‫Our SuperNatural Weekend

to the end1

New member
../images/Emo168.gif‫Our SuperNatural Weekend../images/Emo168.gif

מי הצחיק אותכם השבוע:
מי עצבן אותכם השבוע:
מה היה טוב השבוע:
מה היה רע השבוע:
מה קניתם השבוע:
ספר\סדרה\סרט השבוע שלכם:
תמונת השבוע שלכם:
שאלת השבוע: לאיזו דמות אתם יותר מתחברים העונה הזאת, סאם שבעבר היה מכור לדם שדים ואף פעם אי אפשר לדעת מתי ואם הוא יישבר שוב... או לדין השבור מכול החרא שהוא אוכל מסביב והוא רק רוצה לסיים את האפוקליפסיה ולהישאר בחיים אחריה אם סאם...

G Baby

New member
מסכמת שבוע ../images/Emo13.gif

מי הצחיק אתכם השבוע: חברה טובה ביום העצמאות.. מי עצבן אתכם השבוע: התחבורה הציבורית!! בעיקר בראשון
וחבורות הערסים שמטיילים ברחובות פלורנטין. מה היה טוב השבוע: יום העצמאות ללא ספק! הכי כיף לחגוג עם החברות
מה היה רע השבוע: לא יצא לי ללכת למסיבה של ידיד שלי בגלל התחבורה הציבורית המנוולת הזאת... מה קניתם השבוע: ספרים. ספר\סדרה\סרט השבוע שלכם: כוחו של התת מודע\עספור (התמכרתי!!)\
תמונת השבוע שלכם: לי דוייז מאמריקן איידול. בחור מוכשר
שאלת השבוע: לאיזו דמות אתם יותר מתחברים העונה הזאת, סאם שבעבר היה מכור לדם שדים ואף פעם אי אפשר לדעת מתי ואם הוא יישבר שוב... או לדין השבור מכל החרא שהוא אוכל מסביב והוא רק רוצה לסיים את האפוקליפסיה ולהישאר בחיים אחריה עם סאם... אפשר לומר שאני מתחברת לדין, אולי בקטע של האח הגדול שמנסה לשמור על האח הקטן, ולקחת הכל על הגב שלו.

משי22

New member
אוי, שכחתי שרציתי לענות על זה!

מי הצחיק אותי השבוע: מצב האומה של יום העצמאות. מי עצבן אותי השבוע: מרצה מטומטם אחד
מה היה טוב השבוע: החופש, ברור!!! מה היה רע השבוע: שהחופש היה כל כך קצר
ספר/סרט/וכו: השמש העירומה של אסימוב/ סרט- אין/ סדרה- ראיתי את הפרק של הסימפסונים בישראל סוף סוף!
חח, אז סימפסון.. שאלת השבוע: תמיד תמיד תמיד דין המקסים שאני אוהבת בכל מצב. אבל אני חייבת להודות שבשלושת הפרקים האחרונים סאם ממש מפתיע אותי לטובה! הוא נהיה קצת יותר בוגר ופחות מלא רגשות אשמה כמו שהיה בתחילת העונה.

שנינוש 1

New member
גם אני רציתי לענות אבל...

לא היה לי כ"כ זמן. כי התגייסתי יום אחרי >< נחמד לראות שהאתר הראשון שנכנסתי אליו אחרי שבוע של חסך מחשב זה הפורום! אז שבוע שעבר: מי הצחיק אותכם השבוע: חברה שלי מי עצבן אותכם השבוע: אחותי מה היה טוב השבוע: עשו לי מסיבת גיוס וקיבלתי מתנות! מה היה רע השבוע: לא כולם יכלו להגיע למסיבת גיוס שלי (הצבא לקח אותם) מה קניתם השבוע: תיק ענקי לצבא! ועוד כמה דברים שיהיו שימושיים... ספר\סדרה\סרט השבוע שלכם: ארטמיס פאול (כל הסדרה)- אואן קולפר / על טבעי/ ... תמונת השבוע שלכם: --- שאלת השבוע: לאיזו דמות אתם יותר מתחברים העונה הזאת, סאם שבעבר היה מכור לדם שדים ואף פעם אי אפשר לדעת מתי ואם הוא יישבר שוב... או לדין השבור מכול החרא שהוא אוכל מסביב והוא רק רוצה לסיים את האפוקליפסיה ולהישאר בחיים אחריה אם סאם... אני מניחה שלדין. אני הייתי גם נשברת במקומו!

למעלה