../images/Emo168.gif../images/Emo117.gif../images/Emo169.gif../images/Emo170.gif

מי שחגג אתמול בגולדה.... בטח ראה כמוני מה קרה.... ומי שלא יודע: בערך בסביבות השעה 2 נשמע בום גדול. כל האנשים הסתכלו ופשוט ראו אדם עף באויר... היתה תאונה... מעורב גם ילד. הייתי ליד אחת הפצועות ממש מרחק מטר. לראות בן אדם נוטף כולו דם שזורם וזורם זה לא מחזה נעים. ולא אמא בוכה ונשברת על הדשא... במיוחד לא בל"ג בעומר אחרי כיף... זה היה נחמד, פשוט נחמד לראות את כל האנשים אח"כ מטפלים אחד בשני (פגועי הלם) ומעודדים אחד את השני. פתאום קבוצות של אנשים באו והתקבצו מסביב למדורה אחת. חבל שזה מה שמאחד אותנו...אבל צריך לזכור שלהיות אחד בשביל השני זה מה שחשוב. אין לי פרטים מדויקים על מה שקרה או על מצב הפצועים... אני מקווה שמי שיודע משהו, יגיד. שיהיה לנו המשך יום נעים.... עד כמה שאפשר

‡NoK

New member
וואו.. ../images/Emo5.gif

מה גרם לאדם לעוף באוויר?
איזה אקשן בל"ג בעומר ... עצוב

כן....

מה גרם לו? המכונית נכנסה בו..... והיא עלתה על האי תנועה בעוצמה... וראיתי הכל...זה היה מפחיד

‡NoK

New member
אני לא אוהבת את ל"ג בעומר.. ../images/Emo170.gif

אבל הפעם היה דווקא בסדר
עשיתי קצת סטנד-אפ
באמת!
ואז גל´וש ישנה אצלי..אז..אז בסדר.. באותה הזדמנות נראה עם החתימה עובדת..

tofy

New member
מ.....מתי שהיה הבום הגדול הייתי ממש

קרובה לשם (איזה 200 מטר משם) אבל ממש לא בזוית ראיה כדי להבין מה שקרה....

‡NoK

New member
חחחחחח....אהה!! ../images/Emo6.gif

ואני שוברת ת´ראש..למה זה לא מצליח לי!!
נו "תחילת דגש..התחלת דגש--אותו דבר!!"
.. חח..תודה sweety
.

גם אני שמעתי../images/Emo70.gif

ואחרי זה היו שני פיצוציפ קטנים כי זרקתי ל2 מדורות 2 בקבוקי ספרי צבע
והיה קטלני ואז ערסים קטנים ניסו לרדוף אחרינו וחזרנו למדורה שלנו והם פחדו כי ראו מלא אנשים גדולים מהביצפר שלהם (אילון) ואחרי זה ראיתי את רותםםםםםםםםםםםםם בקיצור היה סבבה

איפה היית? באיזה איזור?

ותגיד לרועי שיענה ליייי אוףףףף אני חייבת לדעת אם הוא חבר של קובי....

אהההה אז גם אני צריכה להחמיא לך

כדי לקבל תשובה!!!!! שרית זה לא פייר הוא עושה לך פרוטקציות....

מירב

New member
חחחחח.....

עשה לך טובה ושאל אותך, עכשיו תרדי ממני!!! ובטח אף אחד לא הבין- אני שרית!!

מירב

New member
מה "אה"?

מה לא מובן "מירב" זה שם בדוי שרית זה השם האמיתי!! למה קראתי לעצמי ככה? סתם כי התחשק לי...

אמממממ

לא התכוונתי שסתם תתן לי צומי
אני רוצה שתענה לי על השאלה.... איפה היית בל"ג בעומר? באיזה איזור? ותגיד לרועי שיגיד לקובי .ק. לבוא לפורוםםםםםם אפשרי גם לאי סי שלי......חחחחח 141623522 זהו

גם אני הייתי מאחורי הקניון......

השאלה איפה??? ורועי זה ההוא מנבון שאמר שמכיר אותך.... והוא אמר שהוא יביא עוד אנשים לפה... ואני רוצה שיביא את קוביייי

למעלה