שאלון

shaharrr53

New member
../images/Emo166.gifשאלון../images/Emo166.gif

כתוב 10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. כתוב 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) (אתם מוזמנים לעשות ולתת לי המלצות). 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. כתוב 8 דברים שלעולם לא תעשה. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. כתוב 7 הרגלים שלך. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. כתוב 6 סרטים שאתה אוהב. 1. 2. 3. 4. 5. 6. כתוב 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו. 1. 2. 3. 4. 5. כתוב 4 ספרים שקראת ואהבת. 1. 2. 3. 4. כתוב 3 צבעים שאתה הכי אוהב. 1. 2. 3. תן קישורים ל-2 אתרים נחמדים . 1. 2. ולסיום, תן בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו. 1.

רק לפני כמה שעות הצדקת אותי שלא עושים,

סקרים ושאלונים שלא קשורים ליום הזכרון ביום הזכרון. אז פתאום את בעצמך עושה? קצת נמאס מאנשים שלא מכבדים.. ושוב זה מפריע לי אישית, אז אל תתנפלו שוב.

Miss Menta

New member
נחמד. ../images/Emo109.gif

כתוב 10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות. 1. למצוא אהבה. 2. להתחתן. 3. קריירה. 4. ללמוד משחק. 5. להתנשק שוב P: 6. להביא לעולם ילדים D: 7. לסיים בצפר עם תעודה טובה. 8. להרזות. 9. להגמל מכסיסת ציפורניים D: 10. לדבר איתו. כתוב 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) (אתם מוזמנים לעשות ולתת לי המלצות). 1. אם היה לזה סיכוי - אריק ברמן. 2. יום חדש נפלא - אריק ברמן. 3. MAMA - MCR. 4. DEAD - MCR. 5. Untitled - Simple plan. 6. Perfect - Simple plan. 7. I don't love you - MCR. 8. .Teenegers - MCR 9. שיעור מולדת - שלמה ארצי [?] לאחרונה אני ממש אוהבת את השיר הזה. ויש עוד פול שירים D: כתוב 8 דברים שלעולם לא תעשה. 1. אתאבד. 2. אבגוד. 3. אתנצר. 4. אצבע את החדר לורוד. 5. אוכל בשר אדם XD 6. אין לי נו. D: 7. 8. כתוב 7 הרגלים שלך. 1. אוקיי, זה מפדח.. על כל דבר רע שאני חושבת בלב אני עושה טפו טפו טפו על עץ. 2. יש לי כל מיני שגעונות מוזרים כמו לכולם, ואני לא הולכת לרשום את זה פה. >< 3. 4. 5. 6. 7. כתוב 6 סרטים שאתה אוהב. 1. בוראט. 2. החופשה של מיסטר בין. 3. נורביט. 4. אפקט הפרפר 2. 5. השטן לובשת פראדה. 6. מת לדייט. כתוב 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו. 1. איתו. 2. בכיכר. 3. ברוק עצמאות :| 4. אצל נועה. 5. אצל שיר D: כתוב 4 ספרים שקראת ואהבת. 1. המכשפה [עוד לא סיימתי]. 2. יומן יקר 1. 3. יומן יקר 2. 4. יומן יקר 3
כתוב 3 צבעים שאתה הכי אוהב. 1. כתום. 2. סגול. 3. ירוק. תן קישורים ל-2 אתרים נחמדים . 1. תפוז. 2. וואלה XD ולסיום, תן בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו. 1. י' !!111 דפנטלי. XD

