"Songs In Time"

AeroTom

New member
../images/Emo165.gif "Songs In Time" ../images/Emo165.gif

והפעם... All Your Love פרטים:
נכתב במקור ע"י אוטיס ראש.
גרסת הלהקה לשיר הוקלטה ב-1977 ושוחררה רשמית באוסף Pandora's Box ב-1991.
ב-2003\2004 הלהקה הקליטה גרסה מחודשת לשיר בשביל אלבום הקאברים Honkin' On Bobo, אך גרסא זו לא נכנסה לאלבום ולא ראתה אור גם מעולם. שאלות:
מה דעתכם על השיר הזה כיום?
מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו השתנה בזה ביחס לאז והיום?
האם אתם חושבים שהיה מקום להכניס את ההקלטה החדשה של הלהקה לשיר לאלבום Honkin' On Bobo, ואם כן במקום איזה שיר הייתם מכניסים אותו?
השיר בוצע רק פעמים בודדות בלייב ע"י הלהקה בין השנים. האם הייתם רוצים לראות השיר חוזר להיות מבוצע בלייב ואם כן, האם יש לכם רעיון לביצוע השיר בלייב במתכונת שונה? (אקוסטי, ג'ו ב-Vocals, וכל רעיון מקורי אחר...).
איזה ציון אתם מביאים לקאבר הזה של הלהקה מ-1 עד 10 ולמה?
Songs In Time - All Your Love

SaintJohn

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מה דעתכם על השיר הזה כיום? אחד האהובים עליי, ביצוע שתמיד כיף לשמוע. הגיטרות, התופים, המפוחית, תמיד עושה לי טוב. זה גם אחד השירים שאני הכי אוהב לתופף. מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו השתנה בזה ביחס לאז והיום? כבר בשמיעות הראשונות הוא תפס אותי, והוא היה מהשירים הישנים הראשונים של אירו ששמעתי. אני זוכר שהמפוחית מצאה חן בעיניי מאוד, ומאז השיר הזה תמיד היה מהאהובים עליי. לא זכורה לי תקופה שבה לא הייתי מחובר לשיר. האם אתם חושבים שהיה מקום להכניס את ההקלטה החדשה של הלהקה לשיר לאלבום Honkin' On Bobo, ואם כן במקום איזה שיר הייתם מכניסים אותו? הייתי מכניס אותו לבובו בעיניים עצומות, אפילו מבלי לדעת איך הביצוע היום נשמע. מאוד מסקרן אותי לדעת איך נשמע הביצוע של אירו לשיר הזה כיום. במקום איזה שיר? שאלה ממש קשה. אולי במקום You Gotta Move או Temperature. אני אוהב את כל השירים באלבום, קשה לי מאוד לוותר אפילו על אחד מהם. השיר בוצע רק פעמים בודדות בלייב ע"י הלהקה בין השנים. האם הייתם רוצים לראות השיר חוזר להיות מבוצע בלייב ואם כן, האם יש לכם רעיון לביצוע השיר בלייב במתכונת שונה? (אקוסטי, ג'ו ב-Vocals, וכל רעיון מקורי אחר...). כמובן! אני חושב שאולי הייתי משלב באמצע ג'ם משותף ומעורב של ג'ו, בראד וסטיבן על המפוחית. איזה ציון אתם מביאים לקאבר הזה של הלהקה מ-1 עד 10 ולמה? 9, זה אחד השירים הכי אהובים עליי של הלהקה, הוא בעצם תמיד היה כזה. יש כאלה שאני אוהב טיפה יותר, וזה מה שמנע ממני לתת לו ציון גבוה יותר.

