17 שנה ל-Unplugged

AeroTom

New member
../images/Emo168.gif 17 שנה ל-Unplugged

אומנם אנחנו כבר ב-12, אבל ב-11 באוגוסט 1990 נערכה הופעת ה-Unplugged של הלהקה ב-Ed Sullivan Studios בניו-יורק. כמו שעשינו פעם, נציין את התאריך עם בניית הופעת ה-Unplugged הדמיונית שלכם. ואלו החוקים:
13 שירים בהופעה (רציפים ללא הדרן, כמו בהופעה המקורית).
צריכים להיות בהופעה לפחות 2 קאברים (במקורית היה ריבוי של 7) וקאבר אחד חייב להיות שיר שהלהקה מבצעת בפעם הראשונה.
לזכור זאת הופעת Unplugged, אז אפשר להיות מאוד יצירתיים, אבל לחשוב כמובן על שירים שלדעתכם יתאים להם המעבר לכלים אקוסטים בלבד ובאווירה הזאת.
אפשר לשים כל שיר של הלהקה, גם כאלה שלא בוצעו בלייב אף פעם. אני אעלה את הופעת ה-Unplugged הדמיונית שלי לתקופה זו מאוחר יותר. יהיה מעניין לראות את שלכם.

AeroTom

New member
טוב, אז אני אגיב...

הופעת ה-Unplugged הדמיונית שלי: 1. Make It 2. Woman of the World 3. Don't Get Mad, Get Even 4. Write Me a Letter 5. All Your Love 6. Kiss Your Past Goodbye 7. Major Barbra 8. I Ain't Got You 9. Back Back Train 10. Drinking Muddy Water (קאבר ל-Yardbirds) 11. Spaced 12. Uncle Salty 13. Movin' Out

SaintJohn

New member
מזכיר נשכחות! אוקיי, מנסה

1. Fever 2. Permanent Vacation 3. Movin' Out 4. Major Barbra 5. Avant Garden 6. Face 7. South Station Blues/Back Back Train
8. Road Runner 9. With a Little Help From My Friends (First time Beatles cover) 10. Come Together 11. Ain't That a Bitch 12. Let the Music Do the Talking 13. Rats in the Cellar
השתדלתי שלא יהיה אף שיר שבוצע באנפלאגד האמיתי, למרות שיכולתי לפי מה שתומר כתב.

AeroTom

New member
2 השירים האחרונים יכולים להיות מעניינים

אקוסטים, אך אולי קשים לביצוע ככה. אבל אחרי שעשו את Toys ואת Train אקוסטי בהופעה המקורית, זה בהחלט מעניין. South Station Blues/Back Back Train בהחלט נראה מגניב. אני חושב שאלדד עלה על הרעיון לראשונה, במשחק הסט-ליסטים של ארז? זה באמת יכול להיות משהו ממש מגניב לג'ו לעשות. את Permanent אני בהחלט רואה אקוסטי
עם הקטע מפוחית גם.

SaintJohn

New member
אכן, זה הרעיון של אלדד

זה רעיון שמאוד אהבתי עוד מאז שהוא הועלה לראשונה.

Aerosmith2006

New member
../images/Emo59.gif

1. I'm Down 2. On The Road Again 3. Hangman Jury 4. Luv Lies 5. Ain't That A Bitch 6. I'm Ready 7. Last Child 8. Never Loved A Girl 9. Unchain My Heart (מבצע במקור - Ray Charles) 10. Seasons of Wither 11. Stop Messin' Around 12. Movin' Out 13. Pandora's Box

AeroTom

New member
On The Road Again אחלה בחירה ../images/Emo45.gif

גם Pandora's Box בסיום, יכול להיות מאוד מעניין אקוסטי. ואגב את Stop Messin הם ביצעו פעם אחת אקוסטי, ב-9 ביוני 1994 בהקלטה טלויזיונית במדריד באותו יום של הופעה שלהם שם. חמשת השירים האקוסטיים שהוקלטו שם שוחררו רשמית ב-Basico (שיצא בלא הרבה עותקים יחד עם Big Ones בספרד בלבד). זה נשמע שם ממש נחמד אקוסטי (כמו גם ארבעת השירים האחרים. אני מאוד אוהב את הביצועים האלה).