כשאני אומרת "אני אמות מחום בסוף"-אני מתכוונת

לזה
כתוב 10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות. 1.ללכת להופעה כלשהי [ולא,משהו שלא קשור לאוונסנס] 2.לאמץ חתול 3.לדעת מתמטיקה 4.להוציא את צחי מהארון [גם לי נמאס שצחי אומר "בובי" בטלפון ומכחיש שהוא דיבר עם זכר!
] 5.ללמוד פסיכולוגיה או משהו 6.להיות מנהלת פורום כלשהו/אדומה בפורום כלשהו 7.להיות בהקבצה א/ב לפחות 8.לא לתת מחברת למורה שאוהבת לדפדף בה ובמקרה למצוא פאנפיק סלאש אי שם במחברת >.>. לא ביום השואה 9.להתרחק מערסים לגמרי 10.לקנות המון חפיסות שוקולד לבן ולאכול כתוב 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) (אתם מוזמנים לעשות ולתת לי המלצות). 1.פוי. המ. נראה. Its Not A Fashion Statment,Its A Deathwish-MCR [אםכתבתינכון] 2.Song 2-Blur 3.נו,שירים של מכ"ר,כמעט כולם P: 4.שירים של אביב גפן 5.שירים מומצאים שלי ושל עוד כמה ילדים שאני מכירהXD 6.-- 7.-- 8.-- 9.-- כתוב 8 דברים שלעולם לא תעשה. 1.אתקרב ממש לג'וקים 2.אוכל ג'וק 3.אדבר עם ג'וק 4.אדבר עם עם איש מגרמניה שקוראים לו מרקו והוא רוצה שאני אלמד אותו עברית
[עזבוP:] 5.אשב עם מנגל 6.אכתוב פאנפיקי סלאש בשיעורים 7.-- 8.-- כתוב 7 הרגלים שלך. 1.לכסוס ציפורניים 2.לצחוק בזמן שאני נושמת 3.ישר כשאני נכנסת לחדר שלי אני סוגרת את הדלת,את התריסים והחלון. אור עושה לי רע >.> 4.אכילת סלט בלי הפסקה 5.לצעוק על אנשים 6.לעצבן את אח של חברה שלי 7.לדחוף משפטים מתחכמים בשיעורים כתוב 6 סרטים שאתה אוהב. 1.רקוויאם לחלום 2.נורביט 3.החופשה של בין 4.החיים יפים 5.הדיוידי של מכ"ר נחשב? P: 6.צ'רלי בממלכת השוקולד כתוב 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו. 1.ת"א 2.ת"א 3.ת"א 4.תא 5.ארה"ב כתוב 4 ספרים שקראת ואהבת. 1.החברה שלי אלין 2.הארי פוטר וחדר הסודות 3.אלרגיה 4.תנו לגדול בשקט כתוב 3 צבעים שאתה הכי אוהב. 1.שחור 2.אדום 3.כחול כהה תן קישורים ל-2 אתרים נחמדים . 1.אין לי 2.כוח ולסיום, תן בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו. 1.אחותיD:

עונההה../images/Emo3.gif

כתוב 10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות. 1. צניחה חופשית 2. להתחתן 3. להקים משפחה 4. לעשות צבא 5. לעשות טיול מסביב לעולם 6. להיות בדיסנילנד 7. לעבוד בעבודה טובה 8. למצוא מישהו שאני מחפשת .. 9. אממ להתעשר חח 10. לסיים עם בגרות מלאה XB כתוב 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) (אתם מוזמנים לעשות ולתת לי המלצות). 1. Good Charlotte - We Believe 2. my chemical romance - famous last words 3. Panic! At The Disco - I Write Sins Not Tragedies 4. My Chemical Romance - Welcome To The Black Parade 5. my chemical romance-teenagers 6. My Chemical Romance - Dead 7. Good Charlotte - Boys And Girls 8. WITHIN TEMPTATION - What Have You Done 9. nickelback - hew you remind me כתוב 8 דברים שלעולם לא תעשה. 1. יקפוץ מהגג XB 2. יעשן 3. אתנצר או אתסלם 4. ירצח 5. יפגע במישו 6. אממ לע דעת 7. ^^ 8. >< כתוב 7 הרגלים שלך. 1. לצחצח שיניים כשאני קמה 2. לשים קרם בשיער 3. לעשות פן בפוני XB 4. ללכת למחשב כל שניה אפשרית 5. לישון מ 1 בערך 6. לעשות שמע ישראל לפני השינה 7. לאכול ולשתות XB כתוב 6 סרטים שאתה אוהב. 1. תחיית המתים 2. יעד סופי 3 3. נורביט 4. קליק 5. עוד מלא .. אני אוהבת כל סרט שאני רואה כמעט ואני רואה מלאא במחשב .. 6. ><" כתוב 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו. 1. חברה שלי 2. חבר שלי 3. דיסנילנד XB 4. בבית XB 5. אממ בפגישה עם כל המפורסמים שאני מתעליהם XB כתוב 4 ספרים שקראת ואהבת. 1. הארי פוטר 1 2. הארי פוטר 2 3. הארי פוטר 3 4. הארי פוטר 4,5,6
XBBBB כתוב 3 צבעים שאתה הכי אוהב. 1. שחור 2. וורוד 3. כחול תן קישורים ל-2 אתרים נחמדים . 1. תפוז <אתם יודעים לבד
> 2. אממ המשחקים של וואלה XB ולסיום, תן בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו. 1. לכולםםםםםםם

