והרי החדשות...

SHTRUDIDI

New member
קצת חדשות על איידולים לשעבר

מהסתובבות באינטרנט גיליתי מספר דברים: מסתבר שג'סיקה סיירה הוטרדה לאחרונה, מסכנה. איזה גבר הגיע לבית של סבתא שלה, שלח לה פרחים ומתנות והפחיד אותה בהודעות בתא קולי בטלפון. עכשיו הוא מואשם במעקב אחריה. חוץ מזה, כתבתי כבר לפני כמה ימים שדיאנה מתחילה להופיע בברודווי עם המחזמר "היירספריי", אז מסתבר שגם פרנצ'י דייויס (איזה קול מדהים) מופיעה ב"רנט". כל זה מופיע כאן.

חדשות מין המחתרת!../images/Emo126.gif../images/Emo194.gif

חחח סתם:p אמממ אמרו באי שהיום עושים כתבה על ג'סטין ועל ג'ניפר הדסון! ורמזו שם ששניהם מוציאים אלבומים לג'סטין אלבום מ''ס 2 ולג'ניפר מ''ס 1 נכון אני לא טועה? חחחחח ויותר חשוב החזירו את החיבוק הישן!!

14מתן

New member
אהההה אני יודע מי זאת !!!!

זאת לא ההיא שהגיעה לשלב שהיה לפני הטופ24 ? ילדה בת 16, בלונדינית שבאה עם אמא שלה לאודישנים ואז אמא שלה הלכה לבית חולים אז היא לא הספיקה להתכונן על השיר בהוליווד אמממ היא שרה באחד האודישנים שלה את "ביוטיפול דיזאסטר" של קלי אני חושב

Fairywitch

New member
אוי, אהבתי אותה../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

מה ילדה בת?! היא פיצית

SHTRUDIDI

New member
והנה הקישור

כולכם צדקתם כמובן,ג'קלין קראם מעונה 4 שלא עלתה בסוף ל24. בקיצור,ילדה בת והנה התמונה שלהן יחד. חוץ מזה,סליחה שלקח זמן לענות.

Fairywitch

New member
האמריקאים ממש פסיכים../images/Emo216.gif

למה ללדת בגיל כזה?! גם ככה הייתה לה אמא חולה לטפל בה
טמבלית

Fairywitch

New member
../images/Emo168.gifוהרי החדשות...

שרשור חדשות מהנעשה בעולם האיידולים

חדשות מדהימות!!../images/Emo126.gif../images/Emo194.gif

התאומים דרלי וטרל האפרו אמריקנים המלאים שעברו לסיבוב הוליווד בכלא!! בשל מכירת סחורה גנובה אומרים! אחד מהם כבר בכלא ומחכים שהשני יסגיר את עצמו:0 פריקי!

SHTRUDIDI

New member
שמעתי את זה בשבוע שעבר

אבל כל פעם שאני מוצאת כתבה על הנושא יש דיווחים קצת אחרים לגביי האם הם היו בסיבוב הוליווד.אני מקווה שכן,הם היו טובים מאוד.

Woogyman

New member
בכל מקרה הם עפו, ../images/Emo110.gif

לא משנה אם אחרי או לפני הוליווד. והם היו דיי מפחידים לטעמי.

למעלה