AeroFan

New member
אוקיי

אגב לא ידעתי שהם הקליטו לזה גרסה מחודשת ב-2004... מה דעתכם על השיר הזה כיום? שיר נהדר, חבל שדווקא מהשיר הזה הם לא עשו הרבה... מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו השתנה בזה ביחס לאז והיום? האמת שבשמיעות הראשונות לא כ"כ אהבתי, זה היה נשמע לי קצת מוזר אבל עם הזמן התחלתי לאהוב אותו יותר ויותר... האם אתם חושבים שהיה מקום להכניס את ההקלטה החדשה של הלהקה לשיר לאלבום Honkin' On Bobo, ואם כן במקום איזה שיר הייתם מכניסים אותו? ועוד איך, חבל שהם לא הכניסו אותו זה היה נהדר ועוד עם הסאונד האדיר של האלבום... הייתי מכניס אותו במקום "I'm Ready" השיר בוצע רק פעמים בודדות בלייב ע"י הלהקה בין השנים. האם הייתם רוצים לראות השיר חוזר להיות מבוצע בלייב ואם כן, האם יש לכם רעיון לביצוע השיר בלייב במתכונת שונה? (אקוסטי, ג'ו ב-Vocals, וכל רעיון מקורי אחר...). כן, הייתי רוצה שהוא יחזור... היה נחמד מאוד אם אפילו הם היו עושים אותו כ-Medley בין שיר כלשהו.... איזה ציון אתם מביאים לקאבר הזה של הלהקה מ-1 עד 10 ולמה? 8, שיר טוב ללא ספק... אבל מהקאברים הבלוזיים שלהם יש עוד יותר טובים...

AeroTom

New member
אגב, אפשר לראות ב-DVD של You Gotta Move

ב-Making of Bobo את הסימון של זה על הלוח בהקלטות עם השמות של השירים האחרים שהלהקה רשמה שם. All Your Love רשום שם קצת מתחת לאמצע הלוח מיד אחרי הקו שמפריד שם בין 2 רשימות של שירים (הוא מסומן שם עם לב מצוייר ככה -
All Your).

AeroTom

New member
עונה

מה דעתכם על השיר הזה כיום? אוהב אותו מאוד. קאבר מצויין ועומד יפה בזמן.
מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו השתנה בזה ביחס לאז והיום? מההתחלה נדלקתי עליו, במיוחד כששמעתי לראשונה את קטע המפוחית...קטעים כאלה יכולים פשוט לשאוב אותי תוך שניה. יכול להיות שיר בינוני כזה ואז פתאום יגיע קטע מפוחית טוב ואני כזה "...Nice". אז מההתחלה אהבתי אותו וזה נשאר ככה עד היום. תמיד חשבתי שהוא אחלה קאבר.
האם אתם חושבים שהיה מקום להכניס את ההקלטה החדשה של הלהקה לשיר לאלבום Honkin' On Bobo, ואם כן במקום איזה שיר הייתם מכניסים אותו? בהחלט! ובלי לחשוב פעמיים הייתי מכניס אותו במקום The Grind, שהוא לדעתי השיר הכי פחות טוב באלבום, וגם ככה הייתי הופך את כל האלבום לרק קאברים, שהיה יותר מתאים לדעתי.
השיר בוצע רק פעמים בודדות בלייב ע"י הלהקה בין השנים. האם הייתם רוצים לראות השיר חוזר להיות מבוצע בלייב ואם כן, האם יש לכם רעיון לביצוע השיר בלייב במתכונת שונה? (אקוסטי, ג'ו ב-Vocals, וכל רעיון מקורי אחר...). בהחלט הייתי רוצה לראות אותו חוזר. לי קפץ לראש Jam קטן באמצע השיר של ג'ו ובראד עונים אחד לשני עם הגיטרות וסטיבן מצטרף אליהם עם המפוחית. או הרמוניה כזאת באמצע השיר של ג'ואי וסטיבן בלבד, עם התופים והמפוחית. יכל להיות מגניב.
איזה ציון אתם מביאים לקאבר הזה של הלהקה מ-1 עד 10 ולמה? 8.5 כיום. אחלה שיר ואחלה קאבר.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

HeAVeN or HelL

New member
../images/Emo13.gif

מה דעתכם על השיר הזה כיום? אני ..איך לומר...חולה על השיר הזה מאז ומתמיד! מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו השתנה בזה ביחס לאז והיום? לא...אני זוכרת נורא אהבתי לחקות את סטיבן בעבר...אפילו שכחתי על השיר הזה..תודה שהזכרת! האם אתם חושבים שהיה מקום להכניס את ההקלטה החדשה של הלהקה לשיר לאלבום Honkin' On Bobo, ואם כן במקום איזה שיר הייתם מכניסים אותו?האמת..זה מתאים לאלבום...והיתי מכניסה את זה במקום השיר האחרון! השיר בוצע רק פעמים בודדות בלייב ע"י הלהקה בין השנים. האם הייתם רוצים לראות השיר חוזר להיות מבוצע בלייב ואם כן, האם יש לכם רעיון לביצוע השיר בלייב במתכונת שונה? (אקוסטי, ג'ו ב-Vocals, וכל רעיון מקורי אחר...). אמממ...יש מצב שאם ג'ו היה שר היה יוצא גם נחמד... אממ...אין לי רעיונות יותר כרגע. איזה ציון אתם מביאים לקאבר הזה של הלהקה מ-1 עד 10 ולמה? 10! (וכן...שמעתי את המקור..)

