צודקת
מ מאוהבת בשירים שלה New member 7/6/07 #41 הדבקתי כבר מלא אנשים ויש מלא אנשים שרוצים לבוא להופעה אם תהיה בחיפה סיפור אמיתי לגמרי - ידיד שלי שמע שאני נוסעת לזאפה עם אחותי הקטנה אז הוא התקשר היום וביקש שבהופעה הבאה שתהיה של קרן אני אלך איתו אבל אם זה לא בחיפה אני לא אוכל לבוא כי לא יהיה לי איך.......
הדבקתי כבר מלא אנשים ויש מלא אנשים שרוצים לבוא להופעה אם תהיה בחיפה סיפור אמיתי לגמרי - ידיד שלי שמע שאני נוסעת לזאפה עם אחותי הקטנה אז הוא התקשר היום וביקש שבהופעה הבאה שתהיה של קרן אני אלך איתו אבל אם זה לא בחיפה אני לא אוכל לבוא כי לא יהיה לי איך.......
נ נעה 124 New member 6/6/07 #30 נראה לי 17-18 למרות שאני לא יודעת... אבל הייתי אמורה ללכת עם בת דודה שלי שהיא בת 16 וביקשו שנבוא עם מישהו מבוגר...
נראה לי 17-18 למרות שאני לא יודעת... אבל הייתי אמורה ללכת עם בת דודה שלי שהיא בת 16 וביקשו שנבוא עם מישהו מבוגר...
א אליוש זאת אני New member 6/6/07 #31 יש לי 16.5 אבל אנשים חושבים שאני יותר גדולה... וגם נולדתי ב-1990 אז כאילו השנה אמור להיות לי 17 נראה לך שיתנו לי להכנס בלי מבוגר? (ובת כמה את שביקשנו מכן לבוא עם מבוגר?)
יש לי 16.5 אבל אנשים חושבים שאני יותר גדולה... וגם נולדתי ב-1990 אז כאילו השנה אמור להיות לי 17 נראה לך שיתנו לי להכנס בלי מבוגר? (ובת כמה את שביקשנו מכן לבוא עם מבוגר?)
נ נעה 124 New member 6/6/07 #36 אני בת 13... ונראה לי שירשו לך, למרות שנראה לי שכולם יותר מדי מסתמכים על התשובות שלי, אני רק משערת אני לא בטוחה בכלום
אני בת 13... ונראה לי שירשו לך, למרות שנראה לי שכולם יותר מדי מסתמכים על התשובות שלי, אני רק משערת אני לא בטוחה בכלום
B blackfield2 New member 7/6/07 #42 ../images/Emo27.gifהתקשרתי אליהם עכשיו ו....! ../images/Emo37.gif ביררתי בקשר לגיל, אם מותר לבוא ללא הליווי מבוגר וזה, והם אמרו שזה אפשרי!!!! אני כלכך מקווה שאני שם! :O
../images/Emo27.gifהתקשרתי אליהם עכשיו ו....! ../images/Emo37.gif ביררתי בקשר לגיל, אם מותר לבוא ללא הליווי מבוגר וזה, והם אמרו שזה אפשרי!!!! אני כלכך מקווה שאני שם! :O
I I מ י ר ב I New member 5/6/07 #26 על ההופעה לזכרו של מאיר אריאל ז"ל http://mooma.keshet-tv.com/Article.asp?GroupID=1912&ItemID=78186&ArtistID=24663
על ההופעה לזכרו של מאיר אריאל ז"ל http://mooma.keshet-tv.com/Article.asp?GroupID=1912&ItemID=78186&ArtistID=24663