פרסי עמ"י מי מתכוון להגיע?
י יפעת לאב מירי New member 17/1/06 #6 את מגיבה לעצמךך../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בטח עידית באה
J just dana New member 17/1/06 #9 אז יש לך בעיה! כי מקודם מישהי הצליח הצליחה..תתקקשר *123 זו שיחת חינם לסלקום..תברר!
Z zlildror New member 17/1/06 #10 אני מדבר עם השרות לקוחות של סלקום.. והוא אמר שיבדוק אם נשארו בכלל כרטיסים
Z zlildror New member 17/1/06 #11 אז ככה אני כבר 20 דקות עם המוקד - עברתי 4 נציגים וכמובן שאחי לקח את הפלאפון שלו אז הכל במחיר שיחה לסלקום... ועדיין לא קיבלתי לא תשובה ולא כרטיסים !!! אני לא אניח להם עד שאני אקבל את הכרטיסים שלי!!!!
אז ככה אני כבר 20 דקות עם המוקד - עברתי 4 נציגים וכמובן שאחי לקח את הפלאפון שלו אז הכל במחיר שיחה לסלקום... ועדיין לא קיבלתי לא תשובה ולא כרטיסים !!! אני לא אניח להם עד שאני אקבל את הכרטיסים שלי!!!!
Z zlildror New member 17/1/06 #16 הם אמרו לי שהם צריכים לדבר עם אחראי מערכת או משמרת או משהו כזה...והם יחזרו אלי תוך שעה... בקשר לכרטיסים הם אמרו שכנראה עדיין נשארו והמבצע עדיין בתוקף...
הם אמרו לי שהם צריכים לדבר עם אחראי מערכת או משמרת או משהו כזה...והם יחזרו אלי תוך שעה... בקשר לכרטיסים הם אמרו שכנראה עדיין נשארו והמבצע עדיין בתוקף...
U urieltal89 New member 17/1/06 #13 זאת רליייייייי צליללללללל מיי ביצ' כפרעעעעע חח אני במחשב של אוריאל ואין לי כוח להחליף שם:/ יא יא יא אתה בפורום איזה כיףףףף
זאת רליייייייי צליללללללל מיי ביצ' כפרעעעעע חח אני במחשב של אוריאל ואין לי כוח להחליף שם:/ יא יא יא אתה בפורום איזה כיףףףף
Z zlildror New member 17/1/06 #14 ממוש !!!! חח....עצלנית חמודה שלי... את תבואי לעמ"י אם אני אשיג כרטיסים ??