Aerosmith2006

New member
../images/Emo24.gif

מה דעתכם על השיר הזה כיום? מקסים. אני ממש אוהבת אותו. מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו השתנה בזה ביחס לאז והיום? אהבתי אותו ממש בפעם הראשונה ששמעתי אותו... ואני עדיין אוהבת אותו.... האם אתם חושבים שהיה מקום להכניס את ההקלטה החדשה של הלהקה לשיר לאלבום Honkin' On Bobo, ואם כן במקום איזה שיר הייתם מכניסים אותו? יש לו מקום שם, בהחלט. להחליף אותו בשיר אחר? I don't think so השיר בוצע רק פעמים בודדות בלייב ע"י הלהקה בין השנים. האם הייתם רוצים לראות השיר חוזר להיות מבוצע בלייב ואם כן, האם יש לכם רעיון לביצוע השיר בלייב במתכונת שונה? (אקוסטי, ג'ו ב-Vocals, וכל רעיון מקורי אחר...). לייב זה תמיד טוב. והייתי מעדיפה להשאיר לסטיבן את השירה :) איזה ציון אתם מביאים לקאבר הזה של הלהקה מ-1 עד 10 ולמה? 9
כי הוא פשוט ענק@!! אם הוא היה מקורי שלהם הייתי נותנת 10.... כי קאברים תמיד גורמים לי לתהות, הריי היה מישהו אחר שכתב את המילים ואז קשה לי להתחבר לגרסאות שונות.... אבל זה לא ממעיט מערך השיר והביצוע עצמו של הלהקה, לכן 9!

ErezLahat7

New member
../images/Emo23.gif All Your

מה דעתכם על השיר הזה כיום?
אחלה שיר, די אוהב להאזין לו אבל לא ממש מתלהב ממנו.
מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו השתנה בזה ביחס לאז והיום?
בהתחלה היה קשה לי למצוא את הקסם שבשיר הזה, אבל עם הזמן למדתי להבחין בעוד שיר איכותי. די קשה להתמקד בשיר בודד שקבור באוסף שברובו יצירות מופת.
האם אתם חושבים שהיה מקום להכניס את ההקלטה החדשה של הלהקה לשיר לאלבום Honkin' On Bobo, ואם כן במקום איזה שיר הייתם מכניסים אותו?
לא הייתי מוריד שיר מ- HOB אבל הייתי אולי מוסיף אותו לפני Stop Messin
השיר בוצע רק פעמים בודדות בלייב ע"י הלהקה בין השנים. האם הייתם רוצים לראות השיר חוזר להיות מבוצע בלייב ואם כן, האם יש לכם רעיון לביצוע השיר בלייב במתכונת שונה? (אקוסטי, ג'ו ב-Vocals, וכל רעיון מקורי אחר...).
כמובן שזה יהיה צעד מבורך לנגן אותו בלייב ואף להשאיר את זה דומה לגרסאת הסטודיו ברובו רק עם להאריך את הסולו של ג'ו כשהמקצב נעשה מהיר לחזור עליו שוב ושוב . ולא לעבור למקצב האיטי עד שהאיצטדיון לא מתפוצץ מהתלהבות.
איזה ציון אתם מביאים לקאבר הזה של הלהקה מ-1 עד 10 ולמה?
8 , ורק כי לדעתי יש קאברים טובים יותר.

