שרשרו

NasTy GirL

New member
הנה שילי..../images/Emo108.gif

שבוע הבא כנראה אני הולכת לעשות פירסינג...בטבור גם כן...בהצלחה לי... וראיתי את מת לצעוק ויד רצחנית וחצי מצעקה 2 [אני פוחדת מסרטי אימה] והלכתי יום אחד לישון ב12...בבוקר...ויום לפני זה הלכתי לישון ב6 וקמתי ב8
יומולדת
ועליתי על מתקן שנורא פחדתי ממנו [הגראנד קניון] בתחילת השנה [לא משנה שעכשיו אני מכורה לו...
] והתחלתי להגיד "לא" לבנים שאוהבים אותי...יש יותר מדי!

ronen1981

New member
כל הכבוד חמודה :).

אני פעם אחרונה שהיתי בסופרלנד עליתי על כל המתקנים ומה אני יגיד היה לי משעמם לא נהנתי מדברים שנהנתי מהם בעבר הם פשוט לא הזיזו לי. ובשפעיים שהיתי גם הקמיקזות לא רגשו אותי כנראה שאם הגיל דברים שפעם הפחידו רגשו אותנו כיום כבר לא ..........

shiraz2

New member
חחח....

קצת קשה לי לכתוב מה "חציית הגבול" שלי כי בכל פעם יש לי גבול חדש... אני לא יכולה לחיות בלי הריגושים והאתגרים האלה.. כל פעם אתגר חדש. מממממ.... בכל זאת- האתגרים האחרונים שלי- העגיל בלשון- לא חשבתי שאני יעיז לעשות למרות שאני ממש לא מפחדת ממחטים ויש לי גם עגיל בפופיק. ו... קפצתי מגשר ממש גבוה לתוך מן בריכת מים טבעית כזאת (עמוקה!!!) ביחד עם 2 ידידים שלי. היה ממש מפחיד.... אבל זאת חוויהההההה....
כל הכבוד על האומץ מתוקה
שירז

mariana

New member
עכשיו שלי

יש לי כמה אתגרים אבל אני מנסה לעמוד בכולם שירז קצת הזכירה אותי. אני אוהבת לשיר ולרקוד ויש לי פחד במה אז בסיום של י"ב רקדתי ושרתי סולו ליד 2000 איש. ועוד אתגר שעשיתי, לפני איזה 3 שנים בחרנו לעשות מסלול של נחל, ובשביל לרדת לנחל צריכים לרדת את המדרגות מברזל שזה רטוב וישנם כאלה שמחליקים מימנו , אז חלק מהמטיילים חזרו בחזרה אז אני ואחבר שלי לשעבר החלטנו להישאר, ועומק של מים זה 20 מ´ וצריכים לשחות 30 מטר רצוף אז לא ירדתי במדרגות כי פחדתי להחליק אז קפצתי את כל הגובה והחלטתי לשחות והיה לי גם מפתחות של האוטו ביד שלא צריך להיתרטב אחרת לא יניע. ועשיתי מסלול קייקים בחורף עם גשם יש לי מלא אתגרים

ניקולי

New member
אולי זה לא אומץ אבל...

תראי רכבת הרים קטן עליי..אבל כל הכבוד לאומץ מתוקה... לעומת זאת אני עשיתי משהו שבשבילי זה הדבר..מכירה את האנשים האלו שמפחדים ממקומות סגורים???? (אז לי יש את זה)..אני מפחדת להיות במקלטים,במעלית,במטוס, בכל מקום שאין לו פתח שאני יכולה "לנשום בו"... כשהייתי בהריון בבן הבכור שלי..טסתי לארה"ב..18 שע´ טיסה.. בערך..למרות הפחד הגדול שהיה לי שכאילו אני לא "נושמת" הצלחתי להגיע לייעד ועוד אח"כ טסתי בחזרה בהפרש של חודש וחצי...טסתי בשלום ושבתי בשלום. בשבילי זה היה שיא.........
גורל אחד שם אותנו כאן שם אותנו כאן בארץ הזאת

GALI02

New member
אולי זה יישמע עלוב../images/Emo4.gif

אבל זה שהתקשרתי לחבר הקודם שלי אחרי כל כך הרבה זמן ומליון התלבטויות זה מבחינתי חציית גבול. הוא בעצמו אמר שהיה צריך הרבה אומץ בשביל לשפוך את הלב ככה... ועוד אחרי שנודע לי שהוא יוצא אם מישהי....(אומץ או טימטום עדיין לא החלטתי...) טוב זה הדבר האחרון שקרה לי שדרש הרבה אומץ. אני אחשוב עוד קצת ונראה אם יצוץ עוד משהו....

