Twisted Shadows

New member
../images/Emo104.gifקלי אנטישמית או לא../images/Emo35.gif

בגלל שאני ממש ממש ממש עצבני על הנושא הזה
הנה כמה נקודות למחשבה. 1. לפני שקלי בכלל הייתה מוכרת בארץ- היא נפגשה עם מעריצה ישראלית [שעונה לשם אלונה] ואפילו אמרה כמה מילים בעברית למצלמה. 2. מאז שהיא זכתה באיידול דני מלווה אותה לאורך כל התקופה. ומן הסתם היא ידעה שהוא ישראלי. קלי אמרה שהיא אוהבת לבלות עם דני אחרי הופעות, הם כותבים ביחד שירים, ולפי דברי דני- הם כתבו המון שירים. אבל לא נזכה לשמוע אותם. 3. קלי הייתה בין האמנים הראשונים שהודיעו שהיא באה לארץ. וברור שאנשים יסתכלו רק על ישראל. אבל הרבה שוכחים שהיא ביטלה הופעה גם בפריז, אוסטריה וגרמניה. ברור קלי היא שונאת יהודים אוסטרים צרפתים וגרמנים. 4. קלי סיפרה, שההופעה בארץ הייתה חלום בשבילה. היא הזכירה את העובדה שהיא באה לארץ כמעט בכל ראיון שלה, ואמרה כמה שהיא מתרגשת. אני לא שמעתי אותה אומרת את זה לפני שום הופעה אחרת. ויכול להיות שיש עוד אבל שכחתי. בתאכלס- אחרי התגובות שהיו פה בפורום אחרי ביטול ההופעה... אני גם הייתי שונא את האנשים שיש פה בארץ.

Twisted Shadows

New member
אוי שכחתי פרט מאוד חשוב..

קלי תכננה לבוא לארץ לא רק להופיעה. היא גם קנתה 10 כרטיסי טיסה לכל המשפחה שלה, לבוא לבלות בארץ, להכיר כל מיני מקומות שדני הראה לה בתמונות, ודני היה אמור להיות ה"מסייר" שלהם. אבל עזבו אתכם שטויות, בטח היא סתם רצתה לבוא לארץ בשביל לעשות מגה פיגוע עם 10.000 הרוגים [יו!
זה גם מספר האנשים שקנו כרטיסים להופעה, בטח היא תכננה להשמיד את כולם על הבמה!!]

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

וואיי אני זכרתי רק חצי מאלה כשהגנתי עליה בכל מיני מצבים מעצבנים מה שמצחיק זה שמכל זה שטחנו את זה בכל מקום אפשרי כבר חברות שלי..שהן לא כאלה אוהדות שלה..קנו כרטיס כי זו קלי וזה היה זול ומגניב וזה אבל אפילו הן כבר אומרות בציניות מתנקשת על כל דבר "כן, היא אנטישמית" עם פרצוף של "די אין לי כוח" ואני חייבת לספר משו אישי כששמעתי שהיא ביטלה הייתי בהלם פשוט שוק אבל לא עיכלתי ודווקא כן קיבלתי את זה טוב כל החברות שלי היו סביבי והן ידעו כמה זה העציב אותי ובאמת ובתמים דאגתי לקלי כי לא היה ברור מה קרה וחששתי אולי זה רציני (העיקר החלימה הכפרע
) קיצר רק כשהגעתי הביתה ונכנסתי לפורום (ידעתי שיהיה בלאגן וציפיתי לדמעות וזה אבל לא למה שהלך כאן) וראיתי את כל התגובות האלה פשוט..סגרתי את האינטרנט ו..כן..אז בכיתי.. לוידעת כל הגועל שהלך כאן בשעות האלה..פחדתי להיכנס לפורום כי ישר הפרצוף שלי השתנה ב-180 מעלות חזרה לבכי זה היה פשוט מזעזע אסי אל תהיה עצבני

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifמיניבוס../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif

מיניבוס
אעעהאעאעא זה הסמל של הרייך השלישי

ToryMaster

New member
בנוגע לארבע

זה לא שהיא באמת הייתה חולה או שהייתה לה סיבה לבטל את ההופעות באירופה, זה פשוט שהיא רצתה לטייח את זה שהיא ביטלה בישראל. [כן, זו בדיחה].

Deanb

New member
אסי, אתה כ"כ צודק ../images/Emo45.gif ומעצבנת

הגישה של אנשים לגבי זמרים שמבטלים את הופעתם וכאלה... כל הזמן "אנטישמיות אנטישמיות"

Beautiful SouI

New member
אסי תקשיב..

אני לא אחת שכתבה כלום על הקטע שקלי אנטישמית,אפילו לא הגבתי לכל ההודעות שעושים דאחקות. כי הנושא חרוש כל בן אדם קיבל את ה"וייב" שלו מקלי,וכל מה שאני/אתה/סבתא שלי[
] נגיד לא ישנה כי זה מה שהם מרגישים. ואני פשוט לא נכנסתי כי הבאסתי ממנה וכאילו היא לא אנטישמית אבל גם לא צריך לצחוק ולהסתלבט על זה
כי אנשים באמת מרגישים ככה,ואין לנו על מה לריב עם אנשי-כי אלו הן תחושות שלהם.

הילית15

New member
אבל

למה כל ההפועות היו לה ביחד... גם כבר כמה זמן אפשר להיות חולים בדלקת גרון או מה שזה לא יהיה...זה טיפה דפוקק לדעתיי.. אבל אני גם לא חושבת שזה קשור לזה שהיא אנטישמיתתת

Walk Away

New member
דפוק?!

אוקי מי בא איתי לרצוח את דלקת הגרון שהייתה לה? היא לא ממש בוחרת מתי להיות חולה את יודעת:-\

ליטול B

New member
ישר וברור../images/Emo11.gif

נוו לא היה לי מה לרשום בכותרת...
בקיצור אני חושבת שאתה צודק!!

למעלה