סט-ליסט 5/9

AeroTom

New member
../images/Emo168.gif סט-ליסט 5/9 ../images/Emo70.gif

The Route Of All Evil tour יצא לדרך! 5/9 Germain Amphitheatre Columbus, OH ====================== 1. Toys In The Attic 2. Mama Kin 3. Dude Looks Like A Lady 4. Cryin 5. Walkin' The Dog 6. Jaded 7. Back In The Saddle 8. Stop Messin' Around 9. Seasons Of Wither 10. What It Takes 11. Dream On 12. Eat The Rich 13. Rag Doll 14. Sweet Emotion 15. Draw The Line ------------------------------------- הדרן: 16. Love In An Elevator 17. Walk This Way
בלטו בהיעדרם: Same Old Song Train (נראה לי זו פעם ראשונה שיש רק שיר אחד מ-GYW בסט, והוא Seasons) IDWTMAT Edge פרטי טריוויה:
Eat The Rich ו-Toys In The Attic הם השירים היחידים בסט שלא בוצעו בסיבוב הקודם של Rockin' The Joint. פעם אחרונה ש-Eat The Rich בוצע הייתה ב-2 ביוני, 2004 (מתוך 3 ביצועים שלו אז בסיבוב של בובו). פעם אחרונה ש-Toys בוצע הייתה ב-8 באוגוסט, 2004, בהופעה האחרונה של הסיבוב של בובו (בוצע בכל ההופעות בסיבוב הזה).
3 שירים מאלבום הבכורה + 3 שירים מ-Toys.
4 שירי פתיחה של אלבומי סטודיו.
תגובה אישית: סט די סולידי. הרבה להיטים...אין פנינים של ממש. אבל בכל זאת הכניסו את: Seasons Eat The Rich Walkin' The Dog שזה נחמד מאוד. בסיבוב הקודם היו שינויים רבים אחרי ההופעה הראשונה. נראה אם זה יקרה גם עכשיו. אישית מקווה לכמה שיותר שינויים, וכניסה של כמה שיותר שירים שהם לא להיטים\לא בוצעו הרבה זמן\לא מבוצעים הרבה פעמים. הופעה הבאה - 7.9

AeroTom

New member
ו...לתוצאות ההימורים!

5 הימרו על הסט-ליסט שיפתח את ה-Tour, ואלו התוצאות: (להזכירכם זה נקודה אחת על שיר בסט, ו-3 נקודות על פגיעה בול במספר שלו בסט). 1. עבדכם הנאמן, עם 15 נקודות. פגעתי ב-11 שירים מתוך ה-17 בסט. 2 מתוכם בול במיקום. 2. גיא, עם 14 נקודות. פגע בול ב-10 שירים מתוך ה-17 בסט. 2 מתוכם בול במיקום. שימו-
: גיא פגע בול ב-2 השירים שהיו בהדרן! אני חושב שמגיע לו על זה בונוס והוא יסיים פה יחד איתי, או אפילו אני מביא לו על זה את המקום הראשון. כבוד. 3. ארז, עם 14 נקודות. פגע ב-8 שירים מתוך ה-17. אבל 3 פעמים בול במיקום שלהם. 4. תמרה, עם 11 נקודות. פגעה ב-9 שירים מתוך ה-17. אחד מהם בול במיקום. 5. מנהלנו הג'ינג'י האהוב נועם, עם 10 נקודות. פגע ב-8 שירים. אחד מהם בול במיקום. תגובות: הייתה לי הרגשה עם Walkin' The Dog! גאה בעצמי שפגעתי בו וב-Seasons, שהם 2 שירים לא סטנדרטים
הימור שלי להופעה הבאה - Walkin' The Dog יוצא ויחליף אותו Big Ten Inch.

Aeroguy

New member
הערה בקשר ל-SEASONS:

הוא בוצע על-ידי סטיבן וג'ו בלבד, שניהם יושבים על כסאות בקצה של ה-CATWALK וג'ו עם גיטרה אקוסטית! סטליסט מעניין. הרבה להיטים של גפן, אבל משום-מה אירוסמית' נוהגים לבצע הרבה להיטים של גפן בהופעות הראשונות. בד"כ 3-4 ההופעות הראשונות משתנות מאוד, ואח"כ נכנסים לשגרה. מעניין יהיה לראות כמה שינויים יהיו לקראת ההופעה הבאה. אני גם קצת מופתע שהם לא הוציאו את Let The Music לכבוד דיוויד האל. עם זאת, אני מאושר שהם לא עשו את "השיר הארור" שלא אנקוב בשמו...