ניקולי

New member
גילי

אני לא חושבת שזה טימטום , אני חושבת שכל דבר שחוששים לעשותו ועושים אותו בסוף..זה אומץ .... ישנם אנשים שיחשבו שזה אולי טימטום אבל.. לא טימטום בכל מובן המילה..זה אומץ בהחלט.. אני מאמינה ששיקשק לב בלב כשעשית את זה.. כל הכבוד לך יקירה..!! ניקול* גורל אחד שם אותנו כאן שם אותנו כאן בארץ הזאת

GALI02

New member
את יודעת מה...

מאז שדיברתי איותו אין לך מושג כמה דברים השתנו. יומיים אחרי שהוא נפרד מחברה שלו הוא התקשר אליי וניחמתי אותו. ואחר כך עבר חודש(שאגב שוב התלבטתי אם להתקשר או לא רק שהפעם הייתי יותר "גיבורה" והתקשרתי אחרי 3 שבועות) רק שאז נודע לי על כל העניין הזה של הניתוח שהוא עבר ואיך הוא כמעט מת... בקיצור מאז אנחנו בקשר כמעט יומיומי. ביוזמתי אומנם אבל אני מרגישה שאנחנו מתקרבים. אתמול הוא היה אצלי... שוב ביוזמתי... ודיברנו המון... מקווה שזה עשה לא משהו כמו שזה עשה לי... אבל איתו קצת קשה לדעת. הוא גם עבר טראומה רצינית גם עם החברה ושלא לדבר על הניתוח... בקיצור- לא מצטערת על מה שעשיתי. גם אם זה היה נראה לי מטופש באותו הרגע.. ותודה ניקוליי

ניקולי

New member
את יודעת מה אני חושבת????

אני חושבת שבעיקרון אצל אף אחד לא ניתן לדעת..הכי טוב זה להאמין באני שלי במה שאני רוצה לעשות..אחרי שאני אדע מה אני רוצה לעשות אני אוכל להשיג דברים אולי לא הכל אבל חלק מהדברים שאני רוצה... יקרתי כל עוד את לא משפילה את עצמך תעשי מה שבראש שלך...לעולם לא תדעי העולם הוא עגול..ומאוד יכול להיות שמישהו אחר יעשה בדיוק את מה שאת רוצה שיעשה... אוהבת אותך המוןןןןןןןןןןן ובוטחת בך.
גורל אחד שם אותנו כאן שם אותנו כאן בארץ הזאת

GALI02

New member
אויש הלוואי שזה נכון

לצערי אני יודעת מה אני רוצה... אבל לא תמיד זה מספיק... יש עוד דברים שתלויים להם. ואת צודקת כי חלק מהדברים שרציתי- אחרי שאזרתי אומץ והחלטתי שאני רוצה אותם- הישגתי בסוף. ותוודהההה אין לך מושג כמה שאני צריכה בזמן האחרון להרגיש שמישהו מאמין בי תודה ענקית

ניקולי

New member
מה זאת אומרת??

נשמה תלמדי אם אין אני לי מי לי????? קודם כל את..אח"כ אנשים אחרים שיאמינו בך..דרך אגב..אין לא יכול, יש לא רוצה..והדבר שאולי ייחשב לדבר הבלתי מושג...לבסוף הוא הכי קל להשגה (כמובן דברים הגיוניים) הנה לך דוגמא: לפני שנה התחתנתי, יהודה רצה להזמין חבר מילדות שנותק לפני כ 8 שנים..ניסנו בכל דרך 144 משרד חקירות הכל...הבעיה שהוא לא שרק שעבר דירה אלא גם שינה שם משפחה..וייתרה על כך הוא חיי אצל ההורים שלא ידענו איפה בדיטק ומה שמותיהם.. לבסוף לפני כארבעה חודשים נסתי שוב 144 והתעקשתי (מסכנה הטלפנית) לא עזבתי אותה עד שלא מצאה לי אותו.. רציתי לעשות הפתעה ליהודה הבעיה היא שחצי שעה אחריי הוא מהעבודה השיג אותו בעצמו כך שכבר זה לא כ"כ היתה הפתעה קצת התבאסתי..אבל השגתי את מה שרציתי... גורל אחד שם אותנו כאן שם אותנו כאן בארץ הזאת

למעלה