רגע היית עם רועי ?? כאילו בלג בעומר
כ כל טוב לאדוני New member 2/5/02 #23 אמממממממ הלוואי........ אני לא מכירה אותו בכללללללל ראיתי אותו פעם אחת.... איזה בן אדם מושלםםםםםם אתה מכיר אותו?
אמממממממ הלוואי........ אני לא מכירה אותו בכללללללל ראיתי אותו פעם אחת.... איזה בן אדם מושלםםםםםם אתה מכיר אותו?
כ כל טוב לאדוני New member 2/5/02 #24 אופססס חחחחח התכוונתי לקוביייי חחחחחח אין לי מושג מי זה רועי.......
כ כל טוב לאדוני New member 3/5/02 #26 יוווווו קדוש קדוש.... יש לו אינטרנט או משהו? אתם חברים? אני רוצה לדבר איתו פה או באי סי..... פליז תגיד שאתה חבר שלו........
יוווווו קדוש קדוש.... יש לו אינטרנט או משהו? אתם חברים? אני רוצה לדבר איתו פה או באי סי..... פליז תגיד שאתה חבר שלו........
כ כל טוב לאדוני New member 3/5/02 #27 יוווווו קדוש קדוש.... יש לו אינטרנט או משהו? אתם חברים? אני רוצה לדבר איתו פה או באי סי..... פליז תגיד שאתה חבר שלו........
יוווווו קדוש קדוש.... יש לו אינטרנט או משהו? אתם חברים? אני רוצה לדבר איתו פה או באי סי..... פליז תגיד שאתה חבר שלו........
B BAD MOTOR FINGER New member 3/5/02 #28 אני מכיר אותו.... הוא בשיכבה שלי בט4 הוא דיי ילד טמבל שנגרר אחרי הערסים ולובש כובע ושרשר כל הזמן אבל הוא לא ערס אמיתי סתם נגרר הוא לא חבר שלי פעם בשנה אני אומר לו שלום לא יודע עם יש לו איי סי או אינטרנט מאיזה ביצפר את ? ואיך את מכירה אותו?
אני מכיר אותו.... הוא בשיכבה שלי בט4 הוא דיי ילד טמבל שנגרר אחרי הערסים ולובש כובע ושרשר כל הזמן אבל הוא לא ערס אמיתי סתם נגרר הוא לא חבר שלי פעם בשנה אני אומר לו שלום לא יודע עם יש לו איי סי או אינטרנט מאיזה ביצפר את ? ואיך את מכירה אותו?