היי אני חדש

../images/Emo168.gifהיי אני חדש

היי כולם אני חדש בפורום ובאתר הזה בכלל. הלהקה האהובה עליי היא פינק פלויד ולדעתי דייויד גילמור הוא גאון כמובן לא שכחתי את רוג'ר ווטרס ואת כל שאר הלהקה. רציתי רק שתעזרו לי להשתלב בפורום ואני יכנס לעניינים של הפורום כמבון שאני ישמח לעזור בכל דבר בפורום. david gilmour1990

thezanani

New member
ברוך הבא,חבר!

כפי שתווכח עוד מעט קט,הגעת בפתחי שערו של פורום פינק פלויד. אנו מתהדרים בזיקתנו הברורה לפרוג,בשנאתנו לשונה,בצבעי פאשיזם קלילים,גופות משתמשים ותיקים המעלות צחנה בארכיון כשראשם אוכל ועל גבם חרוטות אותיות צ',וכמובן בבלארוג האקדמי המצליף בנו בחן כה רב! מי ייתן,ותעלה איתנו מעלה מעלה! בברכה, סמל המין בדימוס.

אני מניח שה`צ` זה לא צ.ה.ל

קרעת אותי מצחוק, אכלתי בזמן שקראתי וכמעט נחנקתי, זה דבר שאסור לעשות אותו לפני שאני לוחץ על ההודעות שלך. דפוק בשכל...

שלום חדש. \חיבוק\

אולי תספר קצת על עצמך, איזה אלבומים יש`ך? וספר קצת על השם המגניב

קצת על עצמי

קוראים לי אורי אני מנגן על גיטרה חשמלית 4 שנים הלהקה האהובה עליי היא בקסטריט בויז חחח סתם ברור שפינק פלויד אני המעריץ אולי הכי גדול בארץ של דיויד גילמור. לדעתי הוא גאון מוזיקלי בכתיבה מוסיקלית ובכתיבת מילים. יש לי את הדסיקים: the wall,animals,echoes את הדי וי די שלהם בפומפיי ואת התקליט המקורי של דארק סייד אוף דה מון (לא למכירה) האיי סי קיו שלי הוא 241160386

למעלה