מחט או אקדח

S H I L G I

New member
עלילות האקדח והתנוך-שאלה.

אנשים רואים את ההליקס ושואלים שאלות, ואז אני אומרת להם (או יותר נכון-מכניסה להם לראש-שטיפת מוח שכזאת..) לא לעשות עם אקדח-אלא עם מחט. השאלה הבאה ששואלים אותי היא "מה עם העגילים של התנוך?" לא ממש הבנתי אם האקדח נוצר בשביל התנוך, אבל הוא יכול בעצם לעשות שם בעיות.. למי שלא הבין, מדובר בשני החורים שיש כמעט לכל אחד/אחת בעולם. תודה, שילגי

R E D E V I L

New member
עשיתי כבר איזה

8 עגילים בחיים שלי באוזניים, כולל פעמיים הליקס ופעם אחת בגבה, הכל עם אקדח. כולם לא החזיקו אצלי יותר מחודשיים. כולם התנפחו והיו גולות כאלה ואי אפשר היה כבר להכניס ולהוציא, פשוט כאב מוות ואינפקציה. לדעתכם זה בגלל שאני עושה עם אקדח או זה פשוט העור שלי ככה? כי אני מתכוון לעשות עם מחט, ואני לא יודע אם כדאי..

שאלה מהותית (?)

בעקבות ויכוח שהיה לי היום עם הבנות של הכיתה שלי [טיולשנתי. מה הוא עושה לאנשים.] הן הציגו לי טיעון מסוים: עגיל עבורן הוא רק קישוט. כאילו סתם חתיכת מתכת באוזן. הן התפלאו שאני חושבת שצריך ללכת לסטודיו בשביל עגיל בתנוך. מיותר לציין שלאף אחת מהן לא היית אינפקציה ואם כן הן האשימו את העגיל. ושכהן אמרו לי שהן מנקות את העגילים באלכוהול ומחליפות אחרי חודש לא היה לי מה להגיד. מה אני אמורה להגיד על זה?! חברה שלי אמרה לי לדוגמא שהיא לא תשקיע 100 שקל בשביל "סתם" עגיל ולא ידעתי כל כך מה לענות לה. מה עונים על כזה דבר?

ממה שאני יודעת

האקדח כן נוצר בשביל התנוך אבל הוא יכול להיות בעייתי בתנוך מ-2 סיבות: 1. יש אנשים עם תנוך עבה יחסית, יותר עבה מהעגיל, ואז ממש אי אפשר לנקות את העגיל, וגם לאוזן אין לאן להתנפח.. 2. אם רוצים להרחיב את אותו חור אח"כ, אז יש סיכוי שהחור חורר בזוית עקומה ואז ההרחבה יוצאת עקום או משהו כזה..... וגם כמובן שבגלל חוסר הסטריליות אפשר להדבק במחלה כלשהי..

PinkyRaSta

New member
שאלה רטורית הייתי אומרת.

איך אפשר לעשות בגבה עם אקדח. אווו ג'יזס... בחיים לא הייתי עושה כזה... ליד העין והכול. אם לא תנסה לא תדע. ואני בהחלט חושבת שזה קשור באקדח... נוקי פעם הראתה פה תמונה של הליקס שנעשה עם אקדח והיתה שם פשוט גולת מוגלה כזאתי.. ובלעכססס. ובגבה? בגבה עם אקדח? לדעתי העור שם עבה מדי בכדי לעשות עם אקדח... לך ותעשה בצורה מסודרת עם מחט.

N o k i

New member
שיעשו מה שבא להן.

יש אנשים שלא מסוגלים להתנתק מדיעותיהם ולהקשיב לאחרים, וזו רק בעיה שלהם. את הסברת להן שזה לא בריא, והן מצידן מוכנות לחיות עם האינפקציות וכו'. שיהיה להן בכיף.

N o k i

New member
תראי...גם אותי זה היה פעם מעצבן

את אני מציגה בפני חברות שלי את כל הסיכונים והסיבוכים, ומותירה את ההחלטה בידיים שלהן..הן לא טיפשות, ואני אקבל כל דבר שהן יחליטו לעשות..כמו תמיד.

MaddyD

New member
מה אכפת לך ?

