יום הולדת שמח להרמינה!

מזל טוב הרמינה ../images/Emo25.gif

מאחלת לך רק דבר אחד: שהשנה הבאה תהיה טובה יותר מהשנה שהיתה

הרמינה 1

New member
תודה יקירתי ../images/Emo39.gif

היתה שנה מצוינת, אז אם הבאה תהיה עוד יותר - וואי וואי... :) אבל אני לא גרידית אני, אז מבחינתי שתהיה אפילו פשוט כמו זו, ואגיד תודה.

מצטרפת לברכות!

הרמינה היקרה - שאי ברכה! אני אוהבת לקרוא אותך בפורום (גם אם זה מפריע לך בקריירה החשובה-לנו-מאד שלך) וגם לפגוש אותך בחיים. מי יתן וכל מאווייך יתגשמו ותהיי שמחה וטובת לב

הרמינה 1

New member
מפריע? מפריע? ../images/Emo13.gif

מה שקורה פה בפורום, זה זה... ובנוסף, אני מודה למקום הזה על נשותיו וגבריו, וגאה בו מאוד וגאה להיות חלק ממנו. תודה לך התרגשתי לקרוא ומאחלת לכולנו את מה שאיחלת לי תודה

thor

New member
רגע ? לא היה לך כבר יולמולדת בשנה שעברה ?....

נו. שוב. טוב. יש שוקולד ? מטוס זעיר ללא טייס

הרמינה 1

New member
נכון מפתיע ששוב? ../images/Emo152.gif

שוקולד אמנם לא היה, ובכל זאת היה מה זה מתוק תודה על המזל"ט ששיגרת לי למרות או בגלל שהוא ללא טייס, הוא הגיע :)

whitewidow

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo72.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo72.gif../images/Emo48.gif../images/Emo120.gif

תמשיכי להנות מכל מה שאת עושה, ולככב בכל מקום אליו את מגיעה:)

הרמינה 1

New member
וויטי..............

הפלאת לבחור את האייקונים המדויקים
מקסים מה שכתבת והלוואי ואמשיך ליהנות מכל מה שאני עושה, כי זה הכי משמעותי שאני יכולה לאחל לי. תודה יקירתי

מיששש

New member
יום הולדת שמח! ../images/Emo213.gif

שהשנה החולפת תהיה רק פתיח לשנים הבאות שתתפתחי ותתקדמי ותגלי עוד על עצמך ועל שמסביבך ושתאהבי ה-מ-ו-ן!!!

הרמינה 1

New member
אמן סלה........! :)

אין לך מושג (או שבעצם דווקא מאוד יש לך/ן/ם), כמה אני מקווה שביומולדת הבא, אסתכל לאחור ואדע שהמטרה שסימנתי לעצמי לשנה, הוגשמה, ובהצלחה.
תודה מיששש אכן, להמשיך להתפתח ולהתקדם ולחקור ולגלות ולאהוב. לא מובן מאליו בכלל...

dotandvir

New member
יום הולדת שמח

הרבה שנים של בריאות, שמחה והגשמה עצמית. דותן

למעלה