משחק מוזיקת מטאל

Brombit

New member
../images/Emo168.gif משחק מוזיקת מטאל ../images/Emo168.gif

(אני לא אוהבת קרניים בידיים
) לרגל נצחוני המוחץ (
) אני פותחת הפעם את המשחק (וגם מחשבת את הנקודות
)
כללים: בכל תגובה שלכם יש לכתוב שיר אחד בלבד. השיר יכול להיות של "נייטוויש", טאריה או אמן מטאל אחר, אך זה ישפיע על חלוקת הנקודות (הסבר בהמשך). אין להגיב לעצמכם. אחרי שהגבתם אתם צריכים לחכות שמישהו אחר יגיב כדי להגיב שוב עם שיר נוסף. התגובה תהיה משורשרת להודעה הראשית. סיבוב ימשך כל עוד השרשור קופץ (72 שעות) אלא אם כן פותח השרשור ציין אחרת. במקרה של חוסר וודאות לגבי שיר מי שקובע הוא מי שפתח את השרשור. במקרה שאתם מביאים שורה משיר שנושאת בתוכה את המילה/מילים הרלוונטית/ות עליכם לרשום בתוכן את שם השיר והאמן (רצוי להוסיף קישור לשיר ביוטיוב או קישור לעמוד ליריקס כדי שנראה שאתם לא ממציאים שירים, בפרט כשלא מדובר בשיר של "נייטוויש"). בכל שיר שאתם כותבים חובה לכתוב את שם האמן (אין חובה לציין שם אלבום) ובמקרה של שיר של "נייטוויש" או טאריה חובה לכתוב באיזה אלבום כלול השיר. אם בחרתם שיר שלא כלול באלבום, ביסייד וכיו"ב - אנא ציינו זאת. את החוקים האלה יש להעתיק בכל פתיחת שרשור לטובת כאלה שלא השתתפו ורוצים להשתתף. גם לפותח השרשור מותר להשתתף מרגע שהתקבלה לפחות תגובה אחת.
חלוקת נקודות: שיר שבוצע ע"י "נייטוויש" או טאריה עם המילה הרלוונטית בשם השיר תזכה אתכם ב-7 נקודות.
שיר שבוצע ע"י "נייטוויש" או טאריה עם המילה הרלוונטית בתוכן השיר תזכה אתכם ב-6 נקודות.
שיר של כל אמן מטאל אחר עם המילה הרלוונטית בשם השיר תזכה אתכם ב-4 נקודות.
שיר של כל אמן מטאל אחר עם המילה הרלוונטית בתוכן השיר תזכה אתכם ב-3 נקודות.
במידה ופותח הסיבוב מחליט לכלול גם שירים שאינם מתחום המטאל: שיר של כל אמן מז'אנר אחר יזכה אתכם עם המילה הרלוונטית בשם השיר יזכה אתכם ב-2.
שיר של כל אמן מז'אנר אחר יזכה אתכם עם המילה הרלוונטית בתוכן השיר יזכה אתכם בנקודה.
בגלל שזה משחק מטאל, בחרתי בנושא טיפוסי: אור וחום
מילים לדוגמה: שמש, חום, זוהר, תנור, מנורה, לוהט ...ובגלל שזה נושא מטאלי "ממש טיפוסי", אני ארשה לכם לכתוב רק שירי מטאל
בהצלחה

Brombit

New member
Nightwish - Sleeping Sun ../images/Emo115.gif

אני ממשיכה ללכת על הנוסחה הבטוחה
ואני חושבת כמה המטאליסטים האלה דומים לעצמם- אם כבר שמש, היא ישנה

Fairywitch

New member
Nightwish - She is my sin

"A sin for him Desire within, Desire within A burning veil For the bride too dear for him..." מעניין אם מדובר על ה-VEIL מ"הארי פוטר"

Brombit

New member
התלבטתי הרבה ../images/Emo115.gif

לגבי האם להחשיב את burn. זה בד"כ בעקבות אש, אבל זה רק בעקבות, וזה עצמו פשוט הרס. מצד שני, גם תנור לא חם מעצמו, בלי שידליקו אותו. אז כנראה שגם burn יחשב
וגם אם אני לא בטוחה לגבי הנוכונות ה"אבסולוטית", עדיף להימנע מויכוח
לחפור זה בריא!

Brombit

New member
Nightwish - Higher than Hope ../images/Emo115.gif

Red sun rising, drown without inhaling

Brombit

New member
+שאלה מתנשאת לחנה ../images/Emo115.gif

אם מישהו זוכה פעמיים ברצף?

Fairywitch

New member
../images/Emo228.gifחחח../images/Emo6.gif זה אפשרי בהחלט.

באיידול מישהי זכתה 3 פעמים ברצף, נראה לי...

Brombit

New member
ממ.. אני לא חושבת ../images/Emo67.gif ../images/Emo115.gif

הירח רק מחזיר אור
רק אם כתוב "אור הירח" זה נחשב, למרות שהוא לא באמת מאיר בעצמו

Fairywitch

New member
Tarja - Boy and the Ghost

יש מלא בשיר:
"...boy and the ghost fire's not burning the lights went out the lights went out..."​

Brombit

New member
Ghost Love Score ../images/Emo115.gif

מאת אמינם
"We used to swim the same moonlight waters"

למעלה