יום כיפור.

MichelleLev

New member
../images/Emo168.gif יום כיפור.

אני מניחה שהייתי צריכה להוריד את הגיטרה.. כי אסור לנגן בכיפור P= אבל נו טוב. בכל מקרה.. כמו שאתם יודעים, מחר ערב יום כיפור. אני רוצה לומר כמה דברים.. דבר ראשון, סליחה מכל מי שפגעתי בו, ואני בטוחה שהיו כאן כאלה... אני לא אוהבת לפגוע באנשים וגם לא היתה לי מעולם אף כוונה לעשות את זה (אולי רק בנעם, בהודעה שכתבתי לה לא מזמן -.-) אז.. אני מבקשת מכל הלב סליחה. כי אני אוהבת אתכם. כ"כ כ"כ אוהבת אתכם!
~ דבר שני.. צום קל לכל מי שצם D: אני אישית צמה.. היום בלילה אני לא אשן.. אנסה לפחות, ובערב יום כיפור אנסה להישאר ערה עד מאוחר, וביום כיפור עצמו לישון את רובו. שנהשעברה ישנתי עד ארבע בצהריים D: שעתיים לפני סיום הצום! ודבר שלישי: גמר חתימה טובה לכולם!!! ממני, מישל, שאוהבת אתכם המונהמון~

NoAmItA ChAn

New member
בהזדמנות זו, גם אני רוצה לאחל לכם

צום קל, גמר חתימה טובה וסליחה על כל מה שעשיתי לכם ^__^

w i n g i

New member
גמר חתימה טובה לכולם!~! ../images/Emo140.gif

אני רוצה להגיד סליחה לכולם! למרות שלא נראה לי שיש לי על מה כי אני די חדשה ואולי לא הייתה לי עדיין הזדמנות לפגוע במישו XDDD אני כל שנה נוסעת על רולרבליידס והחלטתי השנה לשבור את השרשרת ולצום פעם ראשונה!
תאחלו לי בהצלחה!

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifגמר חתימה טובה ^_^

וסליחה אם פגעתי במי מכם T_T

Lust chan

New member
גמר חתימה טובה לכולם! ../images/Emo23.gif../images/Emo135.gif

בשנה שעברה צמתי ואמא שלי הפגינה בי תמיכה נהדרת כשהיא אכלה לי עוגיות מול העיניים << וגם באה אליי חברה אז.. אני לא אצום. צום קל לכל מי שבחר לעשות את זה, אל תשכחו שגם אם אסור מחשב, תמיד יש מנגות! ולסיום הייתי מעוניינת להתנצל בפני כל אחד שפגעתי בו, מקווה שתסלחו לי
אוהבת את כולכם ^__^~!

צום קל לכולם~../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif../images/Emo122.gif

סליחה מכל מי שפגעתי בו, ואני יודעת שאני פגעתי השנה ביותר מדי אנשים וגם בעצמי :X סליחה קרעאן סליחה שיפס ~המבין יבין על מה מדובר~ סליחה על כל מילה מיותרת ולא נכונה שאמרתי ושפגעה סליחה על היותי קטנונית סליחה על היותי תלויה מדי באנשים סליחה שאני דוחפת לפעמים את האף לעיניינים שלא שייכים לי סליחה על הסליחה שאין לי את האומץ לבקש אותה מאנשים מסויימים וסליחה מעצמי, שהשנה משומה בגדתי בעצמי ובעקרונות שלי יותר מדי, ודאגו להעניש אותי על כך בדרכים מסויימות. גומנה.

shaoran li

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo189.gif סליחה ../images/Emo29.gif

סליחה לכול מי שעשיתי לו משו רע

^.^

תודה רבה, גמר חתימה טובה וצום קל גם לך ולכולם (בקשר לצום - לכל מי שצם, כמובן). ברשותך אנצל את ההזדמנות וגם אבקש סליחה, אם פגעתי במישהו, למרות שאני לא ממש פעילה בפורום, אבל בכל זאת, אם נפגעתם ממשהו שכתבתי או מטעויות כלשהן שעשיתי כשנהלתי את "אתם שואלים" (אני מתכוונת ל"אתם שואלים" הישן, כשחברי הפורום שחקו את דמויות "אינויאשה" וענו על שאלות בשמן. כשחושבים על זה, זה היה ממש מזמן...) או מזה שסגרתי את המשחק לאור העובדה שכבר לא רציתי להמשיך (תמיד שכחתי לפתוח את השרשורים של המשחק, וגם בשלב מסוים הרגשתי שהודעות הפתיחה כבר לא מי יודע מה מצחיקות) וגם לא ממש ידעתי אם כדאי לחזור בי ולקחת את הניהול שוב או לתת את התפקיד למישהו אחר ואם כן, אז למי. בכל מקרה, אם יש משהו שעשיתי שפגע בכם אני מצטערת, לא התכוונתי. אני מקווה שלא התכוונתי... ושוב, שיהיה צום קל לכל מי שצם (אני מקווה שהשנה אצליח לצום, בשנה שעברה אכלתי יותר מדי במפסקת ואז הקאתי ושברתי את הצום עם שתי כוסות מים, כך שלא ממש צמתי) וגמר חתימה טובה
.

Nittle Grasper

New member
סליחה אם פגעתי במישהו/י ../images/Emo10.gif

אם כן, ממש לא התכוונתי, אני כבר מעדיפה לפגוע בעצמי מאשר באנשים באופן כללי ובמיוחד באנשים שחשובים לי. כנראה בגלל זה חלמתי שחתכתי את עצמי כדי לבדוק אם הסכין מספיק חדה בשביל לחתוך לחמנייה O_O; אניוואי, צום קל, גמר חתימה טובה, אנד סטאף 3>~

Envious

New member
בהצלחה בצום!!!

וגמר חתימה טובה או מה שזה לא יהיה!D:

Mana Sama

New member
צום קל לכולם! ^.^

תקראו הרבה מנגות וזה~ אם פגעתי במישהו במהלך השנה הזו אני ממש ממש מצטערת,מקווה שתסלחו לי ^^; אוהבת אתכם! 333333>

kordilia snake

New member
../images/Emo1.gif../images/Emo199.gifסליחה../images/Emo190.gif מכול מי שפגעתי בו בטעות. גמר חתימה טובה^^

Krumogit1

New member
../images/Emo153.gif טוב...

- סליחה עם פגעתי/פשעתי/גנבתי/הרבצתי/דרכתי על הרגל/ ניקצתי/נדחפתי/הייתי באקה מושלמת/ קיללתי/דרשתי צומי/העלבתי.... וכו' שמי שבחר לצום (כמוני)- שכוייך (ישר כוח) ואני מזכירה לכולכם צום לא יכול להיות קל!!! >< אני מציע לכולכם ללכת לבית הכנסת (נמני הולכת לבצע מעשה היסטורי זה..)גמר חתימה טובה ^^
שירע

shirlevy101

New member
גמר חתימה טובה

סליחה עם פגעתי במשהו, אני מצטערת מאוד מאוד, סליחה שאני גם לא מגיבה הרבה בפורום, דבר ראשון זה הלימודים-שאני חוזרת, אין לי זמן X_X ודבר שני זה דבר די דפוק אבל זה קיים אצלי, שאני מתקרבת לאנשים ואוהבת אותם ואז אני פוחדת לפגוע בהם אז אני מתרחקת (זה קורה לי הרבה), אז עוד כמה זמן אני אפנים כמה מפגרת (אני להיות בשלב מתקדם) ואני לחזור להגיב אושמהו! בהצלחה למי שצם וצום קל!

למעלה