יומהולדת לאנבע D:

MichelleLev

New member
../images/Emo168.gif יומהולדת לאנבע D:

חהחה לא אכפת לי שפתחתי שעתים לפני הזמן, אני צריכה ללכת ואני רציתי לפתוח! שנה שנייה ברציפות שאני פותחת שרשור יומולדת לאנבע ~ כי אנבע (Envious) בת 15 ^^ אז אנבע D:
מזל טוב
הרבה אנימה, יאוי, שונן איי, בישים, בישים ערומים, בישים במיטה ויש עוד כ"כ הרבה...XP שנה מוצלחת וטובה, ושנמשיך לראות אותך כאן המון D: 3> מישל.

BlackEyedSpirit

New member
מזלטוב~! D=../images/Emo29.gif

מלאמלאמלאמלאמלאמלאמלא [מלאמלאמלא] בישים ויאוי *-*~! ואנבי *-* ואדואנבי 3>. [ואדרוי, כי זה שולט. ;;] שתגיבי יותר בפורום. ~.^ [כן נו ><] יומולדת שמח וזה! ^___^ 3>.

Sakura Kinomoto

New member
מומודת שמח!!!!!../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

הוו!!! מיי לאב!! אושר ועושר וסרט של דיסני שאנחנו צריכות לראות!!O: מזל"ט!>.< דאיסקיD:

מזלטוב!!D:../images/Emo11.gif../images/Emo188.gif../images/Emo122.gif../images/Emo77.gif

בישיםיאויוזה~ P:

Envious

New member
מישלושששש יפה שלי!! אוהבת אותך

המון המון!!!!
! D: תודה על השרשור חוחו ~

Mana Sama

New member
אנבעעעע 3333>

אעעע 15! 0.0 ובכן,בישיתי הנסגדת..המ..מזלטוב ^.^ עד 1240 שנות סקס,יאוי ובישים תמשיכי להיות כזאת כפרע ותגידי לגולף שיעשה לרינגו ילד כי הוא דרש =O *מעיפה קונפטי לכל עבר* וויפי! ^___^

mikokikyo

New member
מזל טובDDDDDD:

את לא ממש מכירה אותי, אבל אני טיפה מכירה אותך, אז אמ, מזל טוב^^ ובישיםD: ואושרD: ויושרO: וכושרOOOOOOO: ובישיםD: ובריאותD: ועושרP: ובישיםD: ו...אמ... אנביD: ואנבי/אדו^^ ועוד המוןהמון פול מטאלD: 333>

shaoran li

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo189.gifמזל טוב../images/Emo182.gif../images/Emo29.gif

עד 1230000 שנה אם בישי יאוי שונן איי ושוג'ו איי

Sakura4

New member
מזל טוב, גם אני נולדתי ב-30/10

אני בת 14
שיהייה לך הרבה אושר, עושר ובריאות.

יאאאDD= מזל טוב~!!33>~

הרבה אושר שמחה בריאות אהבה וכולי וכולי^_________^! תמשיכי להיות כזו חמודעDD= אדואנבי לכבודך[:~ 33>~

AsagiSama

New member
../images/Emo187.gifאמג מזלטוב ^_________^

המון אושר, עושר, יושר וכושר וכמובן הרבהרבה בישים יאוי שונן איי ובריאות ^_______^
~ אור. ^^

יעל צאן

New member
יוווו אנבוש D:D:!

מי לאב!
מזל טוב!~!!!!~ המון אושר אהבה הצלחה בריאות יאוי בישים הומואים וכאלה !!~ לכל העולם יש היום יומולדת XD וואי וואי ~~ ואני חשה לא מקורית =[ אז רק תדעי אני אוהבת אותך מאוד ויומולדת שמח יפה! D:~

למעלה