ראש בראש

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo168.gifראש בראש../images/Emo168.gif

בסיבוב הקודם זכה השיר I'll Be There For You עם 7 קולות
ונעבור לסיבוב שלישי.. והפעם מתוך האלבום Have a Nice Day
Welcome To Wherever You Are
who says you cant go home
להצביע להכי אהוב
מושלם עם

nogao10

New member
תזרוק את הסיגריה, עכשיו! אני בוחרת WSYCGH../images/Emo127.gif

אוף, ג'ון, אל תהרוג את עצמך ככה!!! אוי, בחירה קשה........ מצד אחד WSYCGH, במלחמה השיר הזה פשוט הציל אותי עם המשפט שלי You take the home from the boy but not the boy from his home מצד שלי WTWYA שיש שם עוד משפט מדהים When you want to give up and your heart's about to break Remember that you're perfect; God makes no mistakes אבל אני בוחרת בWSYCGH בגלל שהוא באמת הציל אותי במלחמה, והאמת ששלחתי לג'ון מכתב תודה (נשבעת לכם!), אני בספק אם הוא באמת קרא אותו..... (ושלא יהיה ספק, אני גם הזכרתי במכתב שנשמח אם הוא יבוא) מוסיפה איכסה-תמונה

LIRONSH100

New member
טוב זה קשה...

אבל אני בוחרת בWTWYA בגלל אותו משפט שמופיע לי בחתימה.... וHSYCGH מזכיר לי כל הזמן את אולמרט שזה מה שצריך לשיר לו... (תחשבו רגע.. וכן אני באה מבית מאוד פוליטי...) וזה שתי שירים שאני מאוד אוהבת... ויש לי שאלה כמה מכאן לא אוהבות את זה שג'ון מעשן ואם זה אומר שהן גם לא מעשנות... אני לא סובלת את זה שהוא עשן ואני לא מעשנת... אה ועוד דבר דורת'פאכסה מעשנת??? כיאלו אם לא אז למה היא לא עושה לג'ון סצנות כדי שהוא יפסיק??

nogao10

New member
אמא שלי תזרוק אותי מהבית אם אני אעשן

אבל חוץ מזה זה גם ממש מגעיל אותי, וזה לא מוסר כפול לומר שזה מגעיל שג'ון מעשן אבל לעשן בעצמך?? *אני רואה עכשיו VH1 ויש 25 הבלדות הטובות ביותר, ואני ראיתי את הכל ועכשיו אנחנו ב-2 ועדיין לא היה always, נראה לכם שזה מקום ראשון? יש מצב!

m o r 1 0 2

New member
מקום ראשון היה נובמבר ריין../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

של ג'אנב רוסז...הם תמיד ראשוניםם

HBKane

New member
אבל זה שיר יפה. השני הכי יפה של גאנז אחרי

dont cry.

inbal287

New member
אממ תכלס DC היה צריך להיות מקום ראשון,

אם כבר שיר של GNR. ולדעתי יש להם יותר טובים מNR...

HBKane

New member
איזה? רק DC יותר יפה. בעיני לפחות.

לדעתי: Knockin on Heavens Door זה השיר השלישי הכי יפה שלהם, Civil War גם יפה (לא יודע, אני מת על השיר הזה), Since I don't have you גם יפנ, אבל הם מתחת לרמה של השניים הראשונים. ואת וולקאם טו דה ג'אנגל וסוויט צ'יילד או מיין אני לא אוהב.

m o r 1 0 2

New member
הם עשו דואט עם בון ג'ובי../images/Emo9.gif ../images/Emo168.gif

עם השיר Knockin on Heavens Door אני פשוט מכורה לדואט הזה זה אחד השירים
מי שרוצה שאני יעלה שיבקש

leelush BJ

New member
../images/Emo79.gifלדעתי השירים הכי יפים של גאנז...

זה Paradise city, You could be mine, Sweet child of mine ו-Live and let die. דווקא את Civil war ואת Knockin on heavens door לא ממש אהבתי.

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifKnockin on heavens door בכלל לא של ג'אנז

הם רק חידשו אותו

m o r 1 0 2

New member
חחח...וואלה לא ידעתי../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif

אבל הביצוע שלהם גם ככה מדהיםם

leelush BJ

New member
../images/Emo79.gifבאמת../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif

בכל מקרה, אני לא ממש אוהבת אותו. אבל הם חידשו גם את live and let die ואת השיר הזה אני ממש אוהבת בביצוע שלהם.

m o r 1 0 2

New member
אוקעע...חח לא ידעתי../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif

בעצם שחושבים על זה זה בעצם בלדה צודקת
....אבל הוא אחד השיריים...זה השיר השני שאני הכי אוהבת שלהם אחרי נובמביי ריין

gal y kike

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

למעלה