AeroSlash

New member
../images/Emo45.gif

מה דעתכם על השיר הזה כיום? שיר מ-ע-ו-ל-ה.
מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו השתנה בזה ביחס לאז והיום? מהצליל הראשון, אהבתי את השיר. אני זוכרת שכששמעתי אותו לראשונה, זה היה באוסף מאולתר ששעיתי בעצמי והייתי בטוחה שחרשתי עליו כבר מכל הכיוונים. ואז פתאום נתקלתי בשיר ומהצליל הראשון נדלקתי עליו קשות. אני זוכרת אפילו מתי זה היה. חודשי אביב נעימים, סוף הבי"ס, נסעתי לים בדיוק
האם אתם חושבים שהיה מקום להכניס את ההקלטה החדשה של הלהקה לשיר לאלבום Honkin' On Bobo, ואם כן במקום איזה שיר הייתם מכניסים אותו? בהחלט
. ממש ברוח האלבום. האמת, אני לא חושבת שהייתי מוותרת על אף שיר. כי נכון שכולם אומרים שאפשר לוותר על האחרון וזה הנראה הדבר הכי פשוט לעשות, אבל לפי דעתי הוא סוגר את האלבום בצורה מעולה. אני חושבת שהייתי מכניסה את השיר בנוסף ולא במקום.
השיר בוצע רק פעמים בודדות בלייב ע"י הלהקה בין השנים. האם הייתם רוצים לראות השיר חוזר להיות מבוצע בלייב ואם כן, האם יש לכם רעיון לביצוע השיר בלייב במתכונת שונה? (אקוסטי, ג'ו ב-Vocals, וכל רעיון מקורי אחר...). בהחלט יכול להיות ביצוע מעולה. בקשר לרעיונות, לא יודעת, אולי איזה מדלי מקורי או משהו בסגנון. אני, כעקרון לא הכי מתלהבת כשג'ו משתלט על הקטע ווקאלי, אז ג'ו ב-Vocals גם לא. אקוסטי - לא יודעת. כרגע זה לא נשמע מפתה מדי, אבל מי יודע - אולי.
איזה ציון אתם מביאים לקאבר הזה של הלהקה מ-1 עד 10 ולמה? בין ה-8 ל-9. כי זה שיר פשוט מעולה. למרות שבדירוג יש לי יותר גבוהים.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

AeroTom

New member
מי זה כולם? ../images/Emo13.gif

בקשר לשיר האחרון...Jesus Is On The Main Line. הוא מהשירים האחרונים באלבום שהייתי מוותר עליהם. דווקא בשבילי השיר הכי פשוט לוותר עליו באלבום או להחליפו הוא The Grind, כפי שכתבתי בתשובות שלי פה. כי הוא הלא-קאבר היחיד בתוך אלבום של קאברים...הוא התשובה היותר ברורה בשבילי אם צריך לוותר או להחליף שיר אחד מהאלבום. "Jesus" מסיים את האלבום בצורה כ"כ מיוחדת וטובה וממש מתאימה. הכיוון הזה של הגוספל עם הנשמה בשילוב של אווירת הבלוז...זה נהדר ומהרצועות היותר מיוחדות של הלהקה, וההפך הגמור מכל השירים הקלילים והמעט רדודים לפעמים שהלהקה הוציאה ומוציאה. ואני מייחל לכמה שיותר נסיונות שכאלה, שהם קצת יותר עמוקים וחשובים מהשירים הקלילים שקל מאוד להתחבר אליהם. בכל מקרה, מה שאני מנסה להגיד כאן זה משהו כמו - נא לא להכליל אותי עם "כולם" בהקשר לשיר הזה
אני ממש חושב את ההפך הגמור.

SaintJohn

New member
../images/Emo45.gif

Jesus הוא אחד השירים שעושים את בובו לכזה מיוחד. אירוסמית' מקפידים לסיים כל אלבום בצורה בלתי שגרתית, וזה משהו שאני מאוד אוהב.

AeroSlash

New member
התכוונתי יותר לדעות

שראיתי פה בפורום במרוצת השנים ולאו דווקא בשרשור הספציפי הזה.

AeroTom

New member
כן, שיערתי כך

בכל מקרה, רק להבהיר שאני לגמרי לא בדעה זו (וגם את לפי תשובתך וציון הסיומת המיוחדת של האלבום
)

AeroSlash

New member
אתה לא מכיר אותי מספיק טוב ../images/Emo3.gif

אני ידועה בתור שודדת לבבות חסרת תקרנה

AeroSlash

New member
אכן :)

כאמור תסמונת "רמקום קרואו". זה בא לי בהתקפים פה ושם...

בָלבָל

New member
תומר מאיפה המידע על ההקלטה לבובו?

בדיוק יש שרשור על ביסיידס של בובו בAF1..

AeroTom

New member
המידע היה קיים בתקופה שבובו יצא

והגבתי שם בדיוק בשרשור, אם כבר ציינת זאת...הם לא יודעים מה זה B-Sides כנראה
הם מדברים על Outtakes...הגבתי עם קצת מידע.

למעלה