נינט לוי זה יהיה השם של נינט בסדרה החדשה ביס. כאן
H h i l l e r New member 5/2/04 #1 ../images/Emo168.gif נינט לוי זה יהיה השם של נינט בסדרה החדשה ביס. כאן
P perrinat New member 5/2/04 #4 ../images/Emo6.gifנינט לוי...../images/Emo103.gif ורן דנקר דומה קצת לגבסו, לא
° °•° NoEiTa °•° New member 5/2/04 #5 ../images/Emo29.gif../images/Emo42.gifיו ערן../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif נינט וערן לוי
° °•° NoEiTa °•° New member 5/2/04 #7 ../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif השם משפחה של ערן מהפורום [צ'וליטו בוי], זה ערן לוי, והוא אוהב את נינט, והיא תשחק בסידרה בתור נינט לוי... עכשיו מובן
../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif השם משפחה של ערן מהפורום [צ'וליטו בוי], זה ערן לוי, והוא אוהב את נינט, והיא תשחק בסידרה בתור נינט לוי... עכשיו מובן
ט טיטול לא נקי New member 5/2/04 #8 חחח דפקו לה שם משפחה../images/Emo6.gif../images/Emo95.gif וערן בטוח יהיה מרוצה
B Black Eyed Peas Girl New member 5/2/04 #10 ../images/Emo6.gif../images/Emo163.gif כשראיתי את זה בהתחלה כזה חשבתי שהיא הולכת להתחתן עם אחד שהשם משפחה שלו יהיה לוי.. חחחח... איזה מצחיק זה תשם משפחה הם משנים ותשם הפרטי לא? כבר עדיף הפוך... אבל וואטהבר היא עדיין מקסימה! לא משנה איך יקראו לה.. אפילו רוחמה! (חס וחסה שבחיים לא יקראו לה ככה...)
../images/Emo6.gif../images/Emo163.gif כשראיתי את זה בהתחלה כזה חשבתי שהיא הולכת להתחתן עם אחד שהשם משפחה שלו יהיה לוי.. חחחח... איזה מצחיק זה תשם משפחה הם משנים ותשם הפרטי לא? כבר עדיף הפוך... אבל וואטהבר היא עדיין מקסימה! לא משנה איך יקראו לה.. אפילו רוחמה! (חס וחסה שבחיים לא יקראו לה ככה...)
מ מישהי שאיכפת לה Member מנהל 6/2/04 #13 שלום חברים בס"ד TEENAGER1 יקרה! נכון, לוי זה באמת שם משפחה נפוץ, ואני נמנית על אלה הנושאים שם משפחה זה, ליאת.
שלום חברים בס"ד TEENAGER1 יקרה! נכון, לוי זה באמת שם משפחה נפוץ, ואני נמנית על אלה הנושאים שם משפחה זה, ליאת.
T TEENAGER1 New member 6/2/04 #14 ../images/Emo66.gif אז לך ולנינט יהיה אותו שם משפחה אה, ואת יכולה לקרוא לי מיכל...
C CHOLITOboy New member 6/2/04 #15 ../images/Emo42.gifזה פשוט גורל!../images/Emo57.gif אנחנו הולכים להתחתן בעתיד! ערן לוי + נינט טייב = נינט לוי!
../images/Emo42.gifזה פשוט גורל!../images/Emo57.gif אנחנו הולכים להתחתן בעתיד! ערן לוי + נינט טייב = נינט לוי!
S sHaNi 11 New member 6/2/04 #16 ../images/Emo168.gif../images/Emo9.gif ערננננצ'וווווווו התגעגעתייייייייייייי איפה אתה ילד?