אז ככה...

O r a c l e

New member
../images/Emo168.gifאז ככה...../images/Emo210.gif

משום מקום, פתאום בלי התראה מוקדמת, קפת לי לראש crazy. אבל לא של אלאניס. משום מקום, בלי שום התראה מראש- התחשק לי לשמוע את סיל שר בגרסה המקורית. וככל שהשיר המשיך לי בראש חשבתי- "כמה מגניב היה יכול להיות דואט של אלאניס וסיל לשיר הזה אחרי ששניהם ביצעו אותו... הקולות שלהם ישתלבו יפה, הקליפ יהיה כזה שחור לבן אבל בהיר- פשוט כזה, נטול גימיקים. זה יכול להיות שווה ביותר ומוצלח משני הביצועים של שניהם גם יחד". אוקיי- אז אני לא סתם כותב כאן כי משעמם לי (טוב כן אבל לא שמעתם את זה...
) ואז התחלתי לחשוב- אילו עוד אנשים יהיו מוצלחים כדואט לאלאניס, וגם אילו שירים... עכשיו, זאת שאלה עם המון המון תשובות והקטע הוא לא סתם לזרוק אומנים שאתם אוהבים- אלא ממש לשבת שתי שניות ולחשוב אילו קולות ישמעו טוב עם אלאניס, אילו סגנונות מתאימים לה וכו'. ואם בא לכם אז גם איזה שיר קיים (בין אם של אלאניס או לא) יהיה מתאים לדואט הזה. יאללה זרקו רעיונות, יהיה נחמד!
אגב, למצוא תמונה שלו זה לא פשוט... חיפושים בדרך כלל מעלים תמונות של כלבי ים...

ofirshai

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif../images/Emo125.gif

שאלה מאוד טובה...
א. היה לה כבר שני דואטים עם אבריל לווין, אחד היה ironic של אלאניס והשני היה losing grip של אבריל .
ב. לפי דעתי שריל קרואו ואלאניס יכלו לעשות איזה דואט ל if it makes you happy של שריל, ואולי all i really want של אלאניס
ג. רציתי לכתוב מדונה, אבל לא כל-כך מתאימים הקולות שלהן ביחד. אולי אלאניס יכולה לעשות קאבר לamerican life אבל בגרסה אקוסטית, זה יהיה נחמד, לא? טוב, כרגע לא עולים לי עוד רעיונות, אבל עם יהיה אז אני אגיב...

AlanisJunkie

New member
לדעתי

שיר שאשמח לשמוע את אלאניס שרה ביחד עם מוריסי, זה: Bigmouth strikes again של הסמית'ס. וכמובן שהיא תעשה גם את קולות הרקע המגניבים והצפצפניים והכל יהיה מושלם
שיר אחר שהייתי שמח לשמוע את אלאניס שרה ביחד עם עפרה חזה
, זה שיר הפריחה! כרגע כל שנותר לעשות הוא מן עריכה כזו עם הקול של עפרה, אבל לדעתי זה יכול להיות מגניב לשמוע את עפרה שרה את השיר בעברית ואלאניס ממשיכה באנגלית וכו'.
(אם אתם שואלים מה קורה איתי, העונות מתחלפות, אולי בגלל זה
)

O r a c l e

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo210.gif

שיר הפריחה!!! the bimbo song!!! ענק! הרגת אותי יוסי

DeepThoughts

New member
../images/Emo190.gifקשור ולא קשור

בסרט "השטן לובשת פראדה" יש את crazy של אלאניס. הסרט שווה צפייה..

Rוית

New member
כן גם אני קלטתי את זה בסרט

ותהיתי אם דמיינתי או שבאמת שעוד יצא הפסקול של הסרט מישהו פירסם (ליאור?) את זה פה כבר.. בכל מקרה, אולי זה היה זה שקניתי את הסרט בפסטיבל בעכו בעשר שקל וזה שלא הכתוביות, לא הקול, ולא התמונה היו מסונכרנים שגרמו לי קצת לא להבין את כל הקטעים בסרט (במיוחד את הסוף) ולהנות לגמרה, אבל בגדול זה סרט חביב שכזה, קליל..

ofirshai

New member
באמת סרט נחמד ../images/Emo190.gif...

סרט נחמד, קליל כזה. יש לו פסקול נחמד, עם crazy של אלאניס, ועם vouge ו jump של מדונה, ועוד איזה שיר נחמד של מובי שאני לא זוכר את שמו...

O r a c l e

New member
אני כתבתי את שאלאניס בפסקול...

ובדר"כ רוב השירים, אם לא כולם, שנכללים בפסקול מופיעים בסרט עצמו או בכתוביות. סתם שירים של הופיעו בסרט לא מכניסים לרוב. חוץ משרק.. אבל הפסקולים של שרק כל כך טוב אז סולחים להם.

למעלה