O r a c l e
New member
../images/Emo168.gifאז ככה...../images/Emo210.gif
משום מקום, פתאום בלי התראה מוקדמת, קפת לי לראש crazy. אבל לא של אלאניס. משום מקום, בלי שום התראה מראש- התחשק לי לשמוע את סיל שר בגרסה המקורית. וככל שהשיר המשיך לי בראש חשבתי- "כמה מגניב היה יכול להיות דואט של אלאניס וסיל לשיר הזה אחרי ששניהם ביצעו אותו... הקולות שלהם ישתלבו יפה, הקליפ יהיה כזה שחור לבן אבל בהיר- פשוט כזה, נטול גימיקים. זה יכול להיות שווה ביותר ומוצלח משני הביצועים של שניהם גם יחד". אוקיי- אז אני לא סתם כותב כאן כי משעמם לי (טוב כן אבל לא שמעתם את זה...
) ואז התחלתי לחשוב- אילו עוד אנשים יהיו מוצלחים כדואט לאלאניס, וגם אילו שירים... עכשיו, זאת שאלה עם המון המון תשובות והקטע הוא לא סתם לזרוק אומנים שאתם אוהבים- אלא ממש לשבת שתי שניות ולחשוב אילו קולות ישמעו טוב עם אלאניס, אילו סגנונות מתאימים לה וכו'. ואם בא לכם אז גם איזה שיר קיים (בין אם של אלאניס או לא) יהיה מתאים לדואט הזה. יאללה זרקו רעיונות, יהיה נחמד!
אגב, למצוא תמונה שלו זה לא פשוט... חיפושים בדרך כלל מעלים תמונות של כלבי ים...
משום מקום, פתאום בלי התראה מוקדמת, קפת לי לראש crazy. אבל לא של אלאניס. משום מקום, בלי שום התראה מראש- התחשק לי לשמוע את סיל שר בגרסה המקורית. וככל שהשיר המשיך לי בראש חשבתי- "כמה מגניב היה יכול להיות דואט של אלאניס וסיל לשיר הזה אחרי ששניהם ביצעו אותו... הקולות שלהם ישתלבו יפה, הקליפ יהיה כזה שחור לבן אבל בהיר- פשוט כזה, נטול גימיקים. זה יכול להיות שווה ביותר ומוצלח משני הביצועים של שניהם גם יחד". אוקיי- אז אני לא סתם כותב כאן כי משעמם לי (טוב כן אבל לא שמעתם את זה...