AeroTom

New member
נהדר!

העדכון שלי היה בלייב, ואיזה כיף לגלות את הפרט הזה עכשיו. מצויין. ממש כמו Hangman בסיבוב של Permanent. אני שמח מאוד שהם עשו דבר כזה. מקווה שיעשו עוד שירים ככה.

Hangman Jury 87

New member
סט טוב!

איט דה ריץ הפתיע הם שנים לא ביצעו אותו בהופעה... סה``כ סט טוב אבל אני מאמין שיהיו עוד הרבה שינויים טובים.

SaintJohn

New member
התגעגעתי להודעות הסט-ליסטים../images/Emo99.gif

הדבר הראשון שתפס את העין שלי כשעברתי על הרשימה - Eat the Rich. איזה יופי שהם החזירו אותו לסט! בהחלט הפתעה מרעננת. Toys לא בוצע בכלל ב-tour של הג'וינט? מוזר, זה שיר שצפוי שיהיה מהיותר קבועים בהופעות. אני מקווה שהם יוסיפו שיר נוסף לביצוע האקוסטי של Seasons. וגם אני בטוח שבהופעה הבאה יהיו שינויים. ההימור שלי: Walk This Way ו-Rag Doll יוצאים לטובת כניסה של Train ו-Edge. מעניין אם לסטיבן היה משהו לומר על טום, ושימו לב שהם לא חששו ללכת על Sweet Emotion כבר בהופעה הראשונה.

AeroTom

New member
עכשיו בפרטים שהגיעו מצויין ש-

Sweet-E ו-Stop Messin הוקדשו לטום, והוא מודה על התפילות של כולם.

בָלבָל

New member
אווווווו ETR!!!!

איזה כיף!! וDog מפתיע לגמרי! כל הכבוד תומר והביצוע של Seasons בצורה מיוחדת!! מגניב! מצפה להפתעות נוספות... ובעיקר לחזרה של טום...

ninelives99

New member
מממ... מעניין

אבל לא יודעת... יש כמה דברים שקצת לא מתאימים לטעם שלי בסט ליסט הזה... אין ספק שהוא מעולה וההכנסה של Walkin The Dog מרשימה... אבל למקם את אותו השיר במתכונת הזאת: Cryin Walkin' The Dog Jaded לא הייתי רואה את זה משתלב בחיים... הייתי מוציאה את Jaded מהשילוש הזה ומכניסה במקום איזה שיר מBobo... מה עם Baby? יכול להתאים פה יותר... וגם: Seasons Of Wither What It Takes Dream On שלוש בלדות ברצף! לא לטעמי אבל הקהל לבטח אהב. יש תמונות מההופעה הזאת, מישהו מצא?

AeroTom

New member
הנה תמונות מההופעה ../images/Emo26.gif

תמונות חבל שאין תמונה ממה שהכי רציתי לראות, שזה את סטיבן וג'ו יושבים שם בביצוע האקוסטי של Seasons.

Hangman Jury 87

New member
סטיבן נראה שם כבר ממש זקן

בסיבוב ההופעות הקודם הוא לא היה נראה ככה... חוץ מזה אחלה תמונות

ninelives99

New member
הו, תודה...

ממ... ולתגובה שמעלי- אני דווקא חשבתי שסטיבן נראה מעולה בתמונות (כרגיל)...

oritmagnezy

New member
זה בסדר, אלדד תמיד חושב

שהוא (סטיבן) נראה זקן... זה לא דוגמה.. למרות שהוא לא.. חעחעחע:p

Aerosmith2006

New member
אווו! זה נהדר!../images/Emo25.gif

Seasons..... שמחתי למצוא אותו ברשימה! ואני מקום רביעי :S חפיף. זה ממש מרגש אותי מסיבה מסויימת.... השירים והכל... זה היה יכול להיות נהדר אם הייתי שם. :S:S:S:S:S נו טוב. יום יבוא... יום יבוא....

למעלה