יום כיפור.

mikokikyo

New member
הדבר שמחזיק אותנו חייםP:

אחי הביא עכשיו חמישה סרטים כדי שלא נשתעמםXD

Lust chan

New member
מי צריך חמישה סרטים../images/Emo135.gif

כשיש 10 פרקים של האק מספריית הוידאו הקרובה ושלושה פרקים של נאנוהא? 3:

Lust chan

New member
Hack//Sign ../images/Emo135.gif

אנימה פשוט מדהימה. אני חושבת שתוכלי לראות את הפתיח ביוטיוב, וממליצה לך לשאול את שושי על מה זה, הוא מבין בזה הרבה יותר ממני

Sakura Kinomoto

New member
גמרחתימע טובע צום קל!!D:

וכל אלה..אני לא צמה כי אני לא ממש אוצה לצום..ואני חושבת שאם אני ממש לא אוצה את זה אני לא צריכה לעשות את זה^^ נשמע מוזרXD בכל מקרה תעשו כיף וכו'!D: אעה..וסליחע אם איפעם פגעתי בכם וזה^.^

mikokikyo

New member
גמר חתימה טובהD:

אמאמאמ... כתבתי מעין ברכת סליחות/שיר סליחות ממש ממש חמוד עם חרוזים, אבל אז המחשב השתגע והוא נמחק ועכשיו אני זוכרת רק חלקים ממנו;;;;;;;;;;;;;;; טובנו, אז אמ, אני אנסה לשחזר אותו, אל תתפלאו שהוא לא משו, הקודם דווקא היה ממש ממש חמוד;; סליחה. סליחה שעשיתי רע. סליחה שלא תמיד הייתי כל כך נחמדה. סליחה שלא תמיד הייתי חברה טובה. סליחה שלא תמיד התנהגתי כהלכה. סליחה שלא תמיד ידעתי לבקש סליחה. סליחה שהייתי צומי. סליחה שלא תמיד הייתי סבלנית. סליחה שהייתי קטנונית. סליחה שהייתי בכיינית. סליחה שפגעתי. סליחה שהבכתי. סליחה שלא הייתי כאן. סליחה מכן, האהובות עלי מכולן. סליחה גם מכם. סליחה מכולכם. סליחה. סליחה אם פגעתי, כי באמתבאמת לא התכוונתי לפגוע, ואני מעדיפה לפגוע בעצמי מאשר באחרים, במיוחד באנשים שאני כל כך אוהבת כמו שאני אוהבת אתכם333333333> סליחה וצום קל למי שצם^.^

SaijinKun

New member
צומקל, גמרחתימהטובה~

אני ממש ממש מתנצל על כל משו ומשו שעשיתי~ אני מבקש סליחה מכל האנשים שבהם פגעתי, ופגעתי בדי הרבה [נו כי אני צומי מטומטם, תהרגו אותי, חעחע ><~] . ואני מבקש סליחה מהחיות שאותן אכלתי עד שפרשתי לצמחונות >: אז, אממ. לסיום- גמר חתימה טובה. צום קל. >< [השנה אני לא צם, אבל בשנים הקודמות צמתי~ ] ו.. אמממ... אני אוהב אתכם 33333333333333333333333>~~~

מית צאן

New member
אתם יודעים../images/Emo119.gif

שאסור לומר צום קל?XP כי צום אמור להיות קשה ומענהXP לאמשנה... זה מה שקורה כשיש אחות חרשנית בכיתה י' -.- אני לא עומדת לבקש סליחה על כל מה שעשיתי. אם עשיתי. אם העלבתי מישו שישלח לי מסר ואני אראה אם זה נכון לענות לו=/ שיהיה לכם כייף אם אתם רוכבים על אופניים~ ולמרות שאסור אז אני מאחלת לכל הצמים למיניהם צום קל (אני לא צמה)XP

Krumogit1

New member
|חיז| זה באמת מציק...

שיום הדין הפך ל'חג האופנים' XP זה די מזלזל...

למעלה