המשפט שלי

../images/Emo168.gif המשפט שלי ../images/Emo168.gif

עבר שבוע, והגיע הזמן לשאול, מה המשפט שלכם מתוך השיר העיר הגדולה ? ובמחווה ל'מיתר שקט' [סליחה שאני לא יודעת את השם שלך
], תנסו קצת להיכנס לראש של שילה ולהסביר 'למה התכוונה המשוררת'. מה זאת העיר הגדולה? מי תמיד מנסה לשנות אותה? מי נע במערכת כל כך קטנה? מי צריכה להיות גברת ברחוב וזונה במיטה? מי היא הבובה מפלסטיק? תתפרעו
.

Red Bimba

New member
כל הזמן מנסים להחזיר אותי למטה../images/Emo39.gif

כמה השתנתי אל תהיי שונה" .

inbal83

New member
טוב זה יותר ממשפט..

" "אנחנו נעים במערכת כל כך קטנה את מבינה?" תתכונני להיקרע תשתדלי להיות צנועה יותר "

המ.

בקשר לשאלות (שלא הבנתי אם הן נשאלו בנימה רצינית או לא, אבל בא לי לענות עליהן ברצינות :) אני תמיד הבנתי את העיר הגדולה ככה: כל השיר מדבר על התנהגות של הסביבה, התנהגות שמאפיינת את האנשים הכאילו יודעים וגדולים של העיר הגדולה.. אז העיר הגדולה כוללת את כל האנשים האלו שהם הכלל והדרישות שלהם, תלכי בקו ישר, תתנהגי כמו גברת בחוץ, לא משנה מה קורה בפנים, בפנים את יכולה להיות זונה (אולי בשביל הגבר שלך, במיטה?). מי נע במערכת כל כך קטנה? כולנו. מי היא הבובה מפלסטיק? אולי הדוברת בשיר, שנמאס לה כבר להאבק ולצעוק ולא לתת לאנשים מסביב להשפיע עליה. או שאולי היא מתכוונת שממש בשנייה זאת בטח נולדת עוד מישהי שתהפוך לבובה מפלסטיק, לאדישה, לסגורה, וכד'. והשיר הזה, אני נורא אוהבת את כולו. אבל בכל זאת. "תמיד הם מנסים לסרס אותי לחתוך לי בקצוות את הפחדים שלהם מאכילים אותי במנות קצובות אין לי כח להסביר אותי אני רוצה ללכת איך מכל דבר קטן על כל שטות אני נסגרת עוד."

punk bubbles

New member
ווהוווווו!

מתה על השיר הזה! "ג ב ר ת ברחוב.. וזונה במיטה"(נכתב תוך כדי שירה רועמת).

../images/Emo98.gif.

"אני תוקפנית עכשיו אבל אני פוחדת רק אני יודעת כמה אין לי הגנה עכשיו."

pishkashit

New member
מילים מדהימות

"תמיד הם מנסים לשנות אותי אני נגנבת תמיד הם רוצים שאני אהיה מה שאני לא אני תוקפנית עכשיו אבל אני פוחדת" "את הפחדים שלהם מאכילים אותי במנות קצובות אין לי כח להסביר אותי אני רוצה ללכת איך מכל דבר קטן על כל שטות אני נסגרת עוד."

ADVAM4

New member
[=

"תתנהגי כמו גיברת גיברת ברחוב וזונה במיטה" אני חושבת ששילה התכוונה בשיר הזה לכמה דברים.... יש את העניין שתמיד מכתיבים לנו מה לעשות.. אתם יודעים הנורמות והכל.. ויש את העניין שזה נובע מהעניין הראשון... שאם אנחנו עושים מה שמכתיבים לנו.. אנחנו הופעים להיות בובה מפלסטיק.. :)

As I Am

New member
טיהי. :> ../images/Emo103.gif

"וחטא הגאווה, חטא הגאווה... עדיין לא קלטה." [לא חושבת שבאמת יש יותר מידי מה לנסות ולפרש בשיר, הוא דווקא אחד הברורים מאליהם.]

Limy

New member
נאמר כבר הכל,

אז אני אוותר על לכתוב את דעתי :) ושלי - "תמיד הם מנסים לסרס אותי לחתוך לי בקצוות ..אין לי כח להסביר אותי אני רוצה ללכת איך מכל דבר קטן על כל שטות אני נסגרת עוד."

למעלה