רן לבנון

hilali1

New member
../images/Emo168.gif רן לבנון ../images/Emo168.gif

למה אין אייקון של תופים
ועכשיו לעניינינו
רן לבנון, המתופף של איה מנגן גם עם איתי פרל,מעיין הירשביין, הרכב "גוספל ג'אז" יעל נחשון ואחרים. נחשו מה
גם הוא למד ברימון
ראו מה כותב עליו איתי פרל: http://www.itaypearl.com/band.php "רן 'רנצ'י' לבנון הולך רק על הטופ. הוא הנגן הכי מקצועי שאני מכיר יש לו את הטאץ' הזה שאפשר רק לחלום עליו בכל מה שקשור במתופפים. הוא מנגן באין סוף להקות ובכל הרכב תמיד נותן הרבה יותר ממה שאפשר לצפות. הוא גר בכפר סבא וחולם על לוס אנג'לס (אי אפשר להאשים אותו, המדינת חאפרים הזאת אולי באמת קטנה עליו) אבל אני מאד מקווה שישאר פה לתמיד. להסתובב עם רנצ'י בהופעות בארץ זה חוויה, יש לו תמיד בשליפה מהירה את כל מה שאתה עלול להזדקק לו, החל מפלאייר ופנס ועד למפרטים לגיטרה... נראה לי שהגישה שלו והחיוך גורמים לכל מי שמנגן איתו להרגיש טוב ולהשמע טוב, הוא איש נדיר באמת." הופעה קרובה של איתי עם הלהקה וגם רן יהיה שם
"בנות" היינקן הבימה קלאב ת"א 22:30 מחיר כרטיס 40 ש"ח
ממליצה בחום

hilali1

New member
עוד קצת ../images/Emo26.gif

הופעה הקרובה של רן עם יעל נחשון ב-22.7.06 בתיאטרון תמונע ת"א. יעל נחשון, בוגרת רימון וחברה ב"פרלמנט" הכתיבה שבו משתתפים גם איה, אריק ברמן ואיתי פרל.. (שכחתי מישהו
) ועובדת על אלבום הבכורה שלה שיצא בקרוב.

hilali1

New member
../images/Emo85.gif רן ואריק ../images/Emo13.gif

לסט התופים של רן צמודה בובת אריק הידוע מהצמד אריק ובנץ מהתוכנית "רחוב שומשום". כל היודע דבר על הימצאו של בנץ מתבקש למסור את הפרטים בעניין לרן

hilali1

New member
../images/Emo12.gif רק בגלל אריק זיהיתי..

תראו איזו תמונה מצחיקה.. וזה מתוך האירוח של אבי גרייניק בתכנית "מוזיקה היום"

למעלה