כיאלו.. בסדר, מפגרות. סבבה להן יש גם בנות שמזדיינות בלי אמצעי הגנה. קורה.

shpluck

New member
מוכר לי העיניין-

שמשו אמרי לידידה שלי שהיא אמרה שרוצה לעשות נזם-אז אמרתי אם מחט,נכון? היא כזאת-אם מחט?! מזה? ,אני אומר לה -מחט כמו שעשית בגבה,היא כזו-עם מחט?! עושים דבר כזה בכלל, זה כואב ! (כמובן בראש היא חשבה לעשות כמובן עם אקדח), ועם אקדח לא כואב? היא אומרת-צ'יק וזהו,אבל לא חשבה שזה יכאב ומכוער ולא טוב וכו'...חברה שלה עשתה עם אקדח והנה הבריא לה(לאחר הרבה זמן כמובן) טיפשים האנשים,מה יהיה איתם...

MaddyD

New member
אחותי היום עשתה חור עם אקדח.

אבל ראבאק גם אמא שלי צועקת עלי 'תעזבי אותה' ס-ב-ב-ה.

heamps

New member
קישור לתמונה..

http://www.bmezine.com/pierce/01-ear/A40423/high/iam00026374.jpg

תשמעי

גם אני את כל ה8 עגילים בתנוך עשיתי עם אקדח[זה היה לפני שנכנסתי לפורום] ולא היו לי אנפקציות אנד שיט מצד שני נוקי ועד מישהו העלו פה תמונות [התמונה שמישהו שם בשרשור כאןלדוגמא] זוועתיות, ומאז כל פעם שאני אחשוב רק לעשות עגיל רק מחט תבור לי דרך העור ולא אקדח, ועכשיו את תסבירי לי משהו...... עגיל בגבה עם אקדח!??!?! שיטטטטט איך זה תופס בכלל!? ג'יסס!

R E D E V I L

New member
קודם כל אני בן..

ואת העגיל בגבה עשיתי ב-25 שקל, לא'דע לא הבנתי בכל השיט הזה אז.

R E D E V I L

New member
אם כבר דברים זוועתיים אז תשמעו

את זה... לפני כחצי שנה קרה לי דבר מזה מגניב.. עשיתי עגיל באוזן עם אקדח, החלפתי לעגיל אחר, שהסוגר שלו לא החזיק טוב במיוחד. יום אחד אני קם בבוקר, ומוצא את העגיל על המיטה, כנראה השתחרר לי. חזרתי לישון ושככחתי לחלוטין שלא היה את הסוגר על המיטה. יותר לא הכנסתי עגיל כי הייתה לי שם אינפקציה קטנה, וגולה שאני רגיל אליה לאחר כל עגיל. אז ככה, כעבור בערך שבועיים-שלוש או אפילו יותר אני יושב לי על ספסל וסתם בודק אם עדיין יש לי גולה באוזן, ואני ממשש את הגולה והיא נראת ממש חזקה.. אני מתחיל לחטט בגולה ופתאום מרגיש ברזל בפנים, וואי חטפתי שוק, חשבתי צומח לי ברזל בתוך האוזן! אחרי זה המשכתי לחטט, דיממתי, וראיתי את הקצה של הסוגר בתוך האוזן שלי! ואז נזכרתי שלא מצאתי אותו מעולם! ואז תוך מאמצים רבים הוצאתי את הסוגר מהאוזן, והחור נסתם כעבור כמה זמן. הסתכלתי על הסוגר ולא יכלתי לתאר לעצמי איך הוא חיי בתוך האוזן שלי, מכוסה בעור מכל הכיוונים תקופה ארוכה כל כך יחסית.. ואיזה מזל שהוצאתי אותו בזמן.. אם הזמן הוא היה מחליד יותר ממה שהוא היה והייתי חיי אם סוגר חלוד בתוך העור

blink me1

New member
שלושה שבועות הוא היה באוזן שלך??

וואי לא כאב?? כאילו..לא הרגשת שמשו באוזן כואב??

R E D E V I L

New member
לא הרגשתי שום דבר מיוחד!

הייתה הרגשה של גולה רגילה, שאני רגיל אליה..

למעלה