בקשות ושאלות..

תעזרו לי לזהות שיר שהיה בחשופים

זה היה ביום שני נראה לי בסוף הפרק שראו את יעל בר זוהר עולה לבניין עם האקדח והכל וברקע היה שיר I Don't Like Mondays אבל הוא היה בגרסה שקטה ובחורה שרה אתם יודעים איך קוראים לגרסה הזאת?

שלום לכולם ../images/Emo13.gif

רציתי לשאול האם יש איזשהי רשימה של כל השירים שמופיעים בפרקים של חשופים? השירים תמיד מוצאים חן בעיניי וחבל לי שבזה זה נגמר. תודה מראש, נעמה.

evaed

New member
דיסק פסקול של הסדרה יכול היה להיות נהדר!!

יש מלא שירים יפים בכל סוף פרק.... מרינה חייבת להקליט את הגרסה הנפלאה שלה ל- TOUCH ME צריך להתחיל לבקש ברדיו שימיעו אותו - גרסה מצמררת! :)

EFRATY10

New member
אכן ביצוע מקסים שלה.ובאמת משמיעים

המון שירים יפים בסידרה.

t0merm

New member
בהחלט גרסה נפלאה../images/Emo45.gif

חייבים להגיע למפיק/עורך מוזיקלי של חשופים ולבקש ממנו את הביצוע המלא באיכות טובה. מישהו פה יודע איך ניתן להגיע אליהם?

../images/Emo51.gif

רק שתדע שאני ComplicatedAngel מפורטל הטלויזיה TVNETIL. אני רק צריכה ממך משהו פיצי - את כל הסירטון+הקרדיט בשביל לשים אותו בפליקס לפורום

דנה1982

New member
שאלה לגבי התחקיר של מירי...

היא לא הייתה אמורה לשדר את הכתבה שלה בערוץ המתחרה??? מתי התוכנית שונתה משידור הכתבה ל"בואו נגרום למירב להודות בשידור חי שהיא מסלפת את המציאות"? למרות שנראה לי שאולי עמוס בחר לסיים את הסיפור במוות שלו, דווקא כדי איכשהוא לאפשר למירי וגלי להמשיך בחיים שלהן בלי שכולם שם ישנאו אותם (אופיר, סמדג', איתן), עדיין נראה לי מצחיק שכל העונה דיברו על המצלמות הנסתרות ועל כמה גדול יהיה התחקיר של מירי ובסוף זה לא קרה בכלל.

למעלה