שיר השבוע

FreakOfNature

New member
../images/Emo168.gifשיר השבוע../images/Emo79.gif

איזה שירים עשו לכם את השבוע? אצלי אלו היו 2 במיוחד שטחנתי דק דק ועדיין לא נמאס: Ain't It Funny (הרגיל, לא זה על ג'ה רול) של Jennifer Lopez Hips Don't Lie של שאקירה ו-וויקליף ז'אן ומה אתכם?

adii1201

New member
גנבת לי ../images/Emo4.gif זה היה התכנון שלי כשאני

חוזרת אבל נו טוף
אמממ טוף אז: LOW של קלי.. נדבק לי! גם נבק לי השיר המעצבן הזה: "לא יכול להוריד ממך את העיניים..." רררר וזה לא עוזב! אממממ אצל אנה יש לי את HCTWWS, סיקרטס, WDIB, ו-IBTY. אצל שירי: זמן של חסד, אותך ולקולך ואממממ אני חושבת שזהו

FreakOfNature

New member
נזכרתי גם ב- Don't Bother של

שאקירה ואני חייב לומר לכם שהיא מעולה לדעתי. La Tortura, Don't Bother ו- Hips Don't Lie פשוט גדולים. וגם Eyes Like Yours מהאלבום הקודם (לא היה סינגל אלא סתם שיר חביב) ממש טוב.

מישהי 111

New member
וואי, יגאל כמה אופייני לך לאהוב

שירים ששמים אותם סתם ברדיו והופכים אותם ללהיטים. חוץ מ"דונט באט'ר" שהוא סביר מינוס, אף שיר שלה לא יפה מהאלבום הזה (לא שאני מכירה, אבל מתוך השלושה) והראשון שלה... לא אוהבת את השירים שלה.. אני יכולה אולי להגיע לשלושה שירים חמודים שלה ועדיין עם משמעויות דפוקות. זה כמו לאהוב את הסינגלים האחרונים של מדונה. כ"כ זול ומסחרי. עד מתי למסחריות? אני שואלת... יאללה. לדעתי קלי מעולה. והיא מצליחה ללא מסחריות בכלל (מקווה שלא בעתיד) זאת מוזיקה פשוטה וטובה.

מישהי 111

New member
אה כשאמרתי "והראשון שלה"

התכוונתי לסינגל הראשון שיצא לה איי פעם של "WHENEVER WHEREEVER". אם זה ככה...

FreakOfNature

New member
דווקא את DB ואת HPL

ממש לא ניגנו הרבה ברדיו. אולי פעמיים שמעתי כ"א מהם

לדעתי DB ,HDL ו-WW מעולים!

אז זאת שאקירה והיא שרמוטה.. אבל יש לה אחלה שירים מה אני יכולה לאמר..

למעלה