אנשיייים...

Scoob¥ Doo

New member
../images/Emo166.gifאנשיייים...

מה שרציתי להגיד לכולם הוא גמר חתימה טובה ושנה טובה .. אני כמו שאומרים(מותיקי הפורום) אבל אין לי זמן למחשב בשמך השבוע (אני בכיתה י ) אבל אני יהיה פה בימי החופש וימי שישי שבת ומידי פעם ... אז אנשים שוב אני חוזרת גמר חתימה טובה!!

slimboy

New member
גמר חתימה טובה גם לך וכולם!!!!!

בגלל שאת בכיתה י´ אין לך זמן למחשב אני בכיתה י"ב ויש לי זמן למחשב אז באמת

Scoob¥ Doo

New member
התאפקתי שלא להגיב לתגובה..

אבל מה לעשות אותנו בבית ספר ממש מציפים בשיעורים ואם אני רוצה להישאר ב5 יחידות מתמטיקה ואנגלית ועוד להתמודד עם עם ביוטכנולוגיה אז צריך ללמוד אני יודעת שזה נשמע מוגזם אבל אני אחת שהיתה רגילה ללמוד כל יום עד שתיים והשנה זה ממש בהרבה שעות אז אני נלחצת........ יש לי מלא שיעורים ואם אני רוצה גם לראות קטנטנות נו זה יותר מידי בשבילי!....... אז זה לא קשור עם את הבכיתה יב שדרך אגב לומדים פחות שעות ממני (בגלל שעשו כמה וכמה בגרויות וירדו להם המקצעות האלה)

G@T

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif בהצלחה בלימודים ../images/Emo22.gif../images/Emo63.gif

אווווף גם לי יש שנת מבחנים קשה *כיתה ט´* {טוב נו שני שליש שנה} זה התעודה להרשמה לתיכון ויש כל הזמן מבחנים ובחנים ועבודות
אין לי זמן לכלום !

HoNeY14

New member
עד עכשיו...

ט´ ממש קל! יש מבחנים בהפרש זמן קצר והרבה מבחנים אבל אני לומדת כל יום עד 13:40 או 12:55 אז יש לי מלא זמן גם לראות קטנטנות גם לגלוש באינטרנט וגם לעשות שיעורים לא קשה בכללללללללל טוב זאת רק תחילת השנה וחגים...

למעלה