתה גירסת הלייב האהובה עליי, בעיקר בזכות הסולו הארוך והמשובח של בראד, אבל גם בזכות הסאונד הממש טוב ואיך שהלהקה נשמעת יחד באופן כללי לאורך כל השיר. איזה ציון מ-1 עד 10 אתם מביאים לגרסת הלייב הזו של השיר ולמה? 9, כי פשוט כיף להתענג על הביצוע הזה.

AeroTom

New member
עונה

מה דעתכם כיום על גרסת הלייב הזאת של השיר? אוהב אותה מאוד. כמו שנועם ציין, הלהקה כולה נשמעת נהדר בגרסה הזו. היא מאוד צלולה, גרובית, ובראד בעבודה משובחת כרגיל פה.
מה חשבתם עליה בשמיעות ראשונות של Sanity והאם משהו מזה השתנה עם הזמן? חיבבתי אותה משמיעה ראשונה של Sanity. נראה לי קצת זמן אחרי זה גבר ונשאר כך עד היום. זכורה לי גם הפעם הראשונה ששמעתי את הבוטלג מ-מרץ 1998 ופתאום כשהגיע Last Child מה שסטיבן אמר לפני השיר והביצוע של השיר עצמו היו ממש מוכרים לי. לקח לי כמה שניות להבין שזו הגרסה מ-Sanity. ולא ידעתי את זה לפני, אז זה היה ממש מגניב לגלות את זה בשמיעה פתאום.
האם זו גרסת הלייב האהובה עליכם של השיר, בין היותר\פחות אהובות, או מה דעתכם על גרסת הלייב הזו מול גרסאות הלייב הרשמיות האחרות שלו ב-Classics Live 2 וב-Live Bootleg? נראה לי זאת גרסת הלייב האהובה עלי של השיר. לפחות בין הרשמיות. הוא מתעלה בכל פרמטר מבחינתי על הגרסאות לייב הרשמיות האחרות שלו של הלהקה. נשמע הרבה יותר טוב. וכיום גם בתוך Sanity זה אחד מהשירים הכי אהובים עלי מאלבום הלייב הזה. מנקודות האור הכי בולטות שם לדעתי.
איזה ציון מ-1 עד 10 אתם מביאים לגרסת הלייב הזו של השיר ולמה? אני מצטרף לנועם ומביא לו 9. גרסת לייב מצויינת כמו שצריך להיות. |
הודגש באמצעות מדגישומטיק

HeAVeN or HelL

New member
טוב...נו...

*מה דעתכם כיום על גרסת הלייב הזאת של השיר? אמממ....היא סבבה... הסולו בסוף יפיפה....ההתחלה אילתור כזה... *מה חשבתם עליה בשמיעות ראשונות של Sanity והאם משהו מזה השתנה עם הזמן? אני לא זוכרת אותה....אולי אפילו זו הפעם הראשונה שאאני שומעת אותה! * האם זו גרסת הלייב האהובה עליכם של השיר, בין היותר\פחות אהובות, או מה דעתכם על גרסת הלייב הזו מול גרסאות הלייב הרשמיות האחרות שלו ב-Classics Live 2 וב-Live Bootleg? הן לא בהסג יד כרגע...אבל אני אישית לא אוהבת את השיר הזה יותר מידי...הוא סבבה. פשוט חרשתי עליו כשקניתי את O,YEAH. אז אני לא מתמקדת בו בכל האוספים...אבל כן, אהבתי את הגירסה הזו, היא ממש זורמת. *איזה ציון מ-1 עד 10 אתם מביאים לגרסת הלייב הזו של השיר ולמה? 8 (כן....זה הציון שלי לכל השירים פה..) כי הסולו טווווובבבבב

ErezLahat7

New member
עונה

מה דעתכם כיום על גרסת הלייב הזאת של השיר? מפני עצמה היא מדהימה אבל דווקא היא פחות אהובה עליי מגרסאת אחרות של השיר מה חשבתם עליה בשמיעות ראשונות של Sanity והאם משהו מזה השתנה עם הזמן? פעם ראשונה ששמעתי גרסאת לייב לשיר הזה הייתה ב-SANITY וכמובן שהופתעתי לטובה האם זו גרסת הלייב האהובה עליכם של השיר, בין היותר\פחות אהובות, או מה דעתכם על גרסת הלייב הזו מול גרסאות הלייב הרשמיות האחרות שלו ב-Classics Live 2 וב-Live Bootleg? הגרסא הכי אהובה עליי היא הגרסא של LB מקום שני הגרסא של SANITY הגרסא של CL2 הכי פחות אהובה עליי איזה ציון מ-1 עד 10 אתם מביאים לגרסת הלייב הזו של השיר ולמה 7.5 7 כי יש גרסאות טובות יותר + 0.5 תוספת ניקוד בזכות הסולו של בראד

למעלה