happybirthday to guym .
G gilelvis New member 13/5/07 #1 ../images/Emo168.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif happybirthday to guym .
S sam54 New member 13/5/07 #2 ../images/Emo65.gifמזל טוב גיא!!!../images/Emo65.gif מגניב שיש לנו יום הולדת באותו יום!!!
ש שוש פרסלי New member 13/5/07 #3 ../images/Emo65.gifיומולדת שמח לך גיא../images/Emo65.gif מזל טוב זה קודם כל ואחר כך נאחל גם טוב ונאחל שמחה ואהבה ותקווה אני מקווה שכל משאלותייך יתגשמו
../images/Emo65.gifיומולדת שמח לך גיא../images/Emo65.gif מזל טוב זה קודם כל ואחר כך נאחל גם טוב ונאחל שמחה ואהבה ותקווה אני מקווה שכל משאלותייך יתגשמו
ד דניבויss New member 13/5/07 #5 ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif../images/Emo65.gifמזל טוב ואושר והצלחה בהכל ,ובמיוחד באומנות שאתה כל כך אוהב וחיי את זה ,ממני דני
../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif../images/Emo65.gifמזל טוב ואושר והצלחה בהכל ,ובמיוחד באומנות שאתה כל כך אוהב וחיי את זה ,ממני דני
J Jen74 New member 13/5/07 #6 ../images/Emo49.gifשבועלדת שמח לך../images/Emo140.gif מחר יומולדת של אחי הגדול
G Guym המקורי New member 15/5/07 #7 THANX !!! תודה חבר'ה! ממש נעים לקום בבוקר ולראות ברכות! חחח אני לא קם מהמיטה כבר 3 ימים (עייף) חבל רק שאפילו לא הצלחתי לחגוג יום-הולדת בצורה ביתית הייתי באותו יום בעבודה וגם במועדון הלילה (במופע) היה כיף! ג'ני, הרבה מזל טוב לאחיך!
THANX !!! תודה חבר'ה! ממש נעים לקום בבוקר ולראות ברכות! חחח אני לא קם מהמיטה כבר 3 ימים (עייף) חבל רק שאפילו לא הצלחתי לחגוג יום-הולדת בצורה ביתית הייתי באותו יום בעבודה וגם במועדון הלילה (במופע) היה כיף! ג'ני, הרבה מזל טוב לאחיך!