~!@#$%^&*)(_+\

Blue Aura

New member
../images/Emo168.gif~!@#$%^&*)(_+\../images/Emo127.gif

עינייני מוזיקה+שרשור חיובי.
לחדשים: כל שבת אני פותחת שרשור של "ענייני מוזיקה", שבו יהיו שאלות בנוגע למוסיקה ששמעתם באותו שבוע. הבנטוס
שיר של קלי:
שיר לא של קלי:
לירקס של אחד מהם:
זמר\ת השבוע חוץ מקלי:
להקת השבוע:
האלבום השבועי:
שיר ששמעתם בלופים כל השבוע:
המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע:
שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע:
שיר שלא שמעתם הרבה זמן, של קלי ולא של קלי:
שיר שאתם שומעים כרגע:
במקרה שאתם לא שומעים משהו מה אתם מזמזמים בראש?
תמונה לבחירתכם: ______________________________________________________________________________________________ פה אתם רושמים את כל הדברים הטובים שהולכים לקרות לכם השבוע החל מיום ראשון.
רק את הדברים הטובים
.
יום ראשון-
יום שני-
יום שלישי-
יום רביעי-
יום חמישי-
יום שישי-
יום שבת-
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈ טוסו
סעו
תרחפו
תקפצו
זחלו
והגזמתי
אבל אתם אוהבים אותי

otollo

New member
../images/Emo174.gif../images/Emo26.gif

ענייני מוזיקה:
שיר של קלי: Because Of You/Breakaway
שיר לא של קלי: (זה קצת יותר משיר, אבל לא נורא
) Aerosmith - I Don't Wanna Miss A Thing Panic! At The Disco - But Its Better If You do Pinky And The Vrain - Theme(כן, הורדתי את השיר פתיחה של פינקי והמוח! הוא נתקע לי בראש! אני מכור!~!) Venke Knutson - In2u The Corrs - Hideaway Diana DeGarmo - Cardbox Castles נינט טייב - אם תבוא נינט טייב - יחפה קרן פלס - זאת שבמקומי דריה פלג - ביום הראשון של הסתיו(
)
לירקס של אחד מהם: למי יש כוח?
זמר\ת השבוע חוץ מקלי: הממ. נינט.
להקת השבוע: פאניק! אט דה דיסקו
האלבום השבועי: נינט טייב - יחפה
שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: Vneke Knutson - In2u
המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: כל מה שלמעלה
.
שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: גם כל מה שלמעלה
.
שיר שלא שמעתם הרבה זמן, של קלי ולא של קלי: של קלי Anytime, לא של קלי אז Michelle Branch - Breath
שיר שאתם שומעים כרגע: Avril Lavigne - My Happy Ending
במקרה שאתם לא שומעים משהו מה אתם מזמזמים בראש?
.
תמונה לבחירתכם:
!!!!1 _____________________________________________________________________________________________ שרשור חיובי:
יום ראשון - סילבסטר..אולי אני אעשה משהו.. + העונה החדשה של השיר שלנו
יום שני - Happy New Year! סופסוף תגיע 2007 המיוחלת[לפחות מבחינתי
]
יום שלישי - המממ.. אני לא חושב שיש משהו מיוחד, אבל *כרגע* אין כלום להתכונן אליו
[עלול להשתנות מאוד בקרוב
]
יום רביעי - גם אין משהו מיוחד
יום חמישי - גם....
יום שישי - להתכונן למבחן בספרות, המבחנים של שליש ב' רישמית מתחילים
.
יום שבת - להתכונן למבחן בספרות
הודגש באמצעות מדגישומטיק

a k c

New member
../images/Emo109.gifאיזה תמונההה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo2.gif

בואנה היא ממש שחיפית!!

Good 2b Me

New member
פינקי & דה בריין../images/Emo6.gif../images/Emo188.gif

איזה ישן זהה...נוסטלגיה

AeroFan

New member
עונה

שיר של קלי: Before Your Love שיר לא של קלי: Robbie Williams- Lovelight לירקס של אחד מהם: אין לי כוח זמר\ת השבוע חוץ מקלי: אין להקת השבוע: Incubus האלבום השבועי: Robbie Williams- Rudebox שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: Robbie Williams- She's Madonna המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: אינקובוס שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: Travis- How Many Hearts The Corrs- Little Wing שיר שלא שמעתם הרבה זמן, של קלי ולא של קלי: You Found Me Coldplay- Amsterdam שיר שאתם שומעים כרגע: Robbie Williams- Angels במקרה שאתם לא שומעים משהו מה אתם מזמזמים בראש? תמונה לבחירתכם:

