היום הפרק

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo168.gifהיום הפרק../images/Emo168.gif

איזה פרק מצחיייייייייייק
כבר התחלה מצויינת
חחחח איך קלסו "משתזף" ועם דונה
אריק ודונה ממש חמודים
ה"נשיקה" של פז וקלסווו קורעעעעעעעעעעעע
הפנטזיה
מדהימהההההההההה
חחחחח איך פז אמר "הולי באבה"
ואיך קלסו בלבל בין הדברים שהייד וג'קי אמרו
במיוחד עם הפריחה

פרק מ-ע-ו-ל-ה../images/Emo70.gif

כל הקטע של אריק ודונה קרע אותי לגמרי- אפילו שכבר ראיתי את זה...ביחוד עם המברשת שיניים

taltula forman

New member
באמת פרק קורע!

גם אני אהבתי את הקטע של אריק ודונה עם המברשת שיניים וגם אהבתי את "הנשיקה" של פז וקלסו...חח

taltula forman

New member
באמת פרק קורע!

גם אני אהבתי את הקטע של אריק ודונה עם המברשת שיניים וגם אהבתי את "הנשיקה" של פז וקלסו...חח

popit

New member
פרק מצויין!

הקטע עם ה"נשיקה" של פז וקלסו, ועם הפטנזיה, וזה שפז אומר "חשבתי שנצא לחפש זהב".חחחחחח... קלסו האידיוט הזה, כל הקטע עם המסרים הלא נכונים, פשוט הכל! לורי החדשה גרועה בטירוף.

L i l A L o

New member
פרק נחדמ ביותר../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

אין לי כח להגב אבל היה פרק טוף...

Lady SunShine

New member
../images/Emo6.gif

איזה כיייייף לראות את הסידרה הזאת ! אחלה סידרה ! פרק קורעעע !

פרק שווה ביותר!

קלסו מצחיק לאללה! איזה חתיךך! דונה ואריק חמודים! אוף למה רק בסוף הפרק הייד וג'קי השלימו?! אבל ציפיתי שזה יהיה יותר מרגש ויפה אבל עם הייד זה לא ממש יכול להיות ככה! הייד גם מצחיק! איך הוא מרביץ לקלסו! ופז עם ה: "חשבתי שנצא לחפש זהב!" הדבר היחיד שמבאס זה הלורי החדשה! היא ממש לא מתאימה לתפקיד! זאת שהיתה קודם הייתה ממש מצחיקה ויפה זאתי סתם כזאת.. כבר היה עדיף שלא תהיה לורי בעונה הזאת..

איזה פרק יפה

אהבתי מאוד את הפנטזיה של קלסו(הגעתי למסקנה קלסו הבנאדם הכי קורע בסדרה אחרי פז כמובן) פז הזה קורע אותי כול פעם מחדש עם:"חשבתי שנצא לחפש זהב" ו"עלי בבה ההאוצר שלי" ואיך קלסו התבלבל במסרים קורע. הקטעים של הייד ןג'קי משום מה לא היו משהו! ולורי החדשה ממש לא מתאימה לתפקיד

n o g i t

New member
איזה באסה...

בגלל העבודת שורשים ימח שמה אין לי זמן לעשות כלום... אני לא מתכוננת למבחנים לא עושה שיעורים ואני גם לא רואה מש"ה
אבל בסופשבוע אני מגישה את זה והסיוט נגמר
היפי

Miss BLa BLa

New member
פרק קורעעעע

אהבתי את הסוף עם הבירה ופז וקלסו היו ממש מצחיקים!! בכל מה שהם עשו!! להייד היו כמה יציאות טובות (עם הקעקוע חח נשפכתי שהוא אמר לג'קי- הינה הקעקוע שלך...) אבל כשהואוג'קי חזרו זה היה די מאכזב...היה חסר משהו...

mor kutcher

New member
פרק גדולללללל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הפנטזיה ענקית- קלסו מושלם(ואני אגיד את זה שוב ושוב ושוב), דונה וג'קי מדהימות או שזאת רק אני?!??!?!?! ההתחלה הייתה מעולה... donna looks so... JIUCY...! חח אריק ודונה חמודיםםםםם!!! כל הקטעים שלהם היו קורעים... 'This is probably the last time...'-חחח ענק... רד והייד היו גדולים... ג'קי מתוקה!!!! סה'כ פרק טוב מאוד... שהעונה תמשיך להיות כזאת...

double O S

New member
פאק פיספסתי...../images/Emo10.gif../images/Emo96.gif

על מה היה הפרק
ואין לזה שידורים חוזרים נכון
...

הפרק השבועי../images/Emo70.gif

שם הפרק:join together מס' הפרק:602 שודר לראשונה ב:5.11.03 שחקנים אורחים:Christina Moore- לורי החדשה
עלילה: קלסו מחליט לעזור לג'קי והייד לחזור להיות ביחד, והתוצאות מצחיקות. אריק מבין שאם הוא יגרום לדונה להיות עצובה, זה "יחרמן" אותה וככה הוא יקבל יותר סקס
ציטוטים
Jackie: "I wish someone would rub lotion on my shoulders. I think they might be getting a little red." Hyde: "Yeah, you should be careful. Looks like you're starting to scab." Kelso: "Ohhhh. That's a burn about a burn. That's a second degree burn." Eric: So it turns out that going-away sex is even hotter than makeup sex. Like these potato chips--it says on the bag "Now even crunchier" and you're thinking "No way, there's no way they can be even crunchier," but then you bite into one, and you're like, "Wow."​

axnholic

New member
602

פרק טוב! לא ראיתי אותו בטלוויזיה אבל אני מודה למי שהמציא את האינטרנט. אין לי כוח לפרט על הקטעים הטובים (והיו הרבה) סה"כ היה פרק מצויין ++

פז...הומו?../images/Emo12.gif../images/Emo57.gif

רק אני רואה בו בפרקים האחרונים של העונה השישית מן התעוררות מינית כלפי המין הפחות יפה? כי אם כן, זה משעשע עד מאוד, ואני אשמח לראות את זה קורה!

למעלה