אוגוסט 2004

../images/Emo168.gifאוגוסט 2004../images/Emo47.gif

ממפיס טנסי כבר ערוכה לקבל את עשרות אלפי ה"עולים לרגל" שיבואו לחלוק כבוד לגדול מכולם, למלך הרוקנרול הבלתי מעורער, אלביס אהרון פרסלי, שנפטר לפני 27 שנים ומותו זעזע את עולם המוסיקה ואבל כבד נפל בקרב מעריציו, חבריו ומשפחתו. בכל העולם יתקיימו אירועים, גדולים כקטנים להנציח את אלביס וגם בישראל יהיו כמה אירועים. בימים הקרובים פונדק אלביס יפתח לאחר שיפוצים. ב - 10 באוגוסט בשעה 19:00 תיערך מסיבת הפתיחה. אחד מבעלי הפונדק, אמיר, סיפר לי שתהיה מסיבה גדולה עם אמנים ובעקבות הפתיחה המחודשת תהיה גם תקשורת במקום לתעד את האירוע. למרות שמדובר ביום השנה למותו, אני קוראת לכולכם לבוא ולחגוג ולהראות לאלביס שגם 27 שנים לאחר מותו אוהבים אותו מאוד ומעריכים את המוסיקה שהשאיר אחריו. 16 באוגוסט הצעה למפגש בבית אצל אחד מהמעריצים לצפייה ב- DVD של אלוהה דלוקס או קאמבק דלוקס. אני מתנדבת להביא את הסרטים. צריך מישהו שיש לו מערכת קולנוע (עדיף) או DVD בבית ושיש לו מקום וסבלנות לארח. לצערי, אני לא יכולה כי בסלון שלי נכנסים בקושי עשרה אנשים וגם זה בדוחק. 19 באוגוסט מתוכנן להיערך מפגש במועדון קריוקי בראשון (פרטים נוספים בהמשך, אני עוד צריכה לקבל את הפרטים ממארגן האירוע) במפגש יופיע אמנים בשירי אלביס פרסלי. אתם מוזמנים. אם שמעתם על אירועים נוספים שמתקיימים החודש נשמח אם תספרו לנו ונוסיף אותם ללוח האירועים. אתם מוזמנים לבדוק מדי פעם את לוח האירועים שמתעדכן מדי פעם.

10 אוגוסט - מי מתכוון להגיע?

אם נתארגן בקבוצה נוכל לבקש שישמרו לנו שולחן כדי שנוכל לשבת ביחד, כמו שעשינו גם בשנה שעברה ב- 16 באוגוסט, מפגש פורום ראשון. מי שיודע שבטוח יבוא לשרשר לכאן.

KingElvis

New member
מפגש פורום

מה אתם אומרים על שבוע הבא, יום רביעי אולי? 11.08 אני לא יכול שבוע לאחר מכן בגלל שאני טס לגרמניה. מי שיכול לבוא שיעשה
מי שלא יכול שיעשה

../images/Emo47.gifמפגש פורום ביום שלישי 19:00

למי שלא שם לב, בלוח האירועים וגם כאן הודעתי על אירועים שונים באוגוסט וביניהם את אירוע הפתיחה המחודשת של פונדק אלביס. בנוסף יש לי רעיון מעניין שאני מקווה שיצטרפו אלי אנשים נוספים: |*אפשרות ראשונה
ביום שני 16 באוגוסט להיפגש (רצוי בבוקר אבל אפשר גם אחה"צ באחד מהחופים (ת"א, בת-ים, אשדוד, הרצליה) נבחר ביחד ולערוך תחרות בנייה בחול של מוטיבים הקשורים באלביס (גיטרה, גרייסלנד, השם ELVIS או ELVIS PRESLEY וכדומה). אם יהיו מספיק אנשים שיענו להצעה, אני אוכל לארגן פרס לזוכה.
אפשרות שנייה
אם לא תהיה היענות אני מזמינה את כל מי שרוצה להצטרף אליי לחוף ים שנבחר ביחד איפה ובזמן שנחליט עליו גם כן ב- 16 באוגוסט ופשוט להכין כתובת בחול 27 שנים למותו של ELVIS PRESLEY. אם נצליח לשכנע מישהו לצלם מלמעלה ממטוס קל למשל של גל"צ - דיווחי תנועה זה יהיה מקסים. מה אתם אומרים? אה כן, ושתהיה לך טיסה נעימה KingELvis

למעלה