משחק - מי החבר?

MichelleLev

New member
../images/Emo168.gif משחק - מי החבר?

הפורום קצת ריק.. חשבתי לפתוח משחק ^.^ כל אחד נותן שלוש עובדות על אחד מחברי הפורום מבלי לנקוב בשמו. מי שעונה על שלושתם, צריך לתת שלוש עובדות על חבר פורום אחר, וככה ממשיכים.. אבל
צריך לשים לב שלא יענו שני אנשים על שאלה אחת.. כי אז זה יוצר סיבוכים וזה. אז אני אתחיל ^-^ 1. היא רוקדת. 2. היא יורה. 3. עיניים בהירות D: זה היה די קל ^^

mikokikyo

New member
טוף צ'אן הקאוואי*O*

1. היא בעלת תלתלים 2. היא רוכבת על סוסים 3. היא השתתפה במשחק התפקידים הקודםD: מי היא?D:

shaoran li

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo189.gifמיתי../images/Emo182.gif../images/Emo29.gif

1.קשר לאשא"ק 2.אוהבת את מירוקו 3.והיא פעילה פה

Lust chan

New member
פאקו X3../images/Emo135.gif

1. היא מתולתלת וחמודה 2. היא גרה קרוב לכינרת 3. היא קוראת את Alice 19th~!!11 XD; 3>

מית צאן

New member
מאיו333>../images/Emo119.gif

1. היא הילדה הכי חמודה והיפרית שאני מכירה 2. היא הייתה לא מזמן במקום עצוב וכשהיא חזרה עשתה לנו את היום (וגם את הלילה) 3. היא חייבת לבוא אליי בסופשבוע הבא%$^!#$%$&^&$#@%^@

mikokikyo

New member
אנאי צ'אן3333333333333>

1. היא בעלת שיער שחור ארוך וחלק 2. היא חמודה ותורמת 3. היא קוראת את Alice 19th ועוד כמעט מאה מנגותP: מי היא?D:

NoAmItA ChAn

New member
גלצ'אן DDDD:

1. הוא גבוה עם שיער קצוץ. 2. הוא בעל משקפיים. 3. יש לו בובת פיקאצ'ו שהצטלמה עם אורי פינק X3 מיהו? D:

Just Hippo

New member
...^_^"שיערי לא קצוץ

הא-אה!!!!! דפקתי אתכם!!!! אני לא עניתי על השאלה, אז אני לא זה שצריך לחבר את החידה הבאה!!!!!!! XD

AsagiSama

New member
../images/Emo187.gifשחרצ'אן 3>מהכפתלישאתהלאאוהב

1.היא חולה לעיתים קרובות 2.היא גם במד"א 3.יש לה שיער חום וחלק. נחש מי XDD

Krumogit1

New member
ירדנ צ'אן הקאוואי

1. הוא חביב D: 2. יש לו מאומצים מעל הממוצע 3. יש לו כישרון התבטאות אמ... יוצא דופן....

NoAmItA ChAn

New member
מתן קון D:

1. היא צ'יבית D: 2. היא כותבת נפלא X3 3. היא נראית בת 16 X3 מי זאת? D:

BlackEyedSpirit

New member
ליסוש~! 3> ../images/Emo29.gif

הממ.. 1. היא... גבוהה. XD;;; 2. היא מציירת ממש יפה. *_* 3. היא מתולתלת וחמודע@$%$% ^__^ אויש, זה כזה קל. XD

kaguma2006

New member
טוצע צ'אן?

אני לא מכירה את חברי הפורום,אז תחברו אתם את השאלות

Just Hippo

New member
אוקע- הנה

1. היא כוסית דוגמנית אחושרמוטה. 2. היא נאנסה מיליון ואחד פעמים בגלל שהיא כוסית דוגמנית אחושרמוטה. 3. יש לה סרטן מוח.

NoAmItA ChAn

New member
נ.. נועם? ^^;

1. היא גבוה D: 2. לא מזמן היה לה יום הולדת. 3. היא וטל קון נראית ביחד כמו האני וטאקאשי ^_^;;; מי היא? D:

YuviChan

New member
אמעעעע....../images/Emo2.gif../images/Emo124.gif

1. היא מנגנת בגיטרה... 2. היא הבנאדם הכי מוכשר שתכירו... 3. יש לה צבע עור כהה

מית צאן

New member
מישלע*-*../images/Emo119.gif

אמ... אמ... 1. היא בקושי כותבת בפורום הזה אבל עדיין נראהלי שמלא מכירים אותהXP 2. בזכותה הידרדרתי למצבי היום והיא נושאת את האחריות המלאה! תשאלו אותה! 3. הייתי אצלה רק פעמיים וכוסאמק אינלי זמן בזמן הקרוב>< אני חייבת לבוא אליה בחנוכה (שזה רק 5 ימים מחורבנים%$$#!@%&^#) נראה אם תזהוXP

Lust chan

New member
שירצ'אן~!../images/Emo135.gif

כי פעמיים הזכירו אותה ולא עניתם, כלבים << 1. הוא מגניב כזה שאומר מלא עובדות לא קשורות XD 2. ב29.10 הוא יהיה בן 16 3. הוא תירס. ממוצע.

למעלה