חזרתי=]

r o c k girl

New member
../images/Emo168.gif חזרתי=]

אחרי הרבה מבחנים אני חזרתי!! ראיתי את הגראמי, כל הכבוד למארון!! איזה פריצה! להקה יחסית חדשה וכ"כ הרבה הערצה.. תגידו, מה אתן אומרות למפגש בפורים/פסח/ביום חול נחמד? שרשרו תגובותכם=]

CiNdErElLa3887

New member
יאו אורררררררר

תהיתי לאן נעלמת
גם לי יש היום להתכונן למבחן בתנ"ך..איכ
אע אמ..נראה לי שמפגש בפורים יהיה נחמד...אז מה תבואו עם התחפושות..יהיה כייף

dark yuval

New member
אממ היי לך.. ../images/Emo103.gif

בטח לא הכרנו, כי אני חדש והכל, אבל אממ.. מה קורה?
[אגב, לא תכננו לפסח? נראה לי שיש לי מפגש פורום אחר בפורים.
]

KerenWelling

New member
ברוך שובך!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo24.gif

בטח שיש מצב למפגשפורום....*מעודדת* והפעם אני ממש מקווה שיגיעו יותר אנשים...|מחזיקהאצבעות|(וכן, זה כמובן כולל אותי
) בכל מקרה,ברוך שובך

KerenWelling

New member
ברוך שובך!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo24.gif

בטח שיש מצב למפגשפורום....*מעודדת* והפעם אני ממש מקווה שיגיעו יותר אנשים...|מחזיקהאצבעות|(וכן, זה כמובן כולל אותי
) בכל מקרה,ברוך שובך

alona8

New member
אבל תיקחו בחשבון

שאם זה בפורים אני לא אוכל לבוא כי ההורים שלי רוצים לנסוע לאנשהו ל3 ימים... =\

r o c k girl

New member
../images/Emo168.gif כמה טוב לחזור אליכםם..

אני אבוא במפגש!! אבל חייבים מתישהו לא בסופשבוע=] אממ.. וואיי חחח=] מארון שולטים!

PaZaLe

New member
../images/Emo99.gifהם היו מדהימים!!!

ראו על אדם שהוא היה נורא מתוח... ידעתי שהם יזכו!!!!!!! כזה רואים אותו.. ואני רואה אותו ומתחילה כזה "יאאא איזה מגניבב" ומגבירה פול וליום.... זה היה כ"כ נחמד! בכלל, זה אחד הטקסים הכי נחמדים שהיו!!! היי גייז.. ראיתם בTRL??? שהם תרמו את הגיטרה המדהימה הזאת ועוד חתמו עליה בשביל נפגעי הצונאמי? הם תרמו את זה למכירה פומבית והכסף ילך לנפגעים! איזה חמודים הםם!! נשמות!! המנחה של TRL כזה אומר "אנד נאו אדם לאבין פרום מארון פייב איז אונ דה ליין, היי אדם?" ואני שומעת כזה את אדם מתחיל לדבר... ואני כזה בראש {זה כן אדם - זה לא אדם - זה כן - זה לא}.... ראיתי את זה כ"כ במקרה וכ"כ כ"כ שמחתי!!!

alona8

New member
חחח גמלי זה קרה והכי קטע

זה בידיוק פתח לי את הערוץ במשפט שרשמת שההוא אמר זה היה בן לא?

למעלה