I L O V E MCR

New member
ממש יפה../images/Emo221.gif

כתוב 10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות. 1. לראות את ג'רארד 2. לראות את מיי כימיקל רומנס בכלל 3. לראות את כל הפורום המהמם הזה 4. להגיד לכל האנשים שאני אוהבת כמ הםן אחשובים לי 5. לקנות את התיק השקסיי שראיתי של מי כימיקל רומנס 6. להרוג את ידיד שלי
7. לאכול עם ג'רארד גלידה
8. להוציא דיסק. 9. לקנות חתול שחור 10. חברר=] כתוב 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) (אתם מוזמנים לעשות ולתת לי המלצות). 1. TO THE END 2. THE GHOST OF YOU 3. HELENA 4. IM NOT OK 5. FAMOUS LAST WORDS 6.CANCER 7. HOUSE OF WOLVS 8. CUBICLES 9.ASTRO ZOMBIES כתוב 8 דברים שלעולם לא תעשה. 1. לאכול עכביש 2. להרוג עכביש 3. להשאר כיתה 4. לעזוב את הפורום 5. להחמיץ הזדמנות לראות את ג'רארד 6. לאכול את הפאלפון שלי 7.לאכול את מיי כימיקל רומנס חחחח 8. לאכול את המחשב=] כתוב 7 הרגלים שלך. 1. כל שיעור גאוגרפיה אני מציירת 2. כל יום ב11 מתקלחת 3. כל יום בודקת הודעות בפורום 4. בכל הודעה עושה בועית
5. משתדלת מאוד לענות על כל שאלון 6. לנשק את ג'רארד בפוסטר כל בוקר ולהגיד לו גוד מורניג 7. ללשמוע שיר של מי כימיקל רומנס בדרך לבצפר כתוב 6 סרטים שאתה אוהב. 1. קינג קונג 2. היום שאחרי מחר 3. הטינה 4. הצילצול 5. מת לצחוק 6. מת לצעוק כתוב 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו. 1.הופעה של מי כימיקל רומנס=] 2. חנות דיסקים 3. אצל חברה שלי 4. אצל דודה בארצות הברית 5. פה! חחח כתוב 4 ספרים שקראת ואהבת. 1. אני לאא ממש קוראת ספריםם=] 2. 3. 4. כתוב 3 צבעים שאתה הכי אוהב. 1. אדום 2.שחור 3.צהוב תן קישורים ל-2 אתרים נחמדים . 1.איןן לי חחחח 2. ולסיום, תן בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו. 1. החתולה שליי חחח ובנאדםם חברה שצריכה להגיע כל רגעע=]

anna the best

New member
עונה:

כתוב 10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות. 1. לעשות צבא 2. לנסוע לדרום אמריקה 3. שיהיה לי חבר (עדיף המישהו ספיצפי שאני חושבת עליו) 4.להתחיל לעבוד 5. לקבל תעודת בגרות (כי זה יהיה ממש מבאס שעכשו אני לומדת ואני לא אספיק לקבל תעודת בגרות 6. להגמל מלהרוס לעצמי את הציפורניים בכל דרך אפשרית 7. לצבוע את השיער 8. לתרום (הרבה) כסף לחולי סרטן או לנזקקים ולארגון ירוק כלשהו 9. להשלים עם ההורים שלי 10. הכי חשוב: עוד לא החלטתי, אבל זה צריך משהו שממש יעזור לאנשים ויזכרו את זה הרבה זמן.... 11. נזכרתי מה עוד אני רוצה! צניחה חופשית!!! כתוב 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) (אתם מוזמנים לעשות ולתת לי המלצות). 1. me muero de amor- natalia oreiro torero- chayanne 2. la prisionera- pilar montengro 3. un siglo sin ti- chayanne 4. רשמתי רק בספרדית, אבל אני שומעת גם בעברית פשוט אין לי כח לכתוב את כולם... כתוב 8 דברים שלעולם לא תעשה. 1. לעשן 2. לעשן סמים 3. לבגוד 4. לרצוח 5. להיות גזענית... 6.לנסוע לאיראן\עיראק 7. לנקום 8. לעבור על החוק כתוב 7 הרגלים שלך. 1. להרוס את הציפורניים בכל דרך אפשרית 2.לאכול 3. להגיד "לא נורא" 4. למרוח דבק על השולחן בבצפר מרוב שיעמום ולצבוע אותו במרקר 5. לאכול שוקולד בכל דקה פנויה (למרות שזה כבר אובססיה) 6. לצבוע את ציפורניי הרגליים בלק סגול (רק סגול!) 7. לא זוכרת... אין יותר נראה לי!! כתוב 6 סרטים שאתה אוהב. 1. אין כתוב 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו.. 5 בבת אחת?! טוב: 1. אילת 2. אוהל באמצע שומקום (אל תשאלו אותי מאיפה זה בא) 3. בריכה 4. בואנוס איירס 5. ניו יורק כתוב 4 ספרים שקראת ואהבת. 1. ג'יין אייר מאת שרלוט ברונטה 2. 5 האנשים שתפגוש בגן עדן 3. יומני הנסיכה . 4. תום סוייר מאת מרק טווין כתוב 3 צבעים שאתה הכי אוהב. 1. כחול ותכלת 2. ורוד 3. ירוק זוהר בצבע של חייזרים תן קישורים ל-2 אתרים נחמדים . 1. www.walla.co.il 2. www.esmas.com -אתר מקסיכני נחמד בספרדית... ולסיום, תן בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו. 1. למה רק 1????????? אז... בגלל שאתמול היה יום הזיכרון.... גלעד שליט- כדי שיחזור מהר הביתה!!

