חברי הפורום כותבים שירים

anianat

New member
לקרוא פעמיים ../images/Emo105.gif

בבית הראשון הבנתי שמדובר בשיר אהבה בבית השני הופתעתי לגלות שטל נמשכת לבנות המין היפה... ההפתעה גברה עם קריאת שתי השורות הראשונות של הבית השלישי ואז...בואי סבתא...???? תגידי השתגעת?????? עד כאן משכת אותנו באף ואז פטיש בראש...מניפולטורית שכמותך...טוויסט מיינדרית...חסרת רחמים! טוב עכשיו צריך לעשות סדר בדברים ולקרוא הכל מההתחלה... וואי!! סבתא שלך היתה ממש דמות משמעותית בחייך! היא בטח חייכה כשקראה את השיר.... ענת.

שיר שלי..

בס"ד חשוב מאוד,להיות רק עצמינו. "אני זו אני, מי שרוצה שיקבל אותי ככה, פשוט כפי שאני. לא רוצה להיות מישהו אחר, רוצה להיות אני,ולא יותר. רוצה לבנות את האישיות שלי, צעד אחר צעד, במחשבה,איזה מן בנאדם אני רוצה להיות, איזה מן בנאדם אני רוצה להתחיל להחיות, ולא, לא בנאדם מושלם, בנאדם פשוט, עם חסרונות ויתרונות. העיקר,זה באמת להשתדל ולנסות, להיות מי שאתה, ולהבליט את המעלות, להיות הכי אמיתי, הכי כנה, ולא תמיד להיות בנסיון-להיות זהה. גם אם ברצונך להרשים, או לחפש רק קצת אהבה לעצמך, אל תשכח את החשוב, את העיקר,תהיה אך ורק מי שאתה! כי רק בדרך זו, תתחבב על כולם, בהיותך אותו הבנאדם, הבנאדם שבנה לעצמו את אישיותו שלו, אותה האישיות שרצה להחיות, אותו הבנאדם שרצה להיות. ולנסות להפסיק לחקות את האחר, כי האחר כבר ישנו, האחר כבר קיים, לא צריך עוד אחר בעולם! צריך אותך בנאדם. אז תתחיל להיות אתה, תתחיל להיות קיים, תתחיל להיראות, תתחיל בעצם-להיות. ורק אז,כולם יבחינו, וישימו לב,איזה מיוחד אתה, יחיד מסוגך, והכי חשוב שתאהב את מי שהנך עכשיו, ותהיה שלם עם עצמך." אשמח לקבל תגובות:]

anianat

New member
שיר בקצב ההיפ הופ

סאבלימינל היה עושה מזה חטיף. ועל זה יאמר..."יודעת ללטף, לא מתכופפת"...

איזה מוזר שכולם פה חושבים ככה

לי זה היה נראה ברור מאליו שזה נכתב לסבתא שלי... זה כמובן אחד מתוך 100שירים בערך לסבתא שלי.. אבל בגלל שאני לא רוצה שאחותי (שחברה בפורום) תקרא את השאר, אז לא כתבתי אותם וזה פשוט הכי פחות קשה... תודה וכן היא הדמות הכי חשובה בחיי.. לתמיד.

מרגש נורא../images/Emo7.gif

אני לא בוכה בקלות משירים, אבל הצלחת. הצלחת לרגש אותי נורא. השיר הזה נורא נוגע לי ללב, בעיקר עכשיו.

שיר שכתבתי לזכרו של עוזי חיטמן

"מלאך השירים" במיקרופון של קסם בלילות, לאור הכוכבים הוא ישיר את שיריו כמלאך של השירים. בחייו הוא, שר על מלאכים ועיניו נצצו ואור בהק בפניו. עכשיו הוא מלאך השירים, כל שיר הוא קסם שכובש את הלב. מפזר הוא אבקת מלאכים, ומאיר הוא בשירת מלאכים. (אותנו הילדים) בכתיבה קסומה צובע את החושך הפך לאור, את השקר והפחד הוא גירש למרחוק. מילותיו וקולו מילאו את הנשמה, הוא הרחיק את הרוע בתקווה ובתפילה. עכשיו הוא מלאך השירים, כל שיר הוא קסם שכובש את הלב. מפזר הוא אבקת מלאכים, ומאיר הוא בשירת מלאכים. (אותנו הילדים) בכל יום הגעגוע, לכל ילד וילדה. לא עוד חיוך לא עוד אור רק שירי המלאך. מסתכלת לשמיים ולא מבינה שהוא נפטר, עוצמת את העיניים והוא שוב מזמר. עכשיו הוא מלאך השירים, כל שיר הוא קסם שכובש את הלב. מפזר הוא אבקת מלאכים, ומאיר הוא בשירת מלאכים. (אותנו הילדים).

גרמת לי לדמעות...

אני כ"כ זוכרת את היום ההוא שהוא נפטר... גרתי בארה"ב ואחותי שלחה לי SMS.. הייתי בשוק.. לא יכולתי להתרכז בעבודה באותו יום. אמנם לא ממש הכרתי אותו, פגשתי אותו רק פעמיים, אבל באחת מהפעמים ממש ישבנו ודיברנו והוא היה באמת מקסים...

../images/Emo10.gifסליחה אם העצבתי אותך

אני ראיתי אותו בשתי הופעות אבל ממש שהייתי קטנה מעולם לא זכיתי לומר לו תודה. על כל מה שנתן בעזרת המוזיקה שלו. זכיתי לשלוח את השיר הזה גם לבנו והוא התרגש גם. תודה רבה לך

BLACKit

New member
ממש לא מהחזקים שלי..

"מישהו אתמול" בשעה שהפציעו כוכבים והלילה אל תוכו היה מושך מישהו אתמול גרם לי לחייך בשעה שהעמיקו כאבים וכל רגע כמו התארך מישהו אתמול גרם לי לחייך בשעה שהחרישו רכבים וכר המחשבות התרכך מישהו אתמול גרם לי לחייך ועכשיו, כשהצללים כבים והלילה לאיטו דועך מתפללת שאולי היום אני אגרום לך לחייך.

anianat

New member
מקסים!!! ../images/Emo13.gif

פתאום שמתי לב שהמילים הפציעו ופצע באות מאותו מקום. מאד נעים לקריאה ומלא בהכרת תודה. מעניינים..החזקים שלך... ענת.

השירים שכתבתם פשוט מדהימים

אחד אחד. לא קראתי פה שיר אחד שלא אהבתי. כל הכבוד לכם. אחת לכמה זמן נעשה שרשור כזה.. תצברו חומרים בינתיים..חחח

חרשני

New member
הנה משהו חדש שלי...

קולך מה הטעם בדקות האלה מבלי לשמוע את קולך. צלילייך עוטפים את הבית ואני שוכב לי על כריות מרגוע ולא יכול להפסיק לנגן אותך שוב ושוב. חספוס מיתרייך הענוגים עוזרים לי לחזור לבן אדם שהייתי בלי מסיכות או רצון להסתיר שאהבתי ולא נגמר לי מקולך הערב. ומה הטעם בחיים האלה שעכשיו את הולכת ובמקומך באה אחרת. מותירה אחרייך סימנים צלילים מימייך היפים. - כל הזכויות שמורות ל י. דיין -

למעלה