Blue Aura

New member
../images/Emo189.gif

שיר של קלי:
שיר לא של קלי: Understanding. My Immortal מ-Anywhere By Home. לירקס של אחד מהם: I'm so tired of being here Suppressed by all my childish fears And if you have to leave I wish that you would just leave Cause your presence still lingers here And it won't leave me alone These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time can not erase When you cried, I'd wipe away all of your tears When you'd scream, I'd fight away all of your fears And I held your hand through all of these years But you still have all of me You used to captivate me by your resonating light Now I'm bound by the life you left behind Your face it haunts my once pleasant dreams Your voice it chased away all the sanity in me These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time can not erase When you cried, I'd wipe away all of your tears When you'd scream, I'd fight away all of your fears And I held your hand through all of these years But you still have all of me I've tried so hard to tell myself that you're gone But though you're still with me I've been alone all along When you cried, I'd wipe away all of your tears When you'd scream, I'd fight away all of your fears I held your hand through all of these years But you still have all of me זמר\ת השבוע חוץ מקלי: איימי כמובן.
להקת השבוע: אוונסנס. האלבום השבועי: Amywhere But Home ו-The Open Door התחלתי לשמוע שוב.
שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: Understanding המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: אוונסנס.|כ שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: Understanding באמת המלצה חבל על הזמן.
שיר שלא שמעתם הרבה זמן, של קלי ולא של קלי: של קלי כמעט כל השירים ולא של קלי Goodnight של אוונסנס. שיר שאתם שומעים כרגע: Even In Death של אוונסנס.
במקרה שאתם לא שומעים משהו מה אתם מזמזמים בראש? ... תמונה לבחירתכם:
שרשור חיובי: ראשון - כרגיל. שני - לא לומדת, מתכוננת למתכונת במתמטיקה. שלישי - מתכונת במתמטיקה, טופס 3. רביעי - בטח יעשו לנו שביעית שמינית אז ליאורה
חמישי - לומדים רק 4 שעות ראשונות ואז הביתה.^^" שישי - סופ"ש. שבת - סופ"ש.

ליטול B

New member
עונה

שיר של קלי: לא שמעתי שיר לא של קלי: Lostprophets- A Town Called Hypocrisy Lost Prophets- Last Train Home Lost Prophets-Can't Catch Tomorrow לירקס של אחד מהם: עזבו אותי זמר\ת השבוע חוץ מקלי: אין להקת השבוע: The Veronicas , Lostprophets האלבום השבועי: ... שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: ^^ המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: ^^ שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע:^^ שיר שלא שמעתם הרבה זמן, של קלי ולא של קלי: צועקים על אהבה שיר שאתם שומעים כרגע: Lostprophets- A Town Called Hypocrisy במקרה שאתם לא שומעים משהו מה אתם מזמזמים בראש? --- תמונה לבחירתכם:אין לי כוח!! ______________________________________________________________________________________________| פה אתם רושמים את כל הדברים הטובים שהולכים לקרות לכם השבוע החל מיום ראשון. רק את הדברים הטובים . יום ראשון-ללמוד לתאוריה יום שני-תאוריה+מבחן אם אני אספיק יום שלישי-ללמוד למבחן יום רביעי-ללמוד למבחן יום חמישי-ללמוד למבחן יום שישי-ללמוד למבחן+לנסוע שבת יום שבת-שבת איפה שהוא בצפון!! שבוע מרתקק

a k c

New member
../images/Emo109.gifאנינינינינינינני../images/Emo27.gif

ענייני מוזיקה: שיר של קלי: go שיר לא של קלי: welcome to the black parade לירקס של אחד מהם: אין לי כוח
זמר\ת השבוע חוץ מקלי: אין להקת השבוע: MCR האלבום השבועי: the open door שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: welcome to the black parade וגם- keep holding on המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: ראו זמרים ששרים את השירים למעלה^^
שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: ^^ שיר שלא שמעתם הרבה זמן, של קלי ולא של קלי: לא זכור לי משו מיוחד
אההה.. יש לי של קלי: thankful שיר שאתם שומעים כרגע: לא שומעת במקרה שאתם לא שומעים משהו מה אתם מזמזמים בראש? keep holding on תמונה לבחירתכם: אני על תגובה מהיר
שרשור חיובי: יום ראשון- שיעור כדורעף... יום שני- חוג תיאטרון, ונקווה לשטפונות
יום שלישי- יש לי משחק!! יום רביעי- מממ... לאדעת:p יום חמישי- כנ"ל יום שישי- סופשבוע יום שבת- כנ"ל... שבוע נעים... והלוואי שיהיה כמו שבוע שעבר