swirrrly

New member
אוקי../images/Emo4.gif../images/Emo166.gif

כתוב 10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות. 1. להתאהב
2. לעשות כיף חיים
3. להיות סופרת דגולה
4. לעשות עמותה פינלטרופיסטית וחדשנית
5. להיות ידידה של מישהו מפורסם מכובד ומגניב
6. ללמוד באוניברסיטה
7. זהו, לא יודעת
8. 9. 10. כתוב 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) (אתם מוזמנים לעשות ולתת לי המלצות). 1. אה, אין שירים לאחרונה אצלי בע 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. כתוב 8 דברים שלעולם לא תעשה. 1.
2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. כתוב 7 הרגלים שלך. 1. קילוף העור 2. קנאק באגודל 3. משחק עם הזה של השלט
4. השתרללות בפומבי -_- (זה מהמגונים!!!) 5. התאבדות בפומבי (זה כתוצר של ההשתרללות
כאילו זה מצחיק. אני משתרללת ואז מאור כהן עושה לי עיניים ונדמה לי שזה כי הוא ידיד טוב שלי אבל הוא לא זה כי השתרללתי
אני רוצה לקבור את עצמי באדמה
בכלל היום איזה ילד אחד עשה לי ספריי לאיזור המפשעה תגידו זה תרבות זה?! בחייאת אתם גם כן!!!! כל הזמן רק דבר אחד יש לכם בראש גם כן. לא באה בלובה שלכם יותר בחיים יאללה גם ככה צצצצצצצצצצססססססצצצצצצצססססססססצצצצצצ) 6. 7. כתוב 6 סרטים שאתה אוהב. 1. מועדון קרב 2. הנסיכה הקסומה 3. החדש הזה עם העישון, תודה שעישנתם משו כזה 4. ועוד כל מיני
5. 6. כתוב 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו. 1. מתחת לאדמה -_- נמאס לי כולם חושבים שאני שרלילה אני כאילו שרלילה אבל אני לא למה אנשים חושבים שאני שרלילה חחחח לא די זה לא בסדר נמאס טוב זהו. 2. 3. 4. 5. כתוב 4 ספרים שקראת ואהבת. 1. 2. 3. 4. כתוב 3 צבעים שאתה הכי אוהב. 1. 2. 3. תן קישורים ל-2 אתרים נחמדים . 1. 2. ולסיום, תן בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו. 1. אורי אבל גם הוא מאלה שחושבים שאני שרלילה
ולסיכום מה למדנו היום: סווירלי שרלילה
בואו נשפריץ ספריי לאיזור המפשעה של שירלי
נמאס.