ErezLahat7

New member
מנסה

1- Friends (Led Zeppelin) 2- Walkin the Dog 3- Fever 4- Seasons of Wither 5- Joanies Butterfly 6- Last Child 7- Full Circle 8- Rattlesnake Shake 9- Cheese Cake 10- I"m Ready 11- Sedona Sunrise 12- Eat the RIch 13- Think About it / Train Kept a Rollin'

AeroTom

New member
Sedona בהחלט מתאים

גם Cheese Cake יכול להיות מעניין
לגבי שיר הפתיחה - אני ממליץ לך מאוד על האלבום No Quarter: Jimmy Page & Robert Plant Unledded, שהוא נמצא שם בביצוע כזה ממש נהדר (יחד עם ערימה של שירי זפלין בביצועים מאוד מיוחדים).

AeroFan

New member
שלי

1 Never Loved A Girl 2 Three Mile Smile 3 Taste Of India 4 One Way Street 5 Toys In The Attic 6 The Other Side 7 I Wanna Know Why 8 I'm Not Talking 9 You See Me Cryin' 10 Woman Of The World 11 Sick As Dog 12 Movin' Out 13 Fast Train

AeroTom

New member
Never Loved A Girl רעיון יפה

Taste of India ו-Three Mile גם כן יכולים להיות ממש מעניינים שקטים באקוסטי כזה
Sick As a Dog גם כן רעיון נחמד. ו-I'm Not Talking כמובן. כמה וכמה שירים של ה-Yardbirds הוצעו כאן. מהלהקות היותר אהובות עלי כאמור ואני בעד.

Aeroguy

New member
okay

1. Write Me 2. Subterranian Homesick Blues 3. She's On Fire 4. Dear Doctor 5. Jesus Is On The Mainline 6. Boom Boom - Joe on vocals 7. Back Back Train - Joe on vocals 8. I Wanna Know Why 9. Push Comes To Shove 10. Darkness 11. You See Me Crying 12. Amaziing - only Steven & Joe 13. Kiss Your Past Goodbye

Aeroguy

New member
About the covers...

Subterranian Homesick Blues - Bob Dylan Dear Doctor - The Rolling Stones Boom Boom - John Lee Hooker, covered by many different artists

AeroTom

New member
מאוד אוהב את שלושת השירים המקוריים

והם יכולים להיות בהחלט מעניינים בביצוע הלהקה (כש-Boom Boom מבוסס על גרסת ה-Yardbirds או The Animals לשיר).

white russian

New member
אני גם מאוד אוהב את השיר הזה

וחושב שיש לו פוטנציאל אקוסטי אדיר תומר לא הבנתי - חשבתי שהשיר הוא של ג'ון לי הוקר

AeroTom

New member
הוא אכן של ג'ון לי הוקר במקור

ציינתי אבל שהייתי רוצה שהגרסה (הדמיונית) של אירוסמית' תתבסס על הגרסאות של ה-Yardbirds או The Animals, שגם הם קאבר לשיר (כמו הרבה אמנים אחרים). בדיוק כמו Train ו-Milkcow למשל, שהגרסאות של הלהקה מבוססות על הגרסאות של ה-Yardbirds וה-Kinks, אבל במקור זה גם לא שלהם.

AeroTom

New member
"Jesus" יכול להיות נהדר

וגם Amazing רק עם סטיבן וג'ו (בסגנון של הביצוע של By Your Side עם כריס וריץ' כמה ימים אחרי 11.9
). Darkness כמעט נכנס גם אצלי וגם You See Me Crying. She's On Fire גם כן רעיון מעולה
אהבתי לגמרי את כל השירים כאן ברעיון.

למעלה