חוויות אלאניס

sephia

New member
../images/Emo168.gifחוויות אלאניס

לאור החורף הנוראי ששורר בחוץ, ואני תקועה בבית, חשבתי שאולי יהיה נחמד אם כל אחד שחווה חוויות אלאניס מיוחד יועיל לספר עליהן לכולם. לי אישית יש כמה חוויות קרובות ומעניינות. מה אתם אומרים?

sephia

New member
דוגמא ../images/Emo118.gif

כשהייתי בלוס אנג'לס לפני כמה שנים, ערכתי ביקור בתחנת רדיו ואמרתי שם לאחד המפיקים שהם לא שמים מספיק שירים של אלאניס. זמן קצר אחרי זה, כשהייתי כבר מחוץ לתחנה באוטו בדרך למקום אחר, העברתי ברדיו לאותה תחנה ושמעתי את Hand In My Pocket מוקדש לי...

Not The Doctor

New member
חח דיי... לא פייר! גם אני רוצה!

בלעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע NTD.

Rוית

New member
אשכרה כיף!

נראה לי שהחווית אלאניס הכי "קרובה" שלי היתה שחלמתי עליה
וגם אז התעוררתי לפני שהספקנו לדבר! בעעע

sephia

New member
להמשיך...?? ../images/Emo79.gif

הייתי בהופעה שבה היא ביצעה את These Are The Thoughts בפעם הראשונה...וגם טעתה במילים של הרבה שירים ונפלה על הבמה...

Not The Doctor

New member
חחח איזה מתוקה היא....

אני אוהבת שאנשים עושים שגיאות על הבמה זה מראה כמה הם אנושיים וזה יפה בעיניי... NTD.

BaBa LiVe

New member
משהו בניו יורק או לוס אנג'לס

לאס ואגס? אבל היא תמיד נופלת על הבמה ביו לרן...בהתחלה שראיתי את זה הייתי בשוק.. אבל עם כל גירסה של יו לרן...ראיתי שזה שיגרתי ומממש חמודד!!

Rוית

New member
וואי מדהים!

לא יודעת איפה מצאת את זה, אבל זו בהחלט חוויה מדהימה, הלוואי עלי

וואוו שווה ביותר

הייתי עושה הכול כדי להיות בהופעה קטנה כזאת של אלאניס...

Lotzifer

New member
אוף, אני גם רוצה.....

להיות בהופעה של אלאניס...... בלה... חוויות אלאניס? אין לי כ"כ...... אבל תאמת, הגעתי למסקנה שמתי שאלאניס הייתה כוכבת פופ בקנדה אני גרתי שם..... אני צריכה לשאול את אחותי אם היא הכירה אותה אז (כי הייתי מאוד קטנה אז....)......

Lotzifer

New member
אוקי, עכשיו בהחלט יש לי חווית אלניס

בעצם לא לי אבל וואטאבר.... פגשתי מישהי מקנדה והיא אמרה לי שאלאניס עשתה לה בייביסיטר שהיא הייתה קטנה..... ואני הייתי כזה
ואני עדיין ככה.....
אוווווווווווף! אני גם רוצהההה!

sephia

New member
הכרתי מישהי ש...

למדה איתה בתיכון ואמרה שהיא היתה תמיד בוגרת לגילה, לפעמים מאוד מרוחקת, וכולם היו בטוחים שהיא סנובית. אפילו ראיתי את הספר מחזור המקורי שלהם.

למעלה