סיכום שלי../images/Emo13.gif
הגענו לקמלוט בערך ברבע לתשע והיה פשוט מפוצץ באנשים!נבהלנו שנצטרך לחכות כלכך הרבה זמן בתור
אבל למזלנו שיר הייתה הראשונה בתור אז הצטרפנו אלייה
. לפני ההופעה איב באה לשלוחן שלנו..ואמרה שהיא ידעה שאנחנו בטח מקדימה אז באה להגיד שלום..דיברנו איתה קצת..ממש חמודה
. טוב אז אחרי המון זמן התחילה ההופעה..ישבנו ממש מתחת לפרצוף שלו ולא חשבתי שכל שתי דקות הוא ירד ככה אל הקהל.. אבל משום מה כל כמה דקות הוא כזה התכופף לכיוון שלנו ובקטעים מסויימים זה היה קצת מפחיד
ממש חזרתי לטראומת האריק ברמן שהייתה לי בהופעה הראשונה שלו
. הוא שר את כל השירים באלבום, וגם את כולם הרי יודעים והבחורה עם החתולים
. הוא שר את הבית שהורידו במה עוד ביקשת
ואחרי זה בשירותים שמעתי כמה שאמרו שהוא הוסיף מילים לשירים כי הוא שיכור.. ישר הסברתי להם שזה הבית שהורידו של מה עוד ביקשת ושזה לא כי הוא שיכור
. הוא אמר שהוא צריך לספר סיפור אבל אין לו מה..אז צעקו לו בקהל- תמציא.. אז הוא חשב וסיפר בסוף איזה משהו על מברשת שיניים..לא זוכרת כבר
. כל רגע צעק לו בקהל "המלכה" מסכן חח זה שיגע אותו אז הוא כזה- "המלכה כן.. חח" "הנה נעשה את המלכה..". אבנר אייל דקל מאיה ואודי כרגיל היו מעולים! הפעם שמו את מאיה בצד ליד אייל אז יצא שסופסוף ראיתי את דקל בהופעה
. באמצע שער שש ממש הייתי חייבת פיפי אבל לא היה לי נעים לקום ולהפריע לכולם כי ישבנו ממש בהתחלה..אבל בסוף הייתי חייבת ובסוף שער שש ישר הלכתי..ואז פגשתי שם כמה אנשים..אחת שאמרה לי שהיא התאהבה באריק בזה הרגע
אחת שאמרה שהוא שיכור ובגלל זה הוא מוסיף סתם מילים וכו'..וגם ראיתי את איתן..למרות שבהתחלה לא זכרתי מי זה..אבל הוא עשה לי- "מה את עושה פה? את לא אמורה להיות בהופעה ולכתוב אח"כ הכול בפורום?"
ואז קלטתי מי זה אז אמרתי לו איתןןן מה קורה?
ואמרתי לו שלא יכולתי להישאר שם יותר שהייתי חייבת פיפי
ושלא ידאג יהיה סיכום של כל ההופעה כולל החלק שהייתי חייבת ללכת.. אז את בינונימי הפסדתי..אמרו שהיה ממש יפה, ושהוא סיפר שדקל מתחתן בקיץ או משהו כזה..מזל טוב דקל
. במתוקות כרגיל הוא נתן לקהל לשיר, היה ממש יפה
אריק לא הפסיק לרקוד אתמול..היה ממש נולד לרקוד עם אריק
. אחרי ההופעה אבנר בא ושאל אותנו איך היה ואם נהנינו..ואמרתי לו שאהבתי תקולות שהוא עושה.. אז הוא שאל אם אני יכולה בהופעה הבאה להחליף אותו
אמרתי לו שאני אחשוב על זה ושהוא יזכור שהוא הציע..
. חמוד אבנר! שוב היה אתמול בלי משקפיים וזה באמת יותר יפה לו! אחרי זה גם אודי שאל איך היה וכו'..כולם כאלה חמודים! אחרי זה רצינו ללכת לראות את אריק אז ביקשנו מהמנהלת הופעה שלו שאין לי שמץ איך קוראים לה.. חמודה כזאת עם מלא קליפסים ודברים כאלה בשיער..אז היא הכניסה אותנו אליו והיה ממש נחמד. הוא שאל אם קנינו את הדיסק של מירי, אז אמרתי לו שבדיוק בדרך להופעה קניתי ונשמע את זה אח"כ.. ואמרנו לו על הבית של מה עוד ביקשת שהוא מעולה וממש יפה שהוא שר אותו, והוא אמר שהם יעשו את זה עכשיו בהופעות.. רעיון מעולה..זה ממש טוב לעשות את זה בהופעות!. ההופעה עצמה הייתה קצת הזוייה..לא יודעת אם זה כי אריק היה שיכור או בגלל משהו אחר.. פשוט הופעה מוזרה קצת..בהחלט היו לו הופעות טובות יותר! התאורה בקמלוט הייתה זוועתית
אבל לסיכום היה ממש כיף! אריק חמוד
רינת תודה רבה רבה רבה!!! יש מלא תמונות אז אחכ אני אעלה את כולן.