חשוב בקשר למפגש.

MichelleLev

New member
../images/Emo168.gif חשוב בקשר למפגש.

כן כן, אתם יכולים לסקול אותי על ההודעה החדשה, אבל סה"כ אני וקסואי לא עושות את זה בשבילנו כי אני לפחות, מביאה לעצמי בקבוק מים גדול וכמה סנדוויצ'ים בתיק. אנחנו עושות את זה בשבילכם.~ [וגם העובדה שלא היו רואים את ההודעה בשרשור המלא שלמטה תתרום לזה~] כמה אנשים באים למפגש מחר? 30? וכמה אנשים מביאים דברים לאכול ולשתות לפיקניק מחר? 10? זה לא בסדר. הפיקניק לא מתקיים אך ורק בשביל האנשים שהביאו, הוא מתקיים בשביל כל ה30+ אנשים! ממה שהבנתי ע"י קריאת הודעות פה, אני היחידה שמביאה שתייה. אבל באמת נראה לכם ששני בקבוקי קולה עלובים יספיקו ל30 אנשים? הם לא יעמדו ברבע שעה הראשונה! בגלל זה, אני מבקשת באמתבאמת יפה, בשבילכם, שהמינימום שכל אחד ואחת פה יכולים לעשות זה לגשת בבוקר אל הפריזר ולהוציא לכל הפחות שתי פיתות ולהביא אותן למפגש. אני וקסואי נדאג לממרח שוקולד וחומוס. אם לא בא לכם, אתם מוזמנים ומתבקשים להביא ממרחים משלכם. ^^;;;;;;; לא רק זה, אני מבקשת ממי שבא מחר ולא מביא משהו, שיביא משהו. ואם אין לו כוח ללכת מחר לסופר בבוקר, שיביא כסף לתחנת רכבת ויקנה בקיוסק שם משהו לאכול. תעשו טובה לכם ולכל הפורום ואל תהיו כ"כ אגואיסטים ותסמכו על אנשים אחרים, כילפי מה שהבנתי הם עושים בדיוק את אותו הדבר. ^______^ אל תכעסו, קיי?

Mana Sama

New member
../images/Emo45.gif

בבקשה אנשים! תראו,יש גם אנשים מפורום בליץ' וזה אבל לפי מה שהבנתי הם בטטות לא פחות קטנות ולא שיתפו פעולה..אפילו לא בבחירת התאריך! ולכן רצוי שתקחו יוזמה ותביאו,כי האמת שאני ממש לא חושבת שיסכימו להביא פיצה לפארק הירקון..אני זוכרת שניסינו לעשות את זה בקוספליי (לפני שנתיים) ואמרו שהם לא עושים לשם משלוחים וזה..בגלל זה צריך יותר אוכל מהבית! כרגע בגלל המחסור בשתיה אני מבקשת שכל מי שיכול שיביא.. גם אני מביאה יותר דברים ממה שהייתי צריכה וזה ^^;

mikokikyo

New member
שאלתי מה להביא ולא אמרו לי, אז

החלטתי להביא בקבוק מים גדול, חטיף וופלים... זה בסדר או שצריך עוד משהו? אני אשמח להביא עוד משהוD:

BlackEyedSpirit

New member
^^;../images/Emo135.gif../images/Emo29.gif

כאן גלצ'אן >~< אמ אני הולכת להביא בכל מקרה שני בקבוקי מים [לא בשביל עצמי P=] וברצ'אן מביאה שני תפוצ'יפס גדולים וכלזה אולי אני אצליח להביא עוד בקבוק מים אבל לא מבטיחה כלום וכמובן גם העוגיות!!11 ^^;

נמ...../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

את צודקת ^__________^ למרות שרק כשחזרתי מצרפת ראיתי את השרשור XD אני אביא מים וחטיפים, ולא נראה לי שאני אוכל משו בכל מקרה OO

למעלה