Because Of May

New member
../images/Emo125.gif../images/Emo220.gif../images/Emo187.gif../images/Emo109.gif

שיר של קלי: מייבי ו-BOY שיר לא של קלי: כמעט כל TOD של אוונסנס וגם טורניקייט ו-וויספר של אוונסנס החדשים של ג'סטין KHO של אבריל Anna Boten Smack That wait a minute too little too late שיר אהבה למוזה ועוד הרבה... לירקס של אחד מהם: I wanna stay in love with my sorrow let me go!1 זמר\ת השבוע חוץ מקלי: איימי לי וג'סטין להקת השבוע: אוונסנס האלבום השבועי: עדיין TOD
שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: למעלה המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: אוונסנס וג'סטין שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: למעלה שיר שלא שמעתם הרבה זמן, של קלי ולא של קלי: BYL של קלי. לא זוכרת מה עוד... הלב של מאיה בוסקילה
שיר שאתם שומעים כרגע: >< במקרה שאתם לא שומעים משהו מה אתם מזמזמים בראש? אימג'ינרי-אוונסנס תמונה לבחירתכם: כפרעליהם

adida12

New member
אממ...עונה...

שיר של קלי: BTHE שיר לא של קלי: חצי-איה כורם לירקס של אחד מהם: אין לי כוח חח זמר\ת השבוע חוץ מקלי: איה כורם להקת השבוע: אין האלבום השבועי: איה כורם שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: אממ...שלום לאמונות-מירי מסיקה המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: איה כורם שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: אממ..קליפה-איה כורם שיר שלא שמעתם הרבה זמן, של קלי ולא של קלי: קלי-ADDICTED לא של קלי- שירים של גרין דיי חח שיר שאתם שומעים כרגע: אין במקרה שאתם לא שומעים משהו מה אתם מזמזמים בראש? אממ...חצי-איה כורם תמונה לבחירתכם:אין לי כוח ______________________________________________________________________________________________ פה אתם רושמים את כל הדברים הטובים שהולכים לקרות לכם השבוע החל מיום ראשון. רק את הדברים הטובים . יום ראשון- אממ..בייביסיטר חח ויום סבתא
יום שני- אממ..גיטרה..כרגיל יום שלישי- מבחן במתמטיקה שזה טוב כי לא יהיה עוד עד הרבעון הבא...וערב מגמת קולנוע..חח יום רביעי- אממ...לא יודעת עוד... יום חמישי- ביצפר ואז נוסעת לנופש.. יום שישי- נופשש יום שבת- נופשש

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifווי דו לאב יו../images/Emo99.gif.

שיר של קלי: ברייק
. שיר לא של קלי: הממממ... אני חושבת שקוראים לשיר הזה ט'ינק. או פרידום. אבל הוא שווה! לירקס של אחד מהם: אין לי כח
. זמר\ת השבוע חוץ מקלי: אין... להקת השבוע: אין... לא שמעתי מוזיקה כמעט
. האלבום השבועי: גאד, אני לא שומעת אלבומים
. שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: ט'ינק/פרידום. המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: מה שאתם אוהבים
. שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: ט'ינק או פרידום, אין לי כח לחפש איך קוראים אותו
. שיר שלא שמעתם הרבה זמן, של קלי ולא של קלי: הממממ... של קלי לא שמעתי הרבה את... היר מי, ושמעתי אותו לפני יומיים נראה לי
. ולא של קלי, לא יודעת. שיר שאתם שומעים כרגע: לא שומעת, חברות של אחותי צורחות חזק מדי
. במקרה שאתם לא שומעים משהו מה אתם מזמזמים בראש? פאק, שאלה קשה
. אני כל 10 שניות מתחילה אחר... חחח אבל בעקרון את ט'ינק כי כל שנייה כתבתי אותו פה. תמונה לבחירתכם: נו פאוור
. ______________________________________________________________________________________________ פה אתם רושמים את כל הדברים הטובים שהולכים לקרות לכם השבוע החל מיום ראשון. רק את הדברים הטובים . יום ראשון- הו, היה כייף בג'אז
... ניסו לבאס אותי ולא הלך, ומישהי שאני לא בקשר משהו איתה סתם באה ואמרה לי שרקדתי יפה
. יום שני- בוחן בלשון, שלא אכפת לי כי החלטתי שאני הולכת לחפף את ח'! חהחהחהחהחה. יום שלישי- המ... אין... יום רביעי- שיעור הכנה לאילת
. יום חמישי- אילתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!
יום שישי- אילת
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 יום שבת- אילת
. הודגש באמצעות מדגישומטיק
"What a wonderful world..."

למעלה