הגיע אלי גם ה-Dual Disc!

AeroTom

New member
../images/Emo168.gif הגיע אלי גם ה-Dual Disc!

ממש לא מזמן. הספקתי לצפות בצד של ה-DVD והנה סקירה מהירה מה יש שם: קודם כל זה 23 דקות. שם הסרטון הוא- Joe Perry - In The Boneyard ג'ו מדבר שם הרבה. על האלבום, ההקלטות והפעם הראשונה שהוא עושה באלבום ממש כמעט הכל. יש כל מיני קטעים נחמדים כמובן של ג'ו בהקלטות שם. ג'ו גם עושה סיור קצר ב-Boneyard ומראה שם כל מיני דברים נחמדים שיש לו כמו כרזה של ההופעה הראשונה של ה-Joe Perry Project, המה שהיה אמור להיות הקאבר של האלבום של ה-Jam Band בזמנו וה-Tribute שיש לו שם ל-אלוויס. הוא מראה גם חלק מאוסף הגיטרות המשובח שלו ומדבר עליהם. יש קטעים גם שרואים אותו ואת המשפחה ביפן (בחנויות מוזיקה ועוד). הוא מדבר גם כמובן על תהליך ההקלטות ואיך הגיע לזה (גם עושה אפילו מערכון משעשע עם עצמו על איך החברי הלהקה מתווכחים בהקלטות של שיר מסויים.משעשע). מראים גם לזמן מאוד מאוד קצר את חברי הלהקה באיזה סאונדצ'ק (סטיבן שם על התופים והם עושים את The Grind) כשג'ו מדבר על החופש של הלהקה. מראים גם את פול קארוסו שם בתפקיד המפיק וכמובן המון המון ג'ו מדבר על כל מה שהוביל אותו להוציא את האלבום הזה. 23 הדקות מאוד חביבות ונחמד לצפות. חוץ מזה כמובן יש בצד של ה-DVD אפשרויות גם לשמוע את השירים ב-Dolby Digital 5.1 וגם כמובן אפשר להכניס את הדיסק למחשב ולשחק עם השירים: Push Comes To Shove ו-Mercy חוץ מזה בדברים החיצוניים יותר, הקופסה של ה-Dual שונה קצת מהרגילה ופותחים את זה באופן יותר מיוחד שכזה.וכמובן בחוברת וגם בקאבר האחורי של האלבום כתוב את מה שכלול גם ב-Dual Disc בצד של ה-DVD. וזהו אני משער. אה,כן ומשפחת ג'ו פרי קפצה אצלי עכשיו ל-6 נפשות!

white russian

New member
דואל דיסק- הביקורת

אונמם קצת מאוחר אבל אתם יודעים מה אומרים... נתחיל משבחים אדירים לאמזון שסיפקו את ההזמנה תוך פחות משבועיים- כל הכבוד. אמשיך באלבום- האמת היא שמהאלבום עצמו די התאכזבתי. אומנם בחלק גדול מהשירים יש את הריפים המפוצצים של ג'ו אבל לאחר שמיעה מעמיקה של השירים ובהסתכלות רחבה על האלבום- לא יודע איך לומר בדיוק- מרגישים שמשהו חסר. אז נכון אתם יכולים לקרוא ל מפונק כי במקום ג'ו התרגלתי לשמוע את סטיבן אבל כמו רוב האנשים בפורום בשבילנו "שלמות מוזיקלית"- זאת לא התפנקות - אלא המציאות במשך חלק גודל מאלבומי הלהקה. חוץ מזה באלבום הזה ציפיתי למרגמה קצת יותר בלוזית אחרי ההצלחה של בובו בקרב המעריצים- אבל רוב האלבום פה הוא יותר לכיוון הרוק. לגבי ה DVD- אין ספק שזה מה שמעלה את רבת המוצר מספר רמות- לא יכול להסביר למה בדיוק אבל יש איזשהו קסם לראות את ג'ו באולפן הקלטות הפרטי מדבר על האלבום - ואפילו סתם יושב ומנגן על גיטרה. למי שאי פעם היו ספקות בDVD הזה ג'ו מצליח לנסח מחדש את תדמית הרוקר המגניב- ותאמינו לי הוא אחד האנשים היותר מגניבים בעולם. בDVD עצמו ג'ו מדבר הרבה על ההפקה וההקלטה של האלבום, מכניס אותנו לחדר הגיטרות המגניב שלו לכמה דקות, מראה קצת את האישה והילדים בקטעים שצלומו במסע האחרון ביפן (קשה להאמין כמה אירו גדולים שם...) ומראה כל מני דברים מאסוף הפרטי- בימים הממש ממש ראשונים של הלהקה ואפילו לפני. הייתי יכול להוסיף פה עוד כמה דפים אבל אין לי כוח לעייף את הקוראים אז בסך הכל אני אגיד שהדאול הזה הוא גימיק נחמד- בהחלט לא רע ברמתו אבל לא יותר מזה

בָלבָל

New member
מדהים

כמה שהמעריצים של אירו מגוונים... זה ממש מגניב! אני למשל שמחה מאוד על האלבום הרוקיסטי של ג'ו, זה חסר לי בבובו ואני שמחה שהוא לא הלך בכיוון הבלוז... אולי גם לג'ו היה חסר הרוק בבובו ודרך האלבום שלו הוא כיפר על החוסר הזה...

AeroTom

New member
וגם מאוד מעניין ככה איך יראה -

אלבום הסטודיו הבא של הלהקה. ג'ו אמר באיזה ראיון לפני כמה זמן שהוא ישמח לראות את הסגנון של Just Push Play ו-Bobo מעורבבים ביחד וכמובן שהוא הזכיר לא מעט שהלהקה הושפעה מאוד מ-Bobo וייתכן וזה ישפיע גם על סגנון האלבום הבא של הלהקה: "We have another studio album to create and I don't know what direction it's going to take," he said. "I'd like to see the (rock-oriented album) 'Just Push Play' mode and the (blues-flavored) 'Honkin' On Bobo' mode put in a blender together". בכל מקרה, האלבום הבא יהיה כמובן מגוון כמו כל האלבומים האחרונים ומאוד מאוד מעניין איך הוא יראה עוד אחרי ההשפעה של בובו והסולו של ג'ו...

SaintJohn

New member
גם הדואל שלי בדרך...

וברגע שהוא יגיע (אם בכלל יהיה לי זמן לראות
), אני יעלה את חוות הדעת שלי. לפי הדיווחים כאן על ה-DVD, זה נשמע מאוד מאוד מסקרן!

למעלה