הגעתי למסקנה...

../images/Emo168.gifהגעתי למסקנה...

שאני ממש מכור לתפוז!
אני רציני...אני לא יכול להעביר יום בלי להיות כאן...אני כל הזמן חושב על תפוז...חברים שלי קוראים לי משוגע, הם יודעים שאני חייב להכנס לתפוז כל יום, כשאני אצלם הם יודעים שאני אכנס לשם וגם בגלל שאין לי אינטרנט בפלאפון אז ניסיתי להתחבר דרך הפלאפון של חבר שלי, הוא די התעצבן עלי...בקיצור, אני ממש מכור לתפוז!
ואני גאה בזה!

בJדJה

New member
*פאדיחה*

לא סתם אני נכנסת רק ל2 דקות שיש שיעורי ביולוגיה משעממים או אנגלית

יש כאלו שניכנסים מהפלאפון ../images/Emo43.gif.

ואפילו מצליחים לכתוב הודעות בפורומים ובקומונות . ושלא לדבר על כאלה שניכנסים לצ'אטים מהסלולר . דווקא אלה בזמן האחרון , הרבה יותר רציניים ביצירת קשרים סלולריים מחוץ לתפוז . אני דווקא מקנא בכל אלה שמצליחים לכתוב הודעות בפורומים מהסלולר . המכשיר הסלולרי הבא שלי שאקנא ואשדרג ביולי 2007 מקווה . אחרי שאסיים את התשלומים על הנוכחי שקניתי ב15 ליולי 2004 . צריך יהיה לעמוד ב2 קריטריונים : 1. שיהיה לו מצלמה ( שאוכל להיצטרף לפוטובלוג של תפוז ) 2 . שיהיה בעל אפשרות לגלישה נוחה באתר תפוז
. אה! ונ.ב: 3 . שיהיה נוקיה סלקום . הכי נוח .

ברוך הבא יוני ../images/Emo24.gif ../images/Emo43.gif .

גם אני כזה . גם אני מכור לתפוז .
.
סיפור: אתמול הייתי בהופעה של סימפוזיון בברבי , חזרנו בערך ב1, 2 , כתבנו כמה הודעות בפורום רוק מתקדם בתפוז . אחרי זה חבר שלי הלך , נישארתי בפורום עשרים פלוס עד 4 בבוקר . והמשכתי להיות בתפוז עד 5 וחצי בבוקר , והלכתי לישון . הפסדתי יום עבודה היום , כי נירדמתי ב6 בבוקר , וקמתי ב11 בבוקר , מאוחר מידי . והיה לי מיקרה של יום חמישי , שהייתי משועמם , וניסיתי להיכנס שוב לתפוז דרך הסלולרי , למרות שבסלקום אמרו לי שזה לא אפשרי מהמכשיר שלי להיכנס לתפוז . הגלישה מאוד איטית ומסורבלת . ובדרך כלל אני לא מצליח להיכנס לאינטרנט דרך המכשיר שלי , אבל ביום חמישי דווקא כן הצלחתי .

למעלה