שירה מהלב

../images/Emo168.gifשירה מהלב

קודם כל האתר לפריסה מקסים,ישר כח לכם. ולשאלתי. האם יש לי עתיד בתחום השירה(מבחינת פרסום, או הצלחה כלשהי) פריסה פתוחה(מקווה שבסדר). 1-מלך החרבות 2-אביר הגביעים 3-הכוהנת הגדולה 4- שמונה גביעים 5-הקוסם אשמח גם לדעת איך אוכל להצליח בזה,כי אני מאוד רוצה בזה. לכם מודה מאוד, ואשמח להצעה או הדרכה איך לפעול

ליאת39

New member
תיקון ניסוח

מה פוטנציאל ההצלחה שלי בתחום השירה? 4 קלפים + סיכום

שאלה מתוקנת

תודה ליאת! מה פוטנציאל ההצלחה שלי בתחום השירה? (פ.שאלה) 1-אס החרבות 2-עשר מטבעות 3-השוטה 4-שבע חרבות 5.הכוכב(סיכום) תודה.

ליאת39

New member
היי

יש פוטנציאל מאד גדול להצליח, את גם מוכנה לקחת סיכונים וללכת על זה, אם את מחליטה ללכת בכוון. קחי בחשבון, שהתחום אינו קל ויש שם אנשים שינסו לשים לך רגליים. בסך הכל נראית הצלחה, שמרי על תקווה ואופטימיות.

ליאת יקרה!

תודה רבה לך על ההכוונה! הפירוש שלך עודד אותי להמשיך קדימה ולהמשיך להאמין שיצא מזה משהו. נ.ב. לקח לי זמן לענות כי לא גלשתי זמן מה, שמחתי מאוד שענית לי. שוב, תודה! הייתי שואלת בכיף משהו הקשור לנושא, אך הבנתי מכם שלא ניתן לפרש המשך באותו עניין רק עוד חצי שנה. (אלא אם כן קובעים פגישה, האם נכון?) כל-הכבוד לכם על ההקדשה לכולם פה!

סליחה על השרשור..האם

אוכל בכל זאת לשאול משהו קטן? אני מעוניינת לשלוח דיסק עם שיר שלי לאולפן שעוסק בתחום, אך לא יודעת איך זה יתקבל מאחר וכבר הייתי אצלם. אני מעונינת להראות להם סגנון מוסיקה אחר שאותו אני אוהבת ולא יצא לי להציג בפניהם כי לא התכוננתי. האם אתם מוכנות לפרש פריסה נוספת? גם אם לא , אז תודה

למעלה