סיכום שבועי:]

ZoHaRoT

New member
../images/Emo168.gifסיכום שבועי:]

היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: שבוע טוב!

מאיה54321

New member
סיכום שבועי ../images/Emo13.gif

היום הכי טוב בשבוע: שישי הדבר הכי טוב שקרה השבוע:חזרתי לעבוד ספר השבוע:נשימה מדיטטיבית ודימיון מודרך סרט השבוע:אין סדרת השבוע:אפשר במקום תוכנית? אם כן, אז ארץ נהדרת שיר\\דיסק השבוע:"חלומות שמורים" של מתי כספי ציטוט השבוע:אין תמונת השבוע:אין

ZoHaRoT

New member
מסכמת:]

היום הכי טוב בשבוע: יום שני ושישי. הדבר הכי טוב שקרה השבוע: חברים:] ספר השבוע: הנסיכה הקסומה סרט השבוע: - סדרת השבוע: עדיין גיבורים... לא מתה על זה, אבל אני לא מפסיקה סדרות באמצע אלא אם הן מזוויעות. שיר\\דיסק השבוע: לי בירן- כיסים (הדיסק) ציטוט השבוע: "ככה גם לומדים שפת עיוורים!" תמונת השבוע: שביל בהרי יהודה:] שבוע מעולה אנשים:]]]

שלגיה 14

New member
תורי!

היום הכי טוב בשבוע: שישי. אפילו שהייתי צריכה להתכונן למבחן. הדבר הכי טוב שקרה השבוע: היה שבוע נחמד. לא היה משהו מסעיר. ספר השבוע: משפט בינלואמי פרטי. ותאמינו לי שלא מבחירה חופשית
סרט השבוע: לא ראיתי סדרת השבוע: תוכנית. שדרג את הסלב. שיר השבוע: בדרך הביתה בביצוע של רונה קינן. ציטוט השבוע: אין תמונת השבוע: אין. שיהיה שבוע נפלא

שיר m

Well-known member
../images/Emo13.gif

היום הכי טוב בשבוע: מי זוכר הדבר הכי טוב שקרה השבוע: כנ"ל ספר השבוע: אממ... אני באמצע ספר שהלך לאיבוד... סרט השבוע: "אצבע אלוהים" היה בחינם באתר של אורנג'. דבילי. סדרת השבוע: דאוס עונה 2...
שיר\דיסק השבוע: שילה פרבר- פרח קיר. הדיסק. ציטוט השבוע: אין תמונת השבוע: מתעצלת... שבוע מוצלח

ranch22

New member
מסכמת

היום הכי טוב בשבוע: אני בכלל לא זוכרת מה היה... הדבר הכי טוב שקרה השבוע: כלום, יותר מדי עומס ועבודות. ספר השבוע: "מישהו לרוץ איתו", בהחלט. סרט השבוע: קית', סרט מדהים! סדרת השבוע: אין... שיר\דיסק השבוע: היו יותר מדי, אבל בעיקר הנגינה בפסנתר של חברה מהלימודים... ציטוט השבוע: "כל התשובות נכונות" תמונת השבוע: אין לי כוח...

למעלה