dvd

• פותח הנושא zook0
  • פורסם בתאריך

zook0

New member
../images/Emo168.gifdvd

שלום אני חדש פה, חולה על זפלין כבר כמה שנים טובות. נכנסתי לפה כי קניתי את הדוד של זפלין לפני שבוע ועלו לי כמה מחשבות בעקבותיו: קודם כל הדוד מדהים, האנרגיות והכמיה עוברים לגמרי מסךוכמובן שכל רגע של ג'ימי המכשף מכניס אותי לאקסטזה דבר שהטריד אותי קצת, בעיקר בהופעה הראשונה(מ1970, התקופה הכי טובה שלהם לדעתי) זה המבנה היותר מידי חופשי של השירים. אני יודע שזו גדולה של הלהקה בהופעות- האילתורים וכו' אבל עדיין יש תחושה של עומס וששירים כמו "דייז אנד קונפיוז" ו"האו מני מור טיימס" מתפספסים . דבר נוסף שמפריע לי זה רוברט:אל תסקלו אותי אבל הןא פשוט מעצבן עם כל ה"ממא ממא" שלו כל שניה. דווקא ההופעות היותר מאוחרות מספקות את הרגעים הכי יפים: השירים האקוסטים מארל קורטס, וההופעה מ79 מדהימה, בעיקר 2 השירים האחרונים שהם לדעתי הפסגה של כל הדוד. ובקשר להופעה הזו: היא היתה הופעת פרידה או משהו כזה? מה הסיפור שלה? בכל מקרה zepellin rools!!1

Aeroguy

New member
קודם כל ברוך הבא! ../images/Emo13.gif

אני בטוח שתומר ידע לענות לך יותר במפורט, אבל ההופעה מ-79 לא היתה הופעת פרידה. למעשה, לזפלין לא היתה הופעת פרידה. ההופעה האחרונה שלהם היתה בסיבוב ההופעות האירופאי ב-1980 (תומר כאמור בטח ירשום את המקום והתאריך בקרוב), שהיתה למעשה ההופעה האחרונה לפני מותו של ג'ון בונהאם. אחרי מותו, שאר חברי הלהקה החליטו לא להמשיך את לד זפלין בלעדיו.

AeroTom

New member
הקטעים מ-79 :

הם מ-Knebworth Festival. הם לקוחים מ-2 הופעות שהלהקה ערכה שם, ב-4 וב-11 באוגוסט. אלו 2 הופעות די מפורסמות של זפלין, גם כי הן קיימות באיכות טובה בוידאו וגם כי אלו היו הופעות ראשונות של הלהקה בבריטניה אחרי 4 שנים שלא היו שם. חוץ מזה שהן אחלה הופעות כמובן
ההופעה האחרונה של הלהקה נערכה ב-7 ביולי, 1980. בברלין, גרמניה. כמו שציינו כאן - לא הייתה להם הופעות פרידה או משהו כזה, כי הלהקה התפרקה בגלל מותו הפתאומי של ג'ון בונהאם (ספטמבר 1980). הם היו אמורים להמשיך להופיע בארה"ב באוקטובר באותה שנה, אבל המוות של בונזו גרם לביטולים של המשך ההופעות ובסופו של דבר להחלטה להפסק פעילותה של הלהקה. ככה שיצא שההופעה בברלין הייתה האחרונה.

AeroTom

New member
וברוך הבא שכחתי להגיד! ../images/Emo13.gif

הגעת למקום הנכון אם אתה חולה על זפלין. מוזמן להישאר כאן בסביבה ולהנות פה בפורום. ואם יהיו לך עוד שאלות והתעניינות בנוגע ללהקה וכדומה - אתה יותר ממוזמן לשאול. בשביל זה אנחנו פה.

למעלה