מיטלי 201

New member
יפה

כתוב 10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות. 1. להתחתן 2. ללדת בן 3. להרזות 4. לעבוד בשמחה 5. לעלות לבית המקדש 6. להיות בקשר טוב עם אח שלי 7. להיות אמא טובה 8. לגבוה 9. לנגן 10. לכתוב כתוב 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) (אתם מוזמנים לעשות ולתת לי המלצות). 1. "השתיקה" של אביב גפן 2. "פרח" של יהודה פוליקר 3. "גשם בוא" לא זוכרת של מי 4. "סודותיי" דין דין אביב 5. "אמא" יו ברח לי השם 6. "רואה לך בעיניים" של אתי אנקרי כמובן 7. "ניגונים" שיר ישן... 8. "ג'ימבו הליצן" של ילדים 9. "אור" כתוב 8 דברים שלעולם לא תעשה. 1. לא ארצח את המשפחה שלי 2. לא אנשק את פרץ 3. לא יראה את הסרט "אפקט הפרפר" 4. לא יקבל 100 בבגרות 5. לא אלבש מכנססים מעל הראש 6. לא אטוס לחלל 7. לא אוכל חזיר 8. לא אשכב עם דוב כתוב 7 הרגלים שלך. 1. לישון 2. לכתוב 3. לדבר 4. לעשות קקי 5. לחייך 6. לחבק ילדים 7. לאכול כמובן כתוב 6 סרטים שאתה אוהב. 1. "נפלאות התבונה" 2. "עגבניות ירוקות מטוגנות" 3. "מולאן" 4. "חתולים בצמרת" 5. "נערה בהפרעה" 6. "דור הפרוזק" כתוב 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו. 1. כותל 2. בוגוטה-קולומביה 3. עם האקס שלי 4. בחתונה 5. ביומולדת 30? כתוב 4 ספרים שקראת ואהבת. 1. "דור הפרוזק" 2. "מישהו לרוץ איתו" 3. "חוכמת הבייגלה" 4. "חשיכה נראית" כתוב 3 צבעים שאתה הכי אוהב. 1. שחור 2. תכלת 3. ירוק בהיר תן קישורים ל-2 אתרים נחמדים . 1. במה חדשה http://stage.co.il/ 2. תפוז http://www.tapuz.co.il/ ולסיום, תן בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו. 1. האקס שלי

hilonet14

New member
אוקיי אממ

1. את אמא ממש טובה 2. אפקט הפרפר זה סרט יפה (הראשון)

מיטלי 201

New member
יווו

תודה תודה תודה תודה! כמה כיף לשמוע... את לא יודעת כמה זהב עושה לי טוב :) ושנית, אני לא מהסוג סרטים של האפקט הזה אני יותר אוהבת קומדיות רומנטיות

hilonet14

New member
עונה

כתוב 10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות. 1. למצוא אהבה 2. לשחק עם דולפינים 3. לשכב - נו... מה?.... 4. לסיים לימודים כבר 5. ללכת לפיתוח קול 6. להתחתן 7. להביא ילדים 8. לעזור לאנשים שבאמת צריכים עזרה 9. צרפתית 10. להיות איתו :) כתוב 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) (אתם מוזמנים לעשות ולתת לי המלצות). 1. אהבה- דניאל סלומון 2. כריסטינה אגילרה- ביוטיפול 3. רד הוט צ'ילי פפרס - דני קליפורניה 4. רד הוט צ'ילי פפרס - טל מי בייבי 5. רובי וויליאמס - אנג'לס 6. רובי וויליאמס - לוב סומבודי 7. גרין דיי - הולידיי 8. אבבא - דנסין קווין 9. אין דה אנד - אני לא בטוחה של איזו להקה.. אבל רוק :) כתוב 8 דברים שלעולם לא תעשה. 1.לא אתעלל בבעלי חיים 2. אבגוד 3. אנצל 4. יהיה עם שתיים בו זמנית 5. אפיץ שמועות ככה סתם 6. אקלל בצורה חריפה 7. לא ילבש חצאית מיני 8. לא יהיה לסבית XD כתוב 7 הרגלים שלך. 1. לישון שנת צהריים 2. לשאל "מניינים" לפני תחילת שיחה 3.לעשות בפלא שלי "נודניק" 4. אין לי עוד חחח 5. 6. 7. כתוב 6 סרטים שאתה אוהב. 1. טיטאניק 2. מר וגברת סמית 3.בוראט. 4. סדרת מת לצעוק 5. החופשה שלל בין 6. ביג מאמא כתוב 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו. 1.הוואי 2. לוס אנג'לס 3. דיסנילנד 4.ים 5. מיטה... לישון חחח כתוב 4 ספרים שקראת ואהבת. 1. גן עדן לוהט 2. הנסכה הקסומה 3. הארי פוטר 4. פעם הייתי אוהבת צמרמורת כתוב 3 צבעים שאתה הכי אוהב. 1. כתום 2. שחור 3. כחול תן קישורים ל-2 אתרים נחמדים . 1. אין לי 2.כוח לתת XD ולסיום, תן בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו. 1